Zorlamanın alemi yok. Sezon sonu isteyen varsa gönderelim.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Barış Memiş kardeşim Yunus Akgün abinden öğreneceğin çok şey varYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Visca varken önce Ömür sonra Peres'in vurması çok büyük ihtimal rakibin penaltıcılarımıza çalışmış olmasına önlem. Ancak Ömür yanlış tercihti. Muric gibi kalecilere kaleciye bakarak vuracaksın. Peres geldi, durdu baktı hamle yapınca köşeye bıraktı. Ömür dan diye vurdu. Adaanalı topçu çizgi ihlali yapmasa yazık olacaktı.( ゚д゚)Yorum
-
Alanya maçında Hosseini'ye penalttı attırmamızın ardından yapmış olduğumuz en saçma tercihti. Gerekirse risk alınıp Uğurcan'a attırılır ama Abdulkadir'e attırılmaz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Penaltı atmasını Avcı mı söyledi bilmem ama maksat pazarlamaksa bu şekilde olmaz. Kalecinin ihlal yapması büyük şans oldu.
Şu dakikadan sonra sert eleştiriye gerek yok... Şampiyon kadroya ismini yazdiracak ve güzel para kazandırıp Avrupa'ya transfer yapacak. Yeni sezon öncesi transfer bütçesine büyük katkısı olacaktır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
penatlıyı kendi mi atmak istedi ienaltıcı o muydu bilemedim ama atması çok yanklıştı. belliydi kaçrıacağı. visca dururken ne alaka anlamadım. eğer avcı atsın dediyse tam rezillikYorum
-
O kadar geri gittin ki, kimse yokken defans oyuncumuza bile pas veremiyorsun. Senin yüzünden Hugo az kalsın kırmızı görecekti, neyse ki rakipten önce yetişti topaTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...Yorum
-
Yoğun hayal kırıklıkları yaşıyorum kendisine karşı. Biraz öz bilgi ile penaltıyı birine devretmesini beklerdimYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum