Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözleşme uzatılmasının sadece zararı olur.

Geçmiş olsun.

Yorum

• vay arkadaş ya...sahaya beraber çıksak benim yapabildiğim mücadelenin yarısını yapmaz ama milyonlar kazanır..ben senin hayattaki şansına tüküreyim...bu adama da 20 milyon tl vermek kerizliğin dik alasıdır...bundan sonra ts clubtan iğne dahi almam gelir için..benim param bu vitaminsize gitmesin....

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah kahretsin!

Bundan sonra kulübe 1 kuruş dahi yok. Bu vitaminsiz böceğe gitmeyecek benim 1 kuruşum.
        En son Oxychen tarafından düzenlendi; 01.11.2022, 09:53.

Yorum

• Hiç mi dönüp kendine bakmıyorsun ne yapıyorum ben diye gerçekten merak ediyorum.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlış (yalan) bilgi
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Maç sayisini neredeyse yarilamislar ama yikama yaglama iste
                HasanT'nin diger tiviti de ayni, vefâ mefâ zart zurt, biraksin bu isleri
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sözleşmeden sonra biraz canlanır belki.Uğurcan ile birlikte Koita gibi adamların maaşlarına bakıldığında tabiki üç kuruşa oynamak istemezler.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Sizin alıntıladığınız mesajda 107 maç yazıyor, burada 171 maç. Yazdığımı doğruladığınız için teşekkür ederim, ben de buna dayanarak yanlış (yalan) diye yazmıştım zaten. Çünkü o bilgiyi paylaşan site algıyı bu şekilde yapıyor zaten.
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Parayı gelecek dertler bitecek dedi bebeciğimiz başarılı da oldu.

Yorum

• Sendeki sans kimsede yok.

Yorum

• İlk yarıda eski dönemlerini hatırlattı. Sorumluluktan kaçmadı ve aldığı topları genelde olumlu kullandı. Ve her zaman olduğu gibi yine sakatlandı...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Parayı gelecek dertler bitecek dedi bebeciğimiz başarılı da oldu.
                            Para herşeyin ilacı boşuna dememişler.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Dalağı mı şişti noldu buna? İyiydi ha durup dururken niye sakatlandı aca midesi mi bolandi?
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sakatlandı mı acaba yine.
                                Zamdan sonra iyiydi halbuki (:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X