Galatasaray maçındakine benzer bir top kaybı yaptı yine, tehlikeli bir pozisyon olabilirdi. Performansı gerçekten saman alevi gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
iyi bir tamamlayici oyuncu olacak....bir yildiz olamaz ne yazikki...sakatliklar onu baya frenledi...ilk cikti dönem daha iyiydi....iyi bir ikinci devre gecirip sezoon sonu satilmali....iki taraf icinde hayirlisi olurEn son hofsaale tarafından düzenlendi; 26.12.2021, 02:11.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
rezil bir performans..1 kere kanata bindirmezmi bir adam yok..aga bu adamı acilen yusufla değiştirelim.yusufun şutu var en azından..aklı var.herzaman dedim yine diyorum bu adam trabzonspor futbolcusu değil.son 7 8 dakikada zaman geçirmek için oyuna sürülebilir sadece.bu adamı savunmayın artık inanmayın birşey olacağına...malatya maçında antep macında ligin zayıf ekipleri karşısında 2 asist gol yaptı diye övmeyin şunu.bundan olmaz olmaz olamaz.bukadar net.bugün bedelsiz verilse gram üzülmem..idmanlarda duba olarak kullanın satamıyorsak
Yorum
-
üzülüyorum bu çocuğa… bir şut atıyor top kaleye gelmeden duracak sanki. yeteceğine ihanet ediyor. aynı barış memiş, ali şen kandil gibi. böyle yetenek olacak ama eksik yönlerimi gıdım ilerletmeyecek …olacak iş değil!!. o şutları ben aysam bu ne biçim şut der utanırım. ayrıca abdüşe olmayacak deyin ama mücadele etmiyor demeyin.En son DURAS tarafından düzenlendi; 26.12.2021, 14:28.
Yorum
-
Çok güçsüz ama olacak.2. yarı inşallah level atlayarak dönecek.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum