Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pek ümitli değilim, böyle macları kazanamıyoruz,bu maç beni ilgilendirmiyor, gs macından sonra seri yakalarsak sampiyon olabiliriz

Bu ve bundan sonraki tüm maçlar bizleri ilgilendirmesi lazım.Bu arada inanmak başarmanın yarısıdır renkdaş.

Yorum

• 5 atarız, asarız keseriz denilemeyecek bir maç. ama çok önemli bir kaç avantajımız var.
      1)gs nin sakatları (m.topal ve servet çok önemli iki isim)
      2) bizim maçtan önce ve sonra hamburg maçı var ve gs uefayı çok istiyor

buna karşı bizimde çok büyük bir dezavantajımız var : TARAFTAR

sabretmeyi denersek, top umutun kaval kemiğine çarparsa, gökhan drogbacılık oynamazsa alacağımızı düşündüğüm bir maç. galibiyet şampiyonluk için kocaman bir adım olur, mağlubiyet şuan ki durumdan farksız bir tablo oluşturmaz.
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• yenecezmi??????????? yenecez.... ama öyle ama böyle...

yanıyorum yanıyorumda nasıl yenemedık konyayı ona yanıyorum lıderdık sımdı
        u will need justice at the end..

Yorum

• merak etme sen taraftar muhteşem olacak . çünkü maç akşamdan kimse annesine babasına amcasına dedesine vermeyecek kombinesini maça gitmek için .
          YERİ GELDİ UYSAL BİR KOYUNUM, ÇEKMEYE GELMEZ BOYNUM...

Yorum

• iyi oynacağımızdan zerre kadar şüphem yok skor için birşey diyemiyorum ama Gökhan Ünal golünü atacak
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• bu maçın tarihi ve saati belli mi ?
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Pazar saat 19:00....
                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• İlk olarak DeeP__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  merak etme sen taraftar muhteşem olacak . çünkü maç akşamdan kimse annesine babasına amcasına dedesine vermeyecek kombinesini maça gitmek için .
                  aslında anne baba farketmiyo adamın içinde olucak.Ben tvde izlerken kalearkasında 40-50 yaşlarında bi amcamızın takıma verdiği o desteği görmeliydin....Görsen Taraftar dediğin böyle olmalı dersin

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet o zaman iyi oynuyor ve kazanamıyoruz diye hocayı gönderelim. Kahhrolsun ersun yanal..
                    Ahahahahah , lafa bak hizaya gel .

Nereden nereye gelmiş .

Ersun Yanal 'ın en büyük destekçilerinden birine bunu diyorsun , sana kocaman bir

Yorum

• galatasarayı yenmemiz icin gerekenler
                      1-tony sılvıa sarı renk forma giymeyecek ugursuz geliyor ne zman giyse
                      2-tayfun oynamıcak
                      3-selcuk hafta ici uyarılacak ya adam gibi oynıcak yada kesik yicek yeter ama
                      4-gokhan gol atmayı ögrenecek bir haftada
                      5-umut herseyin mucadele olmadıgı ayagında top tutmayı ve gol atmayı ogrenecek
                      6-ersun hoca oyuncu degisikliklerini dikkat edecek yanlıs degisiklikler yapmıcak
                      7-taraftar tam destek olcak
                      8-o gun stad cevresin ve sehirde cekirdek satılmıcak
                      bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        galatasarayı yenmemiz icin gerekenler
                        1-tony sılvıa sarı renk forma giymeyecek ugursuz geliyor ne zman giyse
                        2-tayfun oynamıcak
                        3-selcuk hafta ici uyarılacak ya adam gibi oynıcak yada kesik yicek yeter ama
                        4-gokhan gol atmayı ögrenecek bir haftada
                        5-umut herseyin mucadele olmadıgı ayagında top tutmayı ve gol atmayı ogrenecek
                        6-ersun hoca oyuncu degisikliklerini dikkat edecek yanlıs degisiklikler yapmıcak
                        7-taraftar tam destek olcak
                        8-o gun stad cevresin ve sehirde cekirdek satılmıcak

8.madde süper gülmekten öldüm

Yorum

• trt 3 te birde sakin kafayla izledim maçı tribünler resmen fotoğraf gibi ya

Yorum

• Mübarek kandil gecesi, Allah'ım gökhan ünala birazcık bal versin diyorm, başka bişeyede gerek yok diyorumm.
                            adamın balı varken, çok kötü halimizle bile bjkden 1 puan aldık...
                            sadece 1 gram bal, başka bişey değil

Yorum

• önümüzde 11 maç var bunların 9 unu alırsak yada 8galibiyet 3 beraberlikle güle oynaya şampiyon olacağımızı düşünüyorum.. gs le fb yi yenersek ztn kalan 9maçın 7sini alabilmemiz gerekiyor hala şansımız çok büyük diğer takımlara bakmadan maçlarımızı çıkıp çatır çatır oynayarak kazanmak lazım şampiyonluk uzak değil ümidimizi yitirmeyelim..

Yorum

• Nasil yenilirdik diye konusuyorsunuz??????

Biz BÜYÜK TAKIMIZ

Sivasspor gibi kendini büyük sanneden degil

Herkez 11 Kisiyle basliyor bu oyuna

Ben Inandim Sizde Inanin!!
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Yükleniyor...
                                X