Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yirmi küsür senedir maç izlerim bir 10 numaranın 30. dakikada oyundan alındığını kolay kolay görmedim, duymadım. Hakikaten rezil bir durum. Hem bizim adımıza hem de milli takım adına.
    İşte Trabzonspor'un senelerdir süregelen başarızlığının sebeplerinden biri de adaletsiz şekilde haketmeyen futbolculara ayrıcalık tanınması. Özellikle yönetimde, teknik ekipte tanıdığı olanlar formayı haketmese bile oynatıldı, oynatılmaya devam ediyor. Bu durumun son örneği Ömür. Sene başı satılması gerekirken hâlâ Trabzonspor zarar görse dahi sahada tutuluyor. Bu düzene son verecek bir teknik direktör gerekli bize.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yirmi küsür senedir maç izlerim bir 10 numaranın 30. dakikada oyundan alındığını kolay kolay görmedim, duymadım. Hakikaten rezil bir durum. Hem bizim adımıza hem de milli takım adına.
      İşte Trabzonspor'un senelerdir süregelen başarızlığının sebeplerinden biri de adaletsiz şekilde haketmeyen futbolculara ayrıcalık tanınması. Özellikle yönetimde, teknik ekipte tanıdığı olanlar formayı haketmese bile oynatıldı, oynatılmaya devam ediyor. Bu durumun son örneği Ömür. Sene başı satılması gerekirken hâlâ Trabzonspor zarar görse dahi sahada tutuluyor. Bu düzene son verecek bir teknik direktör gerekli bize.
      Dur gardaşım öyle deme burda sırf kimliğinde Trabzon yazıyor diye adama hayran olanlar var...30.dakikada oyundan alınan birinin bir daha kolay kolay o formayı giyebileceğini sanmıyorum...

Bu arada hakan kadrodan çıkartılmasaydı ömürün bırak süre almasını çağırılmazdı bile..

Kendisi otursun düşünsün neden 30. dakikada oyundan alındım diye diyeceğim ama düşünecek zamanı çoktan geçmiş...

Yorum

• Top tekniği ve pas becerisi kendisinden daha aşağıda olan Yusuf Yazıcı bile inisiyatif alıp geriye geldi ve top aldı. Artık kendisi mi itiraz eder, hocaları mı karar verir bilmem ama Abdülkadir'i pres yapmak için öne atmaktan vazgeçmeleri lazım. Defalarca yazdım ama dayanamayıp yine yazıyorum. Yok olup gider böyle. Almanya maçında biraz daha iyi gözükme nedeni boş alan bulması. Biraz kapalı olan orta sahalara karşı bile top alamıyor. Yahu sen "Abdülkadir" olacaksan merkezde top alıp dağıtarak olacaksın. Bak bitirişte keskin olmana gerek yok, 5 gol 5 asist bile yeter. Ama bunları yapamazsan, yapamıyorsan seni oynatmanın bir anlamı yok.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Top tekniği ve pas becerisi kendisinden daha aşağıda olan Yusuf Yazıcı bile inisiyatif alıp geriye geldi ve top aldı. Artık kendisi mi itiraz eder, hocaları mı karar verir bilmem ama Abdülkadir'i pres yapmak için öne atmaktan vazgeçmeleri lazım. Defalarca yazdım ama dayanamayıp yine yazıyorum. Yok olup gider böyle. Almanya maçında biraz daha iyi gözükme nedeni boş alan bulması. Biraz kapalı olan orta sahalara karşı bile top alamıyor. Yahu sen "Abdülkadir" olacaksan merkezde top alıp dağıtarak olacaksın. Bak bitirişte keskin olmana gerek yok, 5 gol 5 asist bile yeter. Ama bunları yapamazsan, yapamıyorsan seni oynatmanın bir anlamı yok.

Maca herkes kotu baslayinca orta sahada salih ismail ve omur saga sola suursuzca kosarak bir seyler yapmaya calistilar halbuki o anda omurden beklenen sey topa basip gallerin temposunu frenleyecek akilli paslarla topun bizde kalmasini saglayacak bir oyun tutturmasi lazimdi ferdi ismail kerem baris alperde etkisiz kalinca yaziciyi oyun kurucu olarak oyuna aldi omur sorumluluk alip oyunu yonlendiremiyor mucadele caliskanlik bakimindan salih ve ismailden asagi degil

Yorum

• Montellaya helal olsun hadi bi görelim dedi Almanyadan sonra 30 dk dayanabildi.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Artık yorum yapmaktan sıkıldık, aldığı her topu geriye oynayan, markajdan çıkmayan bir topçu. Çok büyük problem.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Milli takımda 11 çıkmasına sebep olan performansını Montellaya sormak lazım.
                Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• 3 - 5 bişey kazanabilsek şu çocuktan
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Ömürle olmaz.

Yorum

• Hunter hocamın vazgeçilmezi...
                      Bir de sahada görebilsek ..
                      ***GeNÇ***

Yorum

• Senin futbolunun sergilenecegi tek alan halisaha turnuvasi olur. Bu sahalar sana gore degil koç. Tez zamanda bu formayla vedalasman dilegiyle
                        En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 27.11.2023, 22:11.

Yorum

• "Pres yapıyorum" konfor alanında girdiğinden beri topu unuttu sanki. Attığı pasları da kütük gibi atıyor artık.

Yorum

• İlk yarıda bir iki dribling denemesi ve Pepe ile al verleri iyiydi ama onun haricinde kayboldu...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 90lı yılların topunu oynamaya çalışıyor sanki. Yanında da hareketli adam olmayınca saçmalıyor. Artık veda edelim. Avrupa'da daha başarılı olur umarım.

Yorum

• İleri giderken tıngır mıngır, rakibin ön liberosunu kovalarken köpek gibi. Bundaki kafayı çözemedim. Pohpohlandıkça daha da beter oldu. Rezildi, milli takıma gitti daha da rezil oldu, döndü hala rezil.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim