Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zorlamanın alemi yok. Sezon sonu isteyen varsa gönderelim.
    diğerlerinden farklı...öteki...
    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• beyin yok abi net diyorum
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Barış Memiş kardeşim Yunus Akgün abinden öğreneceğin çok şey var
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Attığı penaltının kaleye kadar gidebilmesi + kaleyi tutturabilmesi tek iyi tarafıydı

sezon sonu 3-5 ne veren varsa göndrilmesi lazım.
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Rakip kaleden ne kadar uzak o kadar iyi bence. İyice 8 yapmaya çalışmak lazım, veya gönderip potansiyelini yurtdışında bulmasını beklemek lazım.

Yorum

• Senin disinda herkes wonderkid oldu. Sen futbolcu falan degilsin cidden. Hicbir ozelligi yok

Yorum

• Visca varken önce Ömür sonra Peres'in vurması çok büyük ihtimal rakibin penaltıcılarımıza çalışmış olmasına önlem. Ancak Ömür yanlış tercihti. Muric gibi kalecilere kaleciye bakarak vuracaksın. Peres geldi, durdu baktı hamle yapınca köşeye bıraktı. Ömür dan diye vurdu. Adaanalı topçu çizgi ihlali yapmasa yazık olacaktı.
                ( ゚д゚)

Yorum

• O şutu kalecinin tersine gelse bile kaleci kalkar yine o köşeye atlar tutardı.

vitaminsiz boş.

Yorum

• Alanya maçında Hosseini'ye penalttı attırmamızın ardından yapmış olduğumuz en saçma tercihti. Gerekirse risk alınıp Uğurcan'a attırılır ama Abdulkadir'e attırılmaz...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Penaltıyı senin kullanmanla ilgisi olan herkimse önümüzdeki sezon bu kulüpte yeri olmasın ne olur.
                      Selam ve hürmetle.
                      .

Yorum

• Penaltı atmasını Avcı mı söyledi bilmem ama maksat pazarlamaksa bu şekilde olmaz. Kalecinin ihlal yapması büyük şans oldu.

Şu dakikadan sonra sert eleştiriye gerek yok... Şampiyon kadroya ismini yazdiracak ve güzel para kazandırıp Avrupa'ya transfer yapacak. Yeni sezon öncesi transfer bütçesine büyük katkısı olacaktır.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• sert vur isterse auta gitsin ama sağlam vur.

Yorum

• penatlıyı kendi mi atmak istedi ienaltıcı o muydu bilemedim ama atması çok yanklıştı. belliydi kaçrıacağı. visca dururken ne alaka anlamadım. eğer avcı atsın dediyse tam rezillik

Yorum

• O kadar geri gittin ki, kimse yokken defans oyuncumuza bile pas veremiyorsun. Senin yüzünden Hugo az kalsın kırmızı görecekti, neyse ki rakipten önce yetişti topa
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Yoğun hayal kırıklıkları yaşıyorum kendisine karşı. Biraz öz bilgi ile penaltıyı birine devretmesini beklerdim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X