Insallah cabuk toparlaniriz camia olarak. Erdal abinin dedigi gibi krizden dahada güclü cikip devam ederiz yolumuza.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaklıma gelmişken bu maç için yazayım ligin ilk yarısında bizim taraftarımıza bilet alırken çektirilen sıkıntının aynısını gese taraftarıda çekmeli bunun için gerekirse başlık açalım herkes kulübe mail atsın nasıl bizim tarftardan kımlık fotokopısı adres telfon vb.istendiyse aynılarını onalrdanda isteyelim bu işi bırakmayalım bu kadar centilmenlik yeter artık
Yorum
-
İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maci artik alsak ne olur almasak ne olur 2 tane dandik takimi yenemedikten sonra sampiyonmu olacaz
insallah oluruz , denizli macindan sonra tmm dedim yine oluruz ama dünkü yenilgiden sonra umutlarim tükendiburasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk mücadelesi daha yeni basladi kardes. üzme tatli canini.nerdeyse 24saat gecti daha uyumadim , hic bir spor sitesinede girmiyorum yoksa herkese ana avrat gidiyorum tsye laf edene
daha dün yürümeyi ögrenmis takimlar bile artik alay ediyor , sampiyon olsakta sunlari yine 25sene sustursak yeter, ben hic görmedim sampiyonluk en son dogdum senesi olmusuz , ben simdi görsem valla 25sene yine beklerim tek sunlari susturalim yeter
6puan öndeyken geldiler bizi gectiler 8taslilar
cok kiside ersun yanala kiziyor adam ne yapsin ? kendimi atsin golleri ? adam 1mden gol atamiyorsa hoca napsin daha ?Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüzmimde ne yapim yaaanerdeyse 24saat gecti daha uyumadim , hic bir spor sitesinede girmiyorum yoksa herkese ana avrat gidiyorum tsye laf edene
daha dün yürümeyi ögrenmis takimlar bile artik alay ediyor , sampiyon olsakta sunlari yine 25sene sustursak yeter, ben hic görmedim sampiyonluk en son dogdum senesi olmusuz , ben simdi görsem valla 25sene yine beklerim tek sunlari susturalim yeter
6puan öndeyken geldiler bizi gectiler 8taslilar
cok kiside ersun yanala kiziyor adam ne yapsin ? kendimi atsin golleri ? adam 1mden gol atamiyorsa hoca napsin daha ?burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayakta durmayi ögren önce.
1mden abi yaa 1mden her mac gol kacarmi hadi bir kere oldu iki kere oldu ama her mac ayni fatih tekke gelseydi yarim sezonda gol krali olurdu
neyse ben en iyisi sitelerden cikim yine pis sinirlenmeye basliyorum , uyumaya calisim bariForum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
İlk olarak Eymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs bizi çok kötü yapacakdevamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
-----------------------------Sylva-------------------------
Tayfun-----------Song-------------Egemen------------Cale
---------------------- Hüseyin------------------------
-------------Serkan------------- Colman-------------------
Yattara-------------------Umut -------------------Alanzinho
Şimdiye kadar hiç kadro yazmamıştım.Ama bu takım en azından daha çok İSTER gibi geliyor bana...Becerememek yetmemek ayrı bir şey, istememek sallamamak başka bir şey....Ünal, Hami, Tolunay gibi yıldızlarımız da vardı bizim ve hiç aymaz değillerdi....Onları da üç ezikler her zaman istemişti üstelik.DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!
Yorum
-
İlk olarak turphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------------------Sylva-------------------------
Tayfun-----------Song-------------Egemen------------Cale
Hüseyin-------------------Colman-------------------Serkan
Yattara-------------------Umut -------------------Alanzinho
Şimdiye kadar hiç kadro yazmamıştım.Ama bu takım en azından daha çok İSTER gibi geliyor bana...Becerememek yetmemek ayrı bir şey, istememek sallamamak başka bir şey....Ünal, Hami, Tolunay gibi yıldızlarımız da vardı bizim ve hiç aymaz değillerdi....Onları da üç ezikler her zaman istemişti üstelik.
Bılmıyorum tabı orta saha öyle mi olur ama ben artık gökhanın oynamasını istemiyorum 1 maç bile olsa yedek kalsın akıllansın
selçuk beyde artık orta saha cizgisinde durmus ne saga gıdıyor ne sola hareket bıle etmıyor zayflarım dıye korkuyor heralde ona da bişeyler yapmak lazım
Yorum
Yorum