Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Misyonunu tamamlayanlardan
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• ne güzel yuhaladılar seni.!!
      senin ağzını burnunu kırmaları lâzım
      sen
      umut bozok bakasetas fln
      sizin dövülerek o şehirden gitmeniz lâzım
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Yürü git çocuk. Trezegeye atamadığın (!) pas neydi? Bundan belki sol bek falan olur. Bi an önce gönderilmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Duygusallığı bırakıp gelişeceği bir Avrupa takımına gitmesi gerek. Burada kaldıkça kendini bitiriyor.
          hala bunun gelişeceğine inan var bize müstehak tabi...

Yorum

• Futbolda duygusallık tabiki vardır ama Trabzonspor taraftarının duygusallığını bile köreltin be kardeşim. İnsan hiç mi kendini geliştirmez
            Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Bir Gs maçı sonrası oyundan ağlayarak çıkmıştı. O gün yine bu başlıkta Abdülkadir'de enerjinin varolduğundan, en dibe vurup sıçrama yapacağından emin olduğumu söylemiştim. Çom şükür o gün haklı çıktım ve abdüş battığı yerden sıçradı ve performansını yukarı çekti. Sahaya ağırlığını koydu.

Bugün ise oradan zıplayacak mental gücü, takımdan alacak desteği, teknik ekipten alabileceği enerjiyi kendisinde görmüyorum. Takıma ve oyuna inancı yok ama yine de çabalamaya çalışıyor gibimsi, anlık parlıyor ama oyunda sürekliliği yok gibi, sorumluluk alıyormuşumsu gibi ama rakibin arkasına saklanırmış gibi, top bizdeyken koşuyormuş gibi ama akıcılığa sıfır katkı gibi.

Mental direnç sıfır
              İnanmışlık sıfır
              takımın kendisine hayrı yok.
              Oyun planının kendisine hayrı yok.
              Tek yaptığı patlayıcı koşu, mücadelemsi görünüm,

Bu takım bu anlayış bu kafa yapısı ve çevresel şartlarla performansında yakın dönemde sıçrama beklemiyorum.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• bence yanlış mevkide oynatılıyor. bir de sol bekte deneyelim kendisini!
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Sol bek ona uygun değil bence top toplayıcı olarak denemek lazım bir de.

Eskiden sakatlanırdı uzun zaman görmezdik ne güzel, artık irite etmeye başlayınca sakatlanmıyor da çocuk. Nasıl kurtulacağız bundan bilmiyorum...
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• kariyeri bitmiştir. sene sonu yollar ayrılmalı.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Takımdan gideceği günü artık iple çekiyorum. Yıllarca savundum ama artık çok yordun kardeşim. Sen bize , biz sana iyi gelmeyeceğiz git artık

Yorum

• Abdülkadir Ömür45 Topla Buluşma30/36 Pas İsabeti%83 Pas İsabeti0 Uzun Pas0 Şut0 Top Kapma0 Uzaklaştırma0 Engellediği Şut0 Çalım0 Faul0 Ofsayt0 Hava Topu Kazanma 2 Kilit Pas1/2 Orta İsabeti2/4 İkili Mücadele Kazanma1 Pas Arası
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kerem veya Göktan çok daha faydalı olur. İkisi de dribling yapabiliyor ve fena şut çekmiyor en azından. Dribling yapamayan, kilit pas atamayan, şut atamayan, boyu kısa ofansif os mi olur? 2-3 farketmez. Elden çıkarılıp diğerlerine süre verilmeli. Hali hazırda iyi ve çok daha potansiyelliler Abduş'tan

Yorum

• Al gülüm ver gülüm oynadı.
                            Suya sabuna dokunmadı.
                            Kötü müydü? Hayır.
                            Pozisyonuna göre iyi miydi? Kesinlikle hayır!
                            ***GeNÇ***

Yorum

• Hücumdaki keskinliği sıfır.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim