90 dk susmayan taraftar istiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
-
Hala 75 puan ile şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Yeter ki Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivas'a yenilmeyelim
Hacettepe'ye yenilelim 1 hakkımız daha var@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Hamburg karsisinda sakat falan verirler herhalde. Sakatlari cok gol sorunu yok bizde tam tersi ne hikmetse sansimiz döner. Bu maci kaybetmemiz halindede diger haftalardaki maclardaki skorlara bagli olacagiz kendi elimizde olmiyacak. Piskolojik bir avantaj haline bile gelebilir stresli haftalarda eger takimdan destegi kesmezsek. Son haftayi lider bitirelim yeter.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri kadar salak takım yok yav.Adamlara koskoca stad yapmışlar bi feneri yenemediler 2.yarıda 10 kişi kaldı fener yine yenemedilerUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim bu ruhsuzlar mı sahada ölecekler? Bunlar zaten ölmüş toprak atacak birilerini bekliyorlar...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
beyler sayın bordomavı net yonetıcelerı artık surda bı kampanya baslatalımda su omer urundulu stadyumdn sutlayalım ya az once ızledım yıne fena halde moralımı bozdu ahlaksız herıf nedens e yenıldımız maçalrda bıle bıze saldırıo her hafta en kotu hakem bızım maçımızın hakemı oluyor..ama sıvasın hakemlerle aldığı maçlara sıra gelence sıradamnmıs gıbı gecıstırıp duruyor..lutfen artık sıte yonetıcıelrı duyuyasanız benı bıse yapalım ya..bıktım maıl atmadan programa ama her hafta tahrık etmeye devame dıo bua dam
Yorum
Yorum