Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya yeter buna verilen sans yetmedimi ya hermac 10 kisi oynuyoruz ya kadro disi kalsin yada satilsin yeter. Milli takimda bile 45 dakika dolmadan hakli olarak cikartirdi. bu kafala milli takimda yeri yok
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Seni bu takıma kim kazandırdıysa her gün kulaklarını çınlatmaktan vazgeçmeyeceğim...Senin şu kafayla futbol oynaman futbol tarihinin ayıbıdır....Rencide edilerek kovulacağın günü iple çekiyorum..

Yorum

• Sorumluluk almadıkça oynadığı futboldan birşey olmaz, golü aramalı.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• euro 2024 e kadroya alinsin diye zorlan oynatilan bir oyuncu statüsünde suan
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Ya bu çocuk kimin torpillisi ? Yeter artık kardeşim, yıllarca savunduk ama yeter. İlk çıktığı halinin fersah fersah uzağında. Ünal karamanla sezona mükemmel başlayarak sakatlandığı dönem , şampiyonluk sezonu bir kaç maç. Başka yok. Olmayacak da. Valla ben ümit etmekten usandım. üzülüyorum ama bir halt olacağı yok. Her hafta bu kardeşime yardırmak istemiyorum.

Yok mu bir Arabistan, Katar, Dubai ne biliyim. Kulüp para kazansın lütfen artık uzak dursun, gittiği yerde mutlu olsun ama yakamızdan da düşsün artık yeter!!!!!!!!!!!!

Yorum

• Modric gibi merkezde maestro olup top dagitmayacaksa oyun kurmayacaksa 8 pozisyonunda oynamayacaksa etkisiz elemana dönüşüyor. Ya bunun ne işi var 10 numarada, kadro dışı kalan Teklic en azından orijinal 10 numaraydı Avcı onu çok erken harcadı.

Baka 8 olacak Teklic kadro dışı kalacak Bardhi top oynamayı unutacak ne için? Ömür 10 oynayacak diye mi?
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor taraftarının bir çoğuna göre son yıllarda en itici gelen futbolcularımız listesine girmeyi başardı
                Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• milli takımda bile sorumluluk almıyor halbuki 10 numara oynuyor birde. ayağına top gelince hemen pas atıyor. bu çocuk bitmiş seneye inşallah aramızda olmaz.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Valla yönetim ve hoca bu gereksiz tipi takımdan uzaklaştırmadıkça,sakatlanması için dua seanslarına başlanır diye düşünüyorum...

Yorum

• Aslında yeteneklisin ama ne hikmetse bir tutukluk yaşıyorsun lütfen kendine inan daha çok çalış ara pası yeteneğin zayıf şut çekemiyorsun olabildiğince koşuyorsun takıma tek faydanda bu koşmak. özel bir hoca tutsan daha çok çalışsan varya uçarsın

Yorum

• Sözde ön numara kariyer toplamı 40 asist varmı acaba. Tamm bir balon.

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Balon, patlasa da rahatlasa.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Ataklardaki ürkekliği hariç fena değildi. O çıkınca hepten bittik zaten.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç esnasında da yazmıştım. Tehlikeli bölgede üç veya dört pozisyonda pas verilecek yerde şut denedi, şut imkanı varken pas verdi. Karar anındaki tercihleri hatalı.

Her yaz kampında umut dolu sözler duyuyoruz. Sezon başlıyor, saman alevi gibi... Burada ne uzayacak ne kısalacak. Yeni bir hikâye yazması lazım. Hâlinden memnunsa, konuşmaya gerek yok tabii...
                              İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömür için iki engel vardı:

1) Sakatlık
                              2) Yetiştirici antrenörle çalışamamak

Biri fizik diğeri mental ve teknik gelişimine engel oldu. Yoksa ülkenin en büyük camiasında bütün imkanlar önüne sunulmuştu. Altyapılardan marka olarak geldi. Listelerde jenerasyonunun en iyisi olarak gösterildi. Bugün ise 24 yaşında, pozisyonsuz ve istatistiği dikkat çekici olmayan yerel bir oyuncu gibi görünüyor.

Pozisyon demişken... Hep Messi gibi gösterildi. Bence Ömür, Nedved gibi çizgiye yakın serbest oyun kurucu oynamalı(ydı). Bunun için arkasında iyi bir bek, yanında sağlam orta saha oyuncuları, önünde ise duvar olacak forvetler olmalı. Yani Ömür'ü idare edecek bir çevre çizilmeli.

Onun haricinde istikrarlı verim sağlaması çok zor. Ya ondan beklentilerin farkında değil ya o beklentileri karşılayacak potansiyele sahip olmadığını düşünüyor ya da çalışmıyor. Bu üçü de oyuncunun eksiği. Dün pas ver(e)mediği pozisyonun izahı yok. Fener maçındaki üçüncü golden Visca'yla al-ver yapmadan önce topu ayağına doladı. Niye?
                              İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bold yaptığım kısma %100 katılıyorum. Bence yetiştirici antrenörle çalışmamak sakatlıklardan daha fazla zarar verdi Ömür'e. 21 yaşındayken Abdullah Avcı'nın eline düştü malesef. Avcı'nın elinden kurtulup Montella'nın eline düşen Yusuf Sarı'nın bugünkü durumu ortada. Nihat Kahveci'yi John Benjamin Toshack bireysel olarak çalıştırmış ve La Liga'ya yollamıştı mesela. Yetiştirici antrenör önemli.

Geçen sene çok yırtındım Montella'yı kaçırmayalım diye ama Abdullah Avcı belasına tekrar bulaştık. Ömür'ün önündeki tek gerçekçi seçenek Enis Destan gibi bir Avrupa turu yapmak. 24 yaş hala genç. Avcı ile bir iki sene daha geçirirse futbol hayatı bugünkü seviyesini aşamadan biter malesef.
                              ben de bu yorumlara katiliyorum. Oyuncu da mental eksiklik var. Dogru zamanda dogru kararlar veremiyor. Futbol zekasi baya dusuk gozukuyor. Kendisine bos bos sallamak yerine milli takim performansini dusunmek lazim. Onun haricinde takimda az para kazanmasi ve futbol disinda kimle takildigi da onemli. Mahalleden abileri amcalari cocugun kafasini bos bos bulandirmasin. Yusuf sari da bizdeyken potansiyelli ama yetersiz bir oyuncuydu Montella ile kendini buldu.

Yorum

• Duygusallığı bırakıp gelişeceği bir Avrupa takımına gitmesi gerek. Burada kaldıkça kendini bitiriyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim