Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ciddi maç olacak,tam istediğim gibi bir maç,şampiyonluğun tadını bilen ve onun getirdiklerinin farkında olan bir rakip.
    Onlardan daha çok isteyebiliyor musun?Daha çok koşabiliyor musun?Tüm stadın baskısını üzerinde hissettiğin anda bile yeteneğini zekanla birleştirip o baskıdan uzaklaşıp,işini yapabiliyor musun?
    Kısacası şampiyon olmak istiyor musun istemiyor musun?Lafta herkes ister,ama icraat lazım.
    İcraatı görelim,yarın televizyonlarda ilk haber,gastelerde manşet olmaktan çok Trabzonspor taraftarını huzur içinde yastığa baş koymasını düşünün.Çocuklar gibi rakip taraftarla tartışıyoruz bizim futbolcularımız sizin futbolcularınızı yener diyoruz,güveniyoruz size be ilk okul çocuklarının kavgalarda dediği gibi benim abim karateci,senin abini döver diyoruz işte.
    Taktik maktik ben bilmem artık.Emeğinize ihanet etmeyin,buraya kadar getirmişken de geri dönmeyin.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ilk macda gs'li oyuncularin yaptiklari cirkeflikleri unutmamak lazim.

lami cimi yok kardesim, Sampiyon olmak istiyorsak
        bu maci al-a-ca-giz !!!

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kaybetmeyi aklımdan bile geçirmekistemiyorum ama umutla gökhan böyle olursa falekete uğrarız inşallah şans umut gökhan bizden olur 3 puan bizim olur

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            8.madde süper gülmekten öldüm
            valinin olaya bir el atması lazım mac gunu sehirde gercekten cekirdek yasagı getirmeli saat 20:45 kadar hicbir yerde cekirdek satılmamalı
            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• diğer maçları alıp bu maçta yenilseydik kredimizi kullandık der geçerdim ama kazın ayağı şimdi öyle değil kesinlikle almamız gerekiyor lige tutunmamız için bu maçı almaktan başka şansımız yok beraberlik kötü sonuç bundan sonra herşey futbolcuların elinde göstersinler kendilerini

Yorum

• gs taraftarı maç sonrası ersun bize el salla diye dalga geçmişti hatırlarsanız kıssasa kıssas....
                Twitter Adresim

Yorum

• ğs maçları öncesi çok gergin oluyorum çünkü en nefret ettiğim takım ğs fenerden bile bu kadar nefret etmiyorum..Adamlar şansla kaleci hatasıyla bizi hep yeniyolar..inşallah bu maçı kazanırızda şu şerefsizleri sustururuz nefret ediyorum senden ğs Hamburg'ada elenirsin inşallah sizi bir yenelim varyaaa bakırköyde meşala şov yapacaz
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• trabzonspor3 galatasaray 1 goller gokhan unal3 tane atacak;hahahahahahahahahahahaha

Yorum

• İnşallah yeneriz...!
                      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• lincolnu bu maçta korner bayrağına oturtmak lazım o da galibiyetle olur

Yorum

• Ersun yanal kadroyu bozmayacaktır 65-70 arası yattara çıkar alanzinho girer 80 de hüseyin yada selçuk çıkar Isaac girer ya berabere biter maç yada 1-0 yeniliriz...
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak kadir_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonspor3 galatasaray 1 goller gokhan unal3 tane atacak;hahahahahahahahahahahaha
                            la kıyamet yaklastı o zaman ahirete gocuyoz galiba cunku bu kıyametler alametleri gibi bir sey olur ya
                            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• şampiyonluğa oynuyorsak, şampiyonluğu istiyorsak, E bu maçıda alalım daaa..

Hayde Trabzon al bu maçı unutup son iki maçı evimizdeki, söyleylim tekrar şampiyonluk şarkılarımızı en gür sesimizle..
                              yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• arkadaşlar yeri değil ama nasıl resim ekliyorsunuz ama direk sayfada gözükecek öyle küçük falan değil kendi boyutunda
                                Twitter Adresim

Yorum

Yükleniyor...
                                X