Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Insallah cabuk toparlaniriz camia olarak. Erdal abinin dedigi gibi krizden dahada güclü cikip devam ederiz yolumuza.
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aklıma gelmişken bu maç için yazayım ligin ilk yarısında bizim taraftarımıza bilet alırken çektirilen sıkıntının aynısını gese taraftarıda çekmeli bunun için gerekirse başlık açalım herkes kulübe mail atsın nasıl bizim tarftardan kımlık fotokopısı adres telfon vb.istendiyse aynılarını onalrdanda isteyelim bu işi bırakmayalım bu kadar centilmenlik yeter artık
      arkada kalmasın

Yorum

• bu maci artik alsak ne olur almasak ne olur 2 tane dandik takimi yenemedikten sonra sampiyonmu olacaz
        insallah oluruz , denizli macindan sonra tmm dedim yine oluruz ama dünkü yenilgiden sonra umutlarim tükendi
        Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu maci artik alsak ne olur almasak ne olur 2 tane dandik takimi yenemedikten sonra sampiyonmu olacaz
          insallah oluruz , denizli macindan sonra tmm dedim yine oluruz ama dünkü yenilgiden sonra umutlarim tükendi
          sampiyonluk mücadelesi daha yeni basladi kardes. üzme tatli canini.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sampiyonluk mücadelesi daha yeni basladi kardes. üzme tatli canini.
            üzmimde ne yapim yaaa nerdeyse 24saat gecti daha uyumadim , hic bir spor sitesinede girmiyorum yoksa herkese ana avrat gidiyorum tsye laf edene
            daha dün yürümeyi ögrenmis takimlar bile artik alay ediyor , sampiyon olsakta sunlari yine 25sene sustursak yeter, ben hic görmedim sampiyonluk en son dogdum senesi olmusuz , ben simdi görsem valla 25sene yine beklerim tek sunlari susturalim yeter
            6puan öndeyken geldiler bizi gectiler 8taslilar
            cok kiside ersun yanala kiziyor adam ne yapsin ? kendimi atsin golleri ? adam 1mden gol atamiyorsa hoca napsin daha ?

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              üzmimde ne yapim yaaa nerdeyse 24saat gecti daha uyumadim , hic bir spor sitesinede girmiyorum yoksa herkese ana avrat gidiyorum tsye laf edene
              daha dün yürümeyi ögrenmis takimlar bile artik alay ediyor , sampiyon olsakta sunlari yine 25sene sustursak yeter, ben hic görmedim sampiyonluk en son dogdum senesi olmusuz , ben simdi görsem valla 25sene yine beklerim tek sunlari susturalim yeter
              6puan öndeyken geldiler bizi gectiler 8taslilar
              cok kiside ersun yanala kiziyor adam ne yapsin ? kendimi atsin golleri ? adam 1mden gol atamiyorsa hoca napsin daha ?
              ayakta durmayi ögren önce.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ayakta durmayi ögren önce.
                ayakta durabiliyorum sadece morel 0 bu yenilgi bana cok agir geldi
                1mden abi yaa 1mden her mac gol kacarmi hadi bir kere oldu iki kere oldu ama her mac ayni fatih tekke gelseydi yarim sezonda gol krali olurdu
                neyse ben en iyisi sitelerden cikim yine pis sinirlenmeye basliyorum , uyumaya calisim bari

Yorum

• Üzülmeyin artık, yeneriz cinconu havamız yerine gelir...
                  Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• gs bizi çok kötü yapacak

Yorum

• İyi günde kötü günde senle
                      Her zaman seninle birlikte
                      Trabzonum sen yeter ki iste
                      Hazırız biz ölmeye
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gs bizi çok kötü yapacak
                        yapmayın böyle yorumlar.. hiçbir eksiğimiz yok onlardan.. gökhan ve umut kendine gelsin rahat yeneriz diyorum..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Bu maç Beşiktaş-Trabzon maçına çok benziyor. Beşiktaş'ın durumunda olan biziz gibi bişey. Bakalım biz aynı taraftar baskısını ve futbol baskısını kurabilicekmiyiz
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bu maç Gikhanı yedek bırakalım da aklı başına gelsin ...

Bu adam sanırım kendisini ligin 10. da falan sanıyor hiç hayret yok bir şey 6 pastan 3 tane gol kaçırırmı bir forveT ya alanzınho oynasın sol acıkda umut da tek forveT olsun
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• -----------------------------Sylva-------------------------

Tayfun-----------Song-------------Egemen------------Cale

---------------------- Hüseyin------------------------

-------------Serkan------------- Colman-------------------

Yattara-------------------Umut -------------------Alanzinho

Şimdiye kadar hiç kadro yazmamıştım.Ama bu takım en azından daha çok İSTER gibi geliyor bana...Becerememek yetmemek ayrı bir şey, istememek sallamamak başka bir şey....Ünal, Hami, Tolunay gibi yıldızlarımız da vardı bizim ve hiç aymaz değillerdi....Onları da üç ezikler her zaman istemişti üstelik.
                              En son turphan tarafından düzenlendi; 08.03.2009, 10:30. Sebep: Hüseyin'in pozisyonu kaymışşşş
                              DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -----------------------------Sylva-------------------------

Tayfun-----------Song-------------Egemen------------Cale

Hüseyin-------------------Colman-------------------Serkan

Yattara-------------------Umut -------------------Alanzinho

Şimdiye kadar hiç kadro yazmamıştım.Ama bu takım en azından daha çok İSTER gibi geliyor bana...Becerememek yetmemek ayrı bir şey, istememek sallamamak başka bir şey....Ünal, Hami, Tolunay gibi yıldızlarımız da vardı bizim ve hiç aymaz değillerdi....Onları da üç ezikler her zaman istemişti üstelik.

Bılmıyorum tabı orta saha öyle mi olur ama ben artık gökhanın oynamasını istemiyorum 1 maç bile olsa yedek kalsın akıllansın
                                selçuk beyde artık orta saha cizgisinde durmus ne saga gıdıyor ne sola hareket bıle etmıyor zayflarım dıye korkuyor heralde ona da bişeyler yapmak lazım
                                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

Yükleniyor...
                                X