Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arda ve Baros Arda bize her maç yazıyor nerdeyse
    Haklısın fakat Ali Sami Yen'de yazıyor.Trabzonda daha golü yok.

(Bunu dedim ya gider bu hafta gol atar.)
    Özkan SÜMER

Yorum

• Mümkünse as 11leriyle oynasınlar. daha hiç bir yedek oyuncunun bizim maçta yıldızlaşmadığını görmedim.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ersun hocayı genel olarak beğenen biri olarak
        sahada kötü performans gösteren birisi varken (selçuk), iyi oynayan futbolcuyu (colman) oyundan alma hocam. hele ki gol yedikten sonra bunu yaparsan taraftar buna olumlu bakmaz.

her maç bir çok pozisyona giriyoruz, bitiriciliği gerçekten yüksek bir forvetimiz olsaydı şuanda ligin 1.sırasında rahat şekilde oturuyor olacaktık.

gs maçında ofans hattımızın gol atması umuduyla. ısaac gökhan umut yattara alanzinho.
        KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arda, Baros, Lincoln, Kewel oynasın 3 garanti atarlar biz 4 atabilir miyiz

Arda sakati Kewel da sakatlansa iyi olur, olmaz mı

Olsaydı ölseydi ile işimiz yok bizim işimiz gol atmaktaArtık Şu kalelerimi okurlar ne ederler bilemem.Ama şu bi gerçek Gelecek Başarının sinyali bu bu kadar top direkten dönmez...
          ßoRDo OF mAvİ
          HERYER RENGARENK 2 RENK
          BORDOMAVİ
          OFLAZ

Yorum

• Gs ne kadar sakat versede en kötü ihtimalle Konya veya Denizliden daha iyi olur.
            Biz onlara karşıda zorlandık.Her maçta zorlanıyoruz.O yüzdendirki o sakatmış bu cezalıymış vs hepsi teferruat.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İnşallah umutla gökhan gol kaçırıpta bize saç baş yoldurmaz...Arkadaşlar herkes dua etsin, inşallah alırız bu maçı,daha kendime gelemedim yemin ederim o kadar üzüldüm,aglamamak için zor tuttum kendimi maç sonunda ama o kadar da karamsar olmayın bizim kadar pozisyona giren hangi takım var biri bana söylesin biz yakalıyoruz ama atamıyoruz,onlar 1-2 tane pozisyona giriyo atıyolar eger forvetlerimiz atsa şu golleri şimdiye 4-5 puanla liderdik ama kimse umudunu yitirmesin ,bu maç Allahın izniyle bizim olacak...

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haklısın fakat Ali Sami Yen'de yazıyor.Trabzonda daha golü yok.

(Bunu dedim ya gider bu hafta gol atar.)
                arda yok, olsa nolur... egemennnn

Yorum

• İlk olarak c1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arda yok, olsa nolur... egemennnn
                  Tayfun...
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• nedense bu başlık altına yazılan yazılar habersiz bir biçimde siliniyor. demek ki forumda sadece tek tip düşünceye yer var.
                    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tayfun...
                      kademe, egemen

Yorum

• geçmez bu 1 haftaaaaaaaaaaaaa geçmez

Yorum

• Bizim takımımızın gözle görülür 2 eksiği var...

1) Gol Atamamak.
                          2) Korner veya Duran Top gibi Yan toplarda Yapılan ortaları karşılayamamak.

Birincisi; Büyük maçlarda yakaladığını atamassan o pozisyonu çok ararsın ... Bu sefer diğer rakiplerdeki gibi bol Pozisyon bulabilirmiyiz bilmiyorum ama Gol sorununu biran önce çözmemiz şart... Aksi halde Gsnin motivasyonunu 3'e hatta 4'e katlarız buda hüsranla sonuçlanır...

İkincisi; Gaysenin Kanatları çok etkili duran toplarda ise usta ayaklara sahipler... Gol anlamındada Ligin en çok gol atan takımı konumundalar... Bizi göbekten yaracaklarını sanmıyorum. Ama Kanatlardan oldukca fazla çekiniyorum. Bi Şekilde Kornerlere ve Yan toplara çalışma yaparak bunları asgari seviyeye indirmeliyiz...

Birde Orta sahamızdaki adamlarımız Pozisyon hazırlarken Forvetlerimize bakıyorumda, Olduğu yerde top bekliyorlar, Gaysede ise bu tam tersi, Fortvetleri aşırı derecede çakal ve hareketliler. Adamlar yerinde durmuyor çapraz koşularla savunmayı hallaç pamuğuna çeviriyorlar... Bizimkiler olduğu yerde ayaklarına gelen topu içeri atamıyorlar... Bu Maça karamsar bakmıyorum .. Bunlar bizim hatalarımız v e bunları çalışarak giderebiliriz...

Gayseden iyi top oynuyoruz ve daha iyiyiz... Bu maçı ve ŞAMPİYONLUĞU biz daha çok istiyoruz. Onlar daha yorgun olacakları için bu işin güzel tarafınıda değerlendirmeliyiz... Fazla yüksek tempoya dayanamayacakları kesin... Ciğerlerini sökeceğiz onların...

Ha Bir çift sözümde Maça gidecek Renktaşlara... Eğer Trabzonu ve Trabzonsporu seviyor ve ŞAMPİYON olmak istiyorsanız... Bu Maça bu isteğinizi ve inancınızı önce siz yansıtın ! Selametle...
                          En son Serhat tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 02:01.
                          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                          Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Korsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim takımımızın gözle görülür 2 eksiği var...

1) Gol Atamamak.
                            2) Korner veya Duran Top gibi Yan toplarda Yapılan ortaları karşılayamamak.
                            tek sorunumuz var gol atamamak, hiç gol yememek olmaz ama atamamak olamaz
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Fatih tekke diyorum baska bişe demiyorum gokhanla umudun yapamadıhını fatih tek basına yapıodu

Yorum

• fatih tekke için şuanda cok geç....elimizdekileri kullanalım bende göksu ısac dıyorum....gökan cok bencil bir futbolcu paylaşım yok gol atıp adından konusulmasını istıyo gercı onuda beceremiyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X