Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 90 dk susmayan taraftar istiyorum
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Hala 75 puan ile şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Yeter ki Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivas'a yenilmeyelim

Hacettepe'ye yenilelim 1 hakkımız daha var
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• artık öyle yada böyle bizim için bu yarış bu maç bağlı..eğer şampiyonluk istiyosak bu maçı lamı cimi yok almamızs lazım..tüm yönleriyle maça adapte olmamız gerek..kesinlikle çok iyi hazırlanmamız gerek..
        beşikdüzü_akkese

Yorum

• Mu maci alacagimiza EMINIM, bu mac insallah 'gitar' calan bir oyuncu cikar bizden...
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Hamburg karsisinda sakat falan verirler herhalde. Sakatlari cok gol sorunu yok bizde tam tersi ne hikmetse sansimiz döner. Bu maci kaybetmemiz halindede diger haftalardaki maclardaki skorlara bagli olacagiz kendi elimizde olmiyacak. Piskolojik bir avantaj haline bile gelebilir stresli haftalarda eger takimdan destegi kesmezsek. Son haftayi lider bitirelim yeter.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kayseri kadar salak takım yok yav.Adamlara koskoca stad yapmışlar bi feneri yenemediler 2.yarıda 10 kişi kaldı fener yine yenemediler
              fener 2 şutla maç kazandı biz niye kazanamıyoruz şut çekmesini unuttuk da ondan
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• gs dende bulent dende nefret ediyorum pislik kulüpsüzün inşallah elenirsiniz tez zamanda uefadan beter olunnnnn!!!!!
                u will need justice at the end..

Yorum

• Bu hafta şu cinconlara cakmayalım adımı değiştiricem kesin bizim mac hemde ole bole diyil giden 6 puanın acısı bunlardan cıkırarıcağız

Yorum

• galatasaray yenilsek bile korkum yok... tek korkum beşiktaş... kalan 11 haftada en büyük rakip onlar bence...
                    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kim bu ruhsuzlar mı sahada ölecekler? Bunlar zaten ölmüş toprak atacak birilerini bekliyorlar...
                      kesinlikle ruhsuz değiller sadece yeteneksizler ve Trabzonlu değiller bizi anlamıyorlar bizim gibi amatör ruhla Trabzonspora bağlı değiller sıkıntı burada eğer buzu anlayan bir tekke bir gökdeniz olsaydı şu an 10 puan önde liderdik bunlar bize gelene kadar Trabzonspor maçı izlememişlerdir iyi bir psikolog kesin lazım beyin yıkayacak buna ersun hoca da dahil ona da Trabzonsporun buraya nasıl geldiğini anlatacak çok iyi bir psikolog bu takıma yeter ondan sonra idmana bile gerek yok iş tamamen kafa da bitiyor ama senin itham ettiğin şeyi kesinlikle kabul etmiyorum sadece öğrenmeleri gerekir
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• arkadaşlar yeri değil ama nasıl resim ekliyorsunuz ama direk sayfada gözükecek öyle küçük falan değil kendi boyutunda
                        Twitter Adresim

Yorum

• galatasarayı yenıcez hıslerımm bu mac kesn alıcamızı soyluyor ınsaalllah alırız gokhan unal ve umut bulutun artık kendlerıne bır cekı duzen vermesı gerekıyor bu kadar gol kacıran forvetler varmı baska takımda ya artık rahat mac ızlmek ıstıyruz

Yorum

• Bu maçi alacağuk başka yoliii yok İnş bütün temennimiz o yönde .Artık bu haftada hüsran istemeyruk
                            Habu Sevdaluk 7 Beni
                            HarekeTSirası bizimdur !
                            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Bu maçı ya biz ya onlar kazanacak fark olacak diye düşünüyorum, beraberliğe hiç ihtimal vermiyorum...
                              ve o akşam futbolun şans meleklerinin bizim yanımızda olmasını diliyorum
                              Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• beyler sayın bordomavı net yonetıcelerı artık surda bı kampanya baslatalımda su omer urundulu stadyumdn sutlayalım ya az once ızledım yıne fena halde moralımı bozdu ahlaksız herıf nedens e yenıldımız maçalrda bıle bıze saldırıo her hafta en kotu hakem bızım maçımızın hakemı oluyor..ama sıvasın hakemlerle aldığı maçlara sıra gelence sıradamnmıs gıbı gecıstırıp duruyor..lutfen artık sıte yonetıcıelrı duyuyasanız benı bıse yapalım ya..bıktım maıl atmadan programa ama her hafta tahrık etmeye devame dıo bua dam

Yorum

Yükleniyor...
                                X