Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesele para mıymış? Eğer öyleyse sıkıntı büyük.

Yorum

• Sözleşme yaramış yiğidime
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Maçın başından oyundan alınana kadar gösterdiği performans herkesi şaşırtmıştır ve mutlu etmiştir ama mutlu edişin bir de "Demek derdi paraymış" tarafı var işte.

Sıkıntı.

Yorum

• Bence abartılacak bir oyun oynamadı.

Trezeguet de kanat bu da kanat oynadı. Trezeguet kaç pozisyon hazırladı? Bu arkadaş kaç pozisyon hazırladı? Diğer maçlara göre ehven-i şer olduğu doğrudur ama iyi maç çıkardığı göz yanılmasıdır.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Kendine göre iyi oynamasının sebebi Yusuf Yazıcı.
            Abdulkadir in tek meziyeti tiki taka.
            Pereria varken de faydalı olmasının sebebi bu.

Oyun fizik ve hıza döndüğünde takımın en kötüsü oluyor.

Yorum

• Ömür dün iyi oynamadi. Kac pozisyon hazirladi ??? Yine soldan geldik ce ordan golü bulduk. Ha bires sirkelendi, para icin hic oynamiyordu, simdi azicik kosiyor. Yinede kontrat uzatmak yanlis. Göndermek dogru olurdu. Yetersiz oglu yetersiz

Yorum

• Derdi paraymış diye bir şey yok bence bunu büyütmeye hiç gerek yok. Kafan rahat olmazsa oynayamazsın, sadece futbol değil her işte bu böyledir.

O nedenle bundan sonrasına bakmak lazım. Derdi sıkıntısı vardı bu çözüldü bitti gitti.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Derdi paraymış dedirtecek kadar iyi oynamadı bence. Ön tarafta presi gecen sene de iyi yapıyordu zaten. Problem top bizdeyken top almaması, aldığında hep garanti oynamasıydı. Ben farkli Ömür göremedim, he biraz daha iyiydi Larsen falan da ileri çıktı pas opsiyonu arttı buna bağlıyorum.

Bizim maçtan sonra yarim saat Arda izledim yetti Ömüre kızmama. Aldi verdi geriden çıkardı. Milleti yönlendirdi. Savunma arkasına vurdu. Adam eksiltti. Ömür hepsini daha elit şekilde yapıyordu zamanında.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçın başından oyundan alınana kadar gösterdiği performans herkesi şaşırtmıştır ve mutlu etmiştir ama mutlu edişin bir de "Demek derdi paraymış" tarafı var işte.

Sıkıntı.

Takimda yedek oturup ondan fazla para alan varsa omurun hakkini istemesi paragozluluk falan degil

Yorum

• İleride güzel baskılı oynadı. Biraz dikine çalım denese, şutlarıda gelişse olacak
                      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takimda yedek oturup ondan fazla para alan varsa omurun hakkini istemesi paragozluluk falan degil
                        Geçin bu işleri. Beğenmiyorsa ve daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorsa sözleşme bitiş zamanı masaya güçlü oturur veya daha çok veren takıma gider.

Yorum

• Şimdi burda bu çocuğu benim kadar eleştiren yoktur ama sen kalkıp önüne gelene 1,5,2 milyon Euro civarı para verirsen bu çocukların da ona yakın bir para istemelerinin hakları olduğunu düşünmeye başladım.

Yorum

• yine sakatlanıp oyundan çıktı.

böyle bir olay yok ya.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi burda bu çocuğu benim kadar eleştiren yoktur ama sen kalkıp önüne gelene 1,5,2 milyon Euro civarı para verirsen bu çocukların da ona yakın bir para istemelerinin hakları olduğunu düşünmeye başladım.
                              Istersin ve külüp vermez ise gidersin bukadar basit. Ama kontratin var ise oynamalisin bu cocuk isi degil. Yok yerliler yeterince alamiyor yok su yok bu. Kardesim senin agzin yokmu, avukatin yokmu. Istesene. Ama Ömürün kötü performansi para ile ilgili degil, yetersizlikdir cok net. Trabzonsporda max seviye budur, fazlasi olmaz. Avrupada bi denesin kendini akli basina gelir ve 100.000 TL ye kabul edip dönmeye can atar.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• 23 yaşında 90 dakikayı tamamlayamaz hâle geldi.

Zaman Rıza Çalımbay'ı haklı çıkaracak gibi görünüyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim