Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu saatten sonra değil çok öncesinden beri mesleği futbolculuk değil inşaatta tuğla örmek olmalıydı...

Yorum

• Halen daha neden oyuna aliniyor ?????????

Yorum

• sizin kazandığınız parada gözüm var kardeş...çünkü sizin yaptığınız işi bende yaparım...siz milyonları kazanıyorsun biz ayı zor getiriyoruz...

Yorum

• Zooooorttt zooooortttt zooooorrrttttt

Yorum

• Allah'ını seviyorsan bak Allah'ın adını verdim ya git ya da futbolu bırak artık.
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Böyle bir çöküş bitiş ben görmedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle bir çöküş bitiş ben görmedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Futbolda olan dogal seyler fazla abartiyoruz formsuz olan omur yedekte bekler formunda olan bir baska oyuncu onun yerine oynar sonuclar iyi giderse zaten herkes memnun kalir sorun omurde degil onun yerinde oynayaninda omurden iyi olamamasi iyi olsaydi burda simdi o oyuncunun methini yapiyor olurduk

Yorum

• Sorun avcının ömürün yerinde oynaması gereken adamları oynatmaması , sorun avcının Siopsis, Dogucan, lahtimi, Naci vb. gibi alternatifleri varken çeşitli mevkilerdeki Yazıcı, Djaniny tercihleri . Sorun hala olmayacağı belli olan ömüre hala geleceğin yıldızı diye şans verilmesi, sorun Trabzonspora hayatının en büyük faydasını kazandırdığı çok iyi para ile yapan yazıcıyı tekrar takıma geri döndürmesi, geçen yıl ve sene başı bir çok genç transferine rağmen hala bu adamları hiç kullanmama ısrarında devam etmesi. Kısacası her ne kadar kendini geliştiremeyen ömüre çok kızsakda onu kızağa çekemeyen avcı aynı oranda suçludur
                  Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• uğurcan ve ömür futbolu bizde bırakacak belli oldu.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Biktik abi valla biktik. Allah rizasi icin hem sen hem biz icin git ya lutfen. Bak kufur etmiyorum, lutfen diyorum.

Yorum

• Ağaoğlu Başkana bir atasözü hatırlatması :

“ Poposu İle İnatlaşan Donuna Pisler. “
                        En son Varlıbaş61 tarafından düzenlendi; 31.10.2022, 22:14.
                        McLas was Here

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlış (yalan) bilgi
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Sezon başı bir şekilde gönderilmeli gerekirse kiralık gönderilmeli yoksa büyük sorun yaşayacağız demiştim. Şu ana kadar yanılmadım bence.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X