Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaw bir Antrenör cikipda suna söylemiyormu ,Oglum futbol her ayagina gelen Topu yanindaki kontrol altindaki futbolcuya vaya geriteki Arkadasina vermek degil.... Söyle bir RISK al , Etrafini kontröl et , Ayaginda topu fazla tutma , Verkac yap , Kaleye sut at ,Topu ileriye tasi

Yorum

• Eskiden risk aliyordu ara sira. Hocamiz herhalde ony "garanti" asisi vurdu ve sonuc düpedüz bir orta saha oyuncusu olmak. Garanti oynayayim, kimse yuhlamasin ve ben aglamayim.
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Hasan Üçüncü kardeşimin daha az koşanı
        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Başlığın isminin 'Abdülkadir Avcı' olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Manevi babasının soyadını taşımalı.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Takim arkadasina 10 metre ve üzeri mesafeden pas atacak gucu ve kalitesi olmadigindan, arkadasinin ustune dogru top surup 2/3 metre kala pas veren büyük 10 numara. Büyük topçusun vesselam

Yorum

• Bence sag kanada gecmeli. Fundamentalleri eksik olmasina ragmen, ortada olmaz.

Yorum

• Kardeş sen kendine başka bi iş bak

Yorum

• neden yedek kalmıyor

(UEFA)

Yorum

• Özgüveni bitmiş bir vaziyette seni çok savundum ama dün ikna oldum ne yazık ki senden olmayacak kardeşim fazla zorlamanın anlamı yok devre arası ya da en geç sezon sonu yurt dışı yap arabistan falan takıl oralarda

Yorum

• Eve git maç özetlerini aç sivasın....saizin golünü izle 100 kere...ortada alıp nasıl dikine gidip golu attı aç izle....10 numara nasıl oynar aç izle aklın varsa...Ama burda bi arkadaşın dediği gibi sen git kendine başka iş bak aslanım...senin yapacağın iş değil bu...Bir de oyundan çıkarken sekerek çıkıyorsun sözde sakatlanıp çıktın öyle mi....

Yorum

• Devre arasında olmasa da sezon sonu artık gitmen gerekiyor. Artık kimsenin senden büyük futbolcu olmanı beklemesine gerek yok, artık seni savunan çok kişi de çıkmayacaktır bence. Ne hırs var, ne özgüven var, futbol terimleri olarak yazmaya gerek yok fazlasını, tek yaptığın top gelince yakınındakine pas vermek gerçekten diyecek bir şey yok.

Yorum

• Kendi karikatürüne dönüştü. Hücumda bu kadar öz güvensiz olamazsın. Bir tane delici hareket yap, iki dürtüp yana vermeye dünden razısın.

Yorum

• Barış memiş dün santradan gol atmış.. yemin ediyroum bu o topu oraya ulaştıramaz bile..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İstanbulspor maçını tekrar izliyorum. Sırf ne yaptı veya yapamadı diye görebilmek için. Özellikle ikinci yarıda Bakasetas ve sonrasında Uğurcan’dan gelen topları bomboş Trezeguet’ye atamaması tam bir skandal. Atsa kaleciyle karşı karşıya kalacak.

Sadece bu maç özelinde değil, her maç böyle. Bu adam takımın el freni ve başarımızdaki en önemli engel. Yıllarca bu arkadaşa sabretmek bu taraftara yapılan en büyük zulüm oldu.

Yorum

• Bu oyuncuya hiçbir anlam yüklenmezseniz kötü oynamıyor aslında...
                                Öyle bir oyuncu işte.
                                Beklentilerinizi sıfırlayın rahatlayın...
                                ***GeNÇ***

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim