bu saatten sonra değil çok öncesinden beri mesleği futbolculuk değil inşaatta tuğla örmek olmalıydı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir çöküş bitiş ben görmedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Sorun avcının ömürün yerinde oynaması gereken adamları oynatmaması , sorun avcının Siopsis, Dogucan, lahtimi, Naci vb. gibi alternatifleri varken çeşitli mevkilerdeki Yazıcı, Djaniny tercihleri . Sorun hala olmayacağı belli olan ömüre hala geleceğin yıldızı diye şans verilmesi, sorun Trabzonspora hayatının en büyük faydasını kazandırdığı çok iyi para ile yapan yazıcıyı tekrar takıma geri döndürmesi, geçen yıl ve sene başı bir çok genç transferine rağmen hala bu adamları hiç kullanmama ısrarında devam etmesi. Kısacası her ne kadar kendini geliştiremeyen ömüre çok kızsakda onu kızağa çekemeyen avcı aynı oranda suçludurRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Ağaoğlu Başkana bir atasözü hatırlatması :
“ Poposu İle İnatlaşan Donuna Pisler. “En son Varlıbaş61 tarafından düzenlendi; 31.10.2022, 22:14.McLas was Here
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum