selçuk inan aldığı her topu ezip takımın hızınıda kesıyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bu başlığın İlk sayfaları okudum ve sonuna kadar okuyamadım.Ya nedir bu eyyamcılık nedir bu karalama kampanyası yazık ki yazık.Yok beş yeriz yok seneyi beşinci olarak bitiririz.İnter totoya bile gidemeyiz.
Şu an liderden 1 puan gerideyiz,evet kaybedilmiş 6 puan olmasına rağmen liderden 1 puan gerideyiz,fikstür avantajımız var.Kim ne derse desin kötü oynuyoruz diyemeyiz kaybettiğimiz 2 maçda da sayısız gol pozisyonumuz var....Sorun son vuruşlardaki beceriksizlik ve şanssızlık.
Fiziksel olarak takımımız iyi durumda yarışdan kopmuş değiliz.Diğer takımlara göre iyi top oynuyoruz.Peki o zaman sorun ne ...Takıma destek vereceğimize felaket tellallığı yapmaya ne gerek var.Bir düşüş varsa (bence o da yok ya) takımı oradan kaldırmak yönetime ve biz taraftara düşer.Takıma önemli bir maçın öncesinde destek vermek yerine karalamak da neyin nesi.Bizi şu anki durumumuza bu futbolcular ve teknik heyet getirdi.Onları yerceğimize destek vermemiz gerekir.Biz hala daha şampiyonluğa oynuyoruz beyler.Ömer Üründül bile bunun farkında beyler.Bazı kendini bilmezler de farkında ki sitemizin anasayfasına saldırı yapıldı.Ana sayfamızda verilen pozitif sinerji bazılarının işine gelmedi ki korktular,çekemediler ki saldırdılar.Kaybedilen bir şey yok ve en önemlisi kazanılacak çok şey var.
Lütfen, biz tarafız.
Bunu unutmayın ve bunu belli edin.yENilsende yensende tezavratını laf olsun diye yapmayın yürekten yapın.
Son olarak ben Trabzonspor'un bu haftaki rakibimiz olan Galatasaray'ı, taraftarın desteğiyle yeneceğine inanıyorum.En son UğuR tarafından düzenlendi; 09.03.2009, 09:26.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
------------- Slva---------------
--Serkan----- Song -----Egemen----Cale---
----------Hüseyin-----Selçuk-----
---Yattara-----Colman---------Alanzinho-----
---------------Barış--------------ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığın İlk sayfaları okudum ve sonuna kadar okuyamadım.Ya nedir bu eyyamcılık nedir bu karalama kampanyası yazık ki yazık.Yok beş yeriz yok seneyi beşinci olarak bitiririz.İnter totoya bile gidemeyiz.
Şu an liderden 1 puan gerideyiz,evet kaybedilmiş 6 puan olmasına rağmen liderden 1 puan gerideyiz,fikstür avantajımız var.Kim ne derse desin kötü oynuyoruz diyemeyiz kaybettiğimiz 2 maçda da sayısız gol pozisyonumuz var....Sorun son vuruşlardaki beceriksizlik ve şanssızlık.
Fiziksel olarak takımımız iyi durumda yarışdan kopmuş değiliz.Diğer takımlara göre iyi top oynuyoruz.Peki o zaman sorun ne ...Takıma destek vereceğimize felaket tellallığı yapmaya ne gerek var.Bir düşüş varsa (bence o da yok ya) takımı oradan kaldırmak yönetime ve biz taraftara düşer.Takıma önemli bir maçın öncesinde destek vermek yerine karalamak da neyin nesi.Bizi şu anki durumumuza bu futbolcular ve teknik heyet getirdi.Onları yerceğimize destek vermemiz gerekir.Biz hala daha şampiyonluğa oynuyoruz beyler.Ömer Üründül bile bunun farkında beyler.Bazı kendini bilmezler de farkında ki sitemizin anasayfasına saldırı yapıldı.Ana sayfamızda verilen pozitif sinerji bazılarının işine gelmedi ki korktular,çekemediler ki saldırdılar.Kaybedilen bir şey yok ve en önemlisi kazanılacak çok şey var.
Lütfen, biz tarafız.
Bunu unutmayın ve bunu belli edin.yENilsende yensende tezavratını laf olsun diye yapmayın yürekten yapın.
Son olarak ben Trabzonspor'un bu haftaki rakibimiz olan Galatasaray'ı, taraftarın desteğiyle yeneceğine inanıyorum.
peki bir soru taraftar bu sene kaç maç kazandırdı???AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar desteğimi o da ne istanbul büyükşehir belediye takımından farksızız sonrada gökhan umut song falan beyler artık silkişnip kendimize dönelim fazla değil ya 90 dakika görevinizi yapın herkes yattara bu sene hiç maç kazandırmadı diyor
peki bir soru taraftar bu sene kaç maç kazandırdı???ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Taraftar daha ne yapsın? Trabzon kentinin bu ekonomisine rağmen öyle yada böyle 17.000 kombine bilet almış. Herkes dışarıdan elenler tarafından alındı diyor ama maçlara bakıldığında bu takım en az 17.000 kişiye oynuyor. Ezebileceğin takımlara karşı erken gol bulamayınca da doğal olarak homurdanmalar başlıyor ama bu son maçlarda olmaya başladı ilk maçlarda yoktu böyle birşey sanırım taraftar kaybedeceği şeyin farkına vardığında daha toleranssız olmakta bence Trabzon taraftarı için bu normal bir durum....Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
ArkadaŞlar Çok umutsuz konuŞuyorsunuz bu takim genÇ bunlar kÖsteĞİ kaldircak kadar tecrÜbelİ deĞİller ama destek bunlara dopİn gelİr ben bu maÇi alcaĞimiza sonuna kadar İnaniyorum
'''Şampİyon trabzon'''
hatirlatma İkİ puan gerİmİzde olan İkİ takim Şamİpİyonluk hesabi yaparken bİz nİye yapmayalim!!!BİZE HER YER BORDO-MAVİ !!!
ŞAMPİYON OLACAĞIZ !!! 7'RMEYECEĞİZ !!!
Yorum
-
Samiyen'de oynasaydık galip geliriz derdim de, Trabzonda oynadığımız için birşey diyemiyorum!
Yorum
Yorum