Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadroda ilk 11 olabileceğini sanmıyorum

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunda yetenek falan yok ya, Allah aşkına bana anlatır mısınız hangi yeteneği olduğunu? Ben şahsen hiçbir yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Dümdüz bir oyuncu. Ne dribbling yapar, ne adam geçer, ne pas atabilir, ne de şut çekebilir. Bunları yapamayan adam yetenekli mi Allah aşkına?
      Ilk ciktiginda gercekten baya iyiydi. Unal karamanin ilk senesinde takimin kilit oyuncularindan biriydi. Sonraki sene saglik heyeti oyuncunun sakatligi oldugunu tam anlayamadi sakat sakat uefadaki on elemede aek macinda oynamisti ve daha fena sakatlanmisti. Ameliyat olmustu ilk devreyi kapatmisti. Tam iyilesti kendine geldi gelecek derken bu sefer gitti konya macinda omer ali sahiner serefsizi kasitli olarak sakatladi cocugu. Yine baya agir bir sakatlik ve yine toparlanma sureci falan filan.

Yani anlayacagin adam 2 tane agir sakatlik yasadi duzgun top oynayamamasi gayet normal. Eski haline doner mi bilemem ama bunun buralarda olacagini zannnetmem. Yurtdisina kiralik falan gitsin yada binservisiyle belki oradaki hocalar anlar bunun dilinden. Yasi daha genc 23 yasinda.

Yalniz o bitik haliyle gecen sezon ligde 31 macta 2188 dakika oynadi. O da 24 - 25 tane 90 dakika yapiyor. 7 gol 4 asist yapti. Tekrar soyluyorum yasi daha 23 duzelebilir ama biraz zor. Cok gayret isteyen birsey.

Hadi agir sakatlik yasayan isimlerden de ornek vereyim bizde syzmkoviak vardi ayagi kirildi bir daha eskisi gibi olamadi. Eskiden galatasayada okan buruk vardi 93 de ayagi kirildi. Bir daha eski haline ddonmesi 5 sene surdu 99 da iyi performans sergiledi oradan da intere gitmisti. Fenomen ronaldo yu herkes bilir 2000 de interde skatlandi 2 sene top oynayamadi 2002 yazinda duzeldi dunya kupasina vrrzilya milli takimina almislardi. Orada iyi oynayinca real madride transfer yapmisti. Hatta bize rustu ye gol de atmisti. Tabi realdeyken interdeki eski hizli ve seri calimlarini atamaz olmustu. Bi ara liverpool da trabzonlu cocuk samet yesil vardi. Ben bunu almanya milli takiminda 17 yas alti dunya kuoasinda izlemistim. Deli gibi top oynuyordu. Manchester city deki emrecanin da oldugu kadronun en iyisiydi. Cocuk. O kadsr iyiydi ki genc yasta liverpoola transfer yapti orada skaatlandi sanirim 2 sene bic top oynayamadi simdilerde almanyada amator ligde oynuyor sanirim. Bir yandan da part time fabrikada isci olarak calsiiyor. Onur recep kivrak bizdeyken birinci caprazbag sakatligindan sonra geri donup kaldigi yerden devam etti ama ikinci kez ayni sakatligi bu sefer diger bacagindan yasafiginda yine geri dondu ama bir daha eski performansini sergileyemedi. Say say bitmez boyle cok oyuncu var.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu her sene başı bir şamarlayacaksın ancak öyle kendine geliyor, neden bu kadar mental anlamda zayıflar anlamıyorum, Allah vergisi yeteneğin var ama kafa yok, göndermeli hikayeler, sakat bahanesiyle maça çıkmamalar vs çok komik. Haketmiyor bu yeteneği.
        genc yasta tarikatlara falan girersen mental anlamda boyle bisey cikar ortaya

Yorum

• Acimasiz olmak istemiyorum zira yasadigi sakatliklar kolay atlatilacak sakatliklar degil ve daha gelisim gösterecegi yaslarda bu sakatliklari yasadi.

Ona bu sezon o da Yusuf geldigi icin son bir sans veriyorum. Eger bu sezon de beklenileni veremezse sene sonu hatta devre arasi istedigi yere gitsin.
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bak oğlum. Yusuf abinde geldi çok güzel. Burayı okuyorsun biliyorum, 4 sene önce ki piç saç stilini hemen berberine yaptır. Antremanlarda agresif sertlikte ol ve bunu maça yansıt. Köpek gibi şut çek. Senin yaşındaki çocuklarda it ciğeri olur, hayvan gibi atraksiyonlara gir. Kendine gel artık evlat.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 2 yıllık sözleşme yapmışız iyi oldu bu kendini toparlar.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Oyunda mısın ezik? Yeter milli takımda Melih M. İçin ne düşünüyorsam bizim takımda da senin için aynısını düşünüyorum. Sahada gezmek için mi alıyorlar seni takıma oynasana lan artık! Oynamıyorsan defol git
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bu adama yıldız adayı falan dedim kendimden öyle utanıyorum ki. İnan kıyaslanacak bi topçu bile yok kendisiyle o kadar kötü
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Şut yok ,çalım yok, ikili mücadele yok , top sürme yok hiç bir şey yok

Yorum

• Allah'ını seversen Mevlevi dervişleri gibi dön baba dönelim. Yeter artık. Bu kadar dönmeye meraklıysan köyüne dön
                      diğerlerinden farklı...öteki...
                      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Bir cöküs hikayesi, en kisa zamanda kurtulmak dilegi ile….

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• En son ne zaman adam eksiltti, çalım attı hatırlayan var mı?

Yorum

• Tekrar sakatlanması bizim hayrimiza olacak gibi

Yorum

• Bu çocuk sağda hiç olmuyor ki,olmadı da.Hocanın adamını taraftarın önüne atma olayından başka bir şey değil.Sağ açığa net bir adam çözemezsen böyle Ömüre muhtaç olursun.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Derhal kovulmasi lazim. Veya agir bi sakatlik. Yeter artik !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim