Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evet artık şampiyonluğa ahvlu attığımıza göre umarım ligi 3. bitirip uefa kupasına gidebiliriz. bu yüzden de bu maçta 1 puan almak çok önemli.
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Gönlümüzden kazanmak geçiyor ama zor.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

yaşasın Selçuk İnan sarı kart görmedi, yihhuu!!!!

Yorum

2. vanspor macının sonucuna hosgeldık. tayfun kım ya habu adam kım kım??? altıpasdan gol atamayan forvetmıs koyım oyle forvetın bıtarafına. sıte moderatorlerı de anca konu kapatsın acsın.tutamayruk kendımızı ne yapalım.. adam seyıyle gol atay seyıyle daha yattara ne yapsın sadrı sener napsın.gsyı yen ne fark edecek??? yenıl yenıl yen gsye korum boyle ıse
          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

Girayi bir mactada cikraip stopere Huseyini almisti Ersun hoca.O mactada golu yemistik...selcuk varken colmanin cikmasini ben anlayamadim...
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Bizde bu forvetler varken avni akerde maç filan almayız

Yorum

İlk olarak dll.AxpY* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ewt doru dıosun ama bu takıma bıraz zor kardesım ya olmıcak dua ya artık amın demeye gerek yok....soluorum bos adam dolu takımda...

gokhan ( gol kacırma kralı )
                umut ( yoklugunu arasakda arada bır berbat )
                selcuk ( uzun zmandır goremıom zaten ole bı oyuncuyu )
                ıssac ( ofsayt kralı )
                inanmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok kardeşim her net pozisyonu harcıyoruz.. baştan beri söylüyorum bukadar net pozisyonlar harcanmamalı..bize fatih tekke lazım hırs lazım savaşmak lazım..

Yorum

Kusura bakmayın ama baros hattrick yapar bu maçta .
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Galatasarayı yendik diyelim, diğer anadolu takımlarını nasıl yencez, vuruyoz vuruyoz girmiyor
                    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Girayi bir mactada cikraip stopere Huseyini almisti Ersun hoca.O mactada golu yemistik...selcuk varken colmanin cikmasini ben anlayamadim...
                      yabancı sınırlaması...........

Yorum

intertotoya oynarsak bu sene iyidir.....bu golcülerle bu kadar

Yorum

olamz böyle bişey ya!! ya 25 senedir elimize ne zaman fırsat geçse geri teptik,hiç sektirmeden! şu hale bak,gelen trabzondan güle oynaya maç alıp gidiyor! bi takım bi adam gol kaçırır da her maç bu kadar kaçırırsan hiçbir halt yiyemezsin!gökhan,umut bence çıktıkları ankara 1. amatör kümeye dönsünler.vallahi onlardan iyi onlarca golcü var burada! o milyarları trilyonları hak etmiyorlar. taraftara da yazıklar olsun!resmen oturmuş çekirdek çitliyolar.desteğe,bağırmaya gelince yok ama iş protestoya yuhlaya gelince oh maşallah bütün stad ayakta! bu taraftar da şampiyonluğu hak etmiyor bence bu haliyle! avn aker ne hale geldi ya! ya kabullenemiyorum ya!çıldırıcam! tuşalr kırılcak şimdi yazarken!
                          Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                          96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

Yazık vallahi yazık yaa sinriliıyım çok nasıl atamzsın o golleri.
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Yeneriz diyemiyorum.2.olamamız dahi çok zor 1puan çıkartırsak yeter de artar bile
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Kazanamayiz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GÖkhan Ünal yerİne gÖksu oynarsa belkİ

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X