Eger bu maci alamazsak ilk üce bile giremeyiz.isi eninde sonunda ölüm kalim macina getirdik dayadik.böyle olmamaliydi.artik herkes üstüne düsen görevi yapmali,taraftarimiz bilhassa takima 90 dak.destek olmali takim kötü oynuyor diye homurdanmalar baslar ise vayy halimize!!gol pozisyonlarindaki beceriksizliklerimiz devam eder ise yandi gülüm keten helva..KAZANALIM ZINCIRLERI KIRALIM INSAALLAH....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak marfat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler sayın bordomavı net yonetıcelerı artık surda bı kampanya baslatalımda su omer urundulu stadyumdn sutlayalım ya az once ızledım yıne fena halde moralımı bozdu ahlaksız herıf nedens e yenıldımız maçalrda bıle bıze saldırıo her hafta en kotu hakem bızım maçımızın hakemı oluyor..ama sıvasın hakemlerle aldığı maçlara sıra gelence sıradamnmıs gıbı gecıstırıp duruyor..lutfen artık sıte yonetıcıelrı duyuyasanız benı bıse yapalım ya..bıktım maıl atmadan programa ama her hafta tahrık etmeye devame dıo bua dam
Yorum
-
Oooooo duyun bu sesİ
bu firtina saracak sİzİ
trabzonun neferlerİyİz
korkun bİzden gelİyoruz bİz
ooooooooo ooooooooooo
oooooooooooo ooooooooooo
ooooooooo ooooooooooo
oooooooooooo ooooooooooo
bordoooo mavİİİİİ
Şampİyon trabzon
bordoooo mavİİİİİ
Şampİyon trabzon
ooooooo duyun bu sesİ
bu firtina saracak sİzİ
trabzonun neferlerİyİz
korkun bİzden gelİyoruz bİz
oooooooo ooooooooooo
ooooooooo ooooooooooo
oooooooo ooooooooooo
ooooooooo ooooooooooo
bordoooooo mavİİİİİ
Şampİyon trabzon
bordoooooo mavİİİİİ
Şampİyon trabzon
bordooooooooooooo mavİİİİİİ
Şampİyon trabzon
bordooooooooooooo mavİİİİİİ
Şampİyon trabzon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!u will need justice at the end..
Yorum
-
G.Saray’da uzun süren sakatlığı sonrası sahalara dönen Harry Kewell’ın ayağında, Bursaspor maçında aldığı darbe nedeniyle ödem oluştu.
Sakatlık geçiren ve yerini Volkan’a bırakmak zorunda kalan Kewell’ın maç sonrası başlanan tedavisine dün de devam edildiği bildirilirken, darbe bölgesinde ağrıların sürdüğü ve ödem oluştuğu kaydedildi. UEFA Kupası’ndaki önemli Hamburg karşılaşması öncesi Kewell’ın sakatlığının yakından takip edileceği ve bir-iki gün içinde tedavinin vereceği sonucun önemli olduğu aktarıldı. Boynunda ağrıları olan Meira’nın da tedavisine başlandı.
Bunlar sevindirici haberler@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence degil ben karsimda 100% bir galatasaray istiyorum, ki yendigimiz zaman zevki daha cok ciksin.
Arda sakati Kewel da sakatlansa iyi olur, olmaz mı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Forvetlerimizin beceriksizliğin kitabını yazdıkları bir gerçek ama şayet pozisyon sayımızı 2 veya 3 katına çıkarırsak bir ihtimal birisi bir gol atar belki. 0-0 en yakın ihtimal, diğer ihtimaller ise 1-0'lık yenilgi veya galibiyet. Bu tahminleri yaparken şans faktörünü hesaba katmıyorum ama rakip dünyanın en ballı takımı olunca şans ihmal edilemez hale geliyor. Mesela hedefini şaşıran bir orta kazaran gol olabilir, kendi halindeki bir 'el' topu kalemize doğru ittirebilir dikkat etmek lazım.
Ama sözkonusu olan ĞS; ligimizin en antipatik takımı, futbolcularıyla, teknik direktörüyle, başkanıyla, yönetimiyle, taraftarıyla komple bir gıcıklık abidesi. Bu karaktersiz kitleye yenilmek ligdeki tüm yenilgilerden en sinir bozucu olanı; bu yüzden kazanmalıyız.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda, Baros, Lincoln, Kewel oynasın 3 garanti atarlar biz 4 atabilir miyiz
Arda sakati Kewel da sakatlansa iyi olur, olmaz mıÖzkan SÜMER
Yorum
-
allahim bugün kandil bu duami kabul et, bu gsyi yenelim ne olursun bu hafta sonu onlarin agzina düsmek istemiyorum allahim, ben bu gsye fbden daha cok gicik gidiyorum tam iki yüzlüler adi herifler, allahim bu maci alalim ne olursun baskada birsey istemiyorum güldür bizi bu hafta sonu
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcuları tek tek göz önüne getirince ben de her maçtan önce 5 atarız diyorum.Fakat maç sahada oynanıp bitiyor.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacağız merak etmeyin...Ayrıca Hamburg maçında 1 2 sakat daha verir bunlar...Arda bize her maç yazıyor nerdeyse
@tsmustafakemal
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda ve BarosArda bize her maç yazıyor nerdeyse
Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
Yorum