Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray defansını iyice boşalttı.
    Servet,Emre Güngör,Mehmet Topal sakat,Meira'yı da sattılar.Genç futbolcularını defansta oynatacaklar heralde.
    fenerin cinconun bjk gençleri bizde bi kaplan kesiliyor. 11 kişi sadece onun üzerine oynuyoruz. sonra . umarım yanılırım
    [ille d' 7]

Yorum

• Tayyip takmış boynuna bizim atkıyı, meydanda bol keseden sallıyor. trt 2 de canlı yayın

Yorum

• Ben genel görüsün aksine bu macta cok zorlanacagimizi düsünüyorum.
        Daha düne kadar yenecegimize inaniyordum ama dün gece idmandan yansitilan sahneler ve burada yazilanlar bu görüsümü degistirdi.
        Bu tip maclarda galip gelmek icin olumlu bir sinerjiye sahip olmak gerektigini düsünenlerdenim.
        Ne yazikki dün anlatilanlardan sonra bu yönde ciddi bir kayba ugradigimizi düsünüyorum.
        Umarim ben yanilirim da kazanan biz oluruz.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben genel görüsün aksine bu macta cok zorlanacagimizi düsünüyorum.
          Daha düne kadar yenecegimize inaniyordum ama dün gece idmandan yansitilan sahneler ve burada yazilanlar bu görüsümü degistirdi.
          Bu tip maclarda galip gelmek icin olumlu bir sinerjiye sahip olmak gerektigini düsünenlerdenim.
          Ne yazikki dün anlatilanlardan sonra bu yönde ciddi bir kayba ugradigimizi düsünüyorum.
          Umarim ben yanilirim da kazanan biz oluruz.
          Ya birak hocam ya
          Bu mac icin emin olmadigim kadar eminim...nedense Alacagiz !
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tayyip takmış boynuna bizim atkıyı, meydanda bol keseden sallıyor. trt 2 de canlı yayın

akyazıyı yaptık şimdi açılışa gidioruz da diomu

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya birak hocam ya
              Bu mac icin emin olmadigim kadar eminim...nedense Alacagiz !
              Insallah kazaniriz.
              Bu macta beraberlik bizim icin iyi bir sonuc olabilir,sonucta avrupa fatihi ile oynayacagiz.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Evet Meira'nın transfer olması da iyi oldu aslında şuan Gs nin defansında bir kaos olduğu kesin o kaousu kullanabilirsek rahat alırız maçı geçen maçtaki defansla alaksı olmuyacak bu maçta buna eminim ama biz ne kadar degerlendirebiliriz onu bilemem.

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gsnin defansta kim oynayacak merak ediyorum, açık konuşayım, rahat bir galibiyet bekliyorum. Bunu söylerken ilk maçta da mağlup olacağımızı tahmin etmiştim. Her maç öncesi iyimser düşüncesi olan biri değilim.
                  Sabri---Emre---H.Balta----Volkan

Bu savunma hattıyla oynayacaklar.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Sabri---Emre---H.Balta----Volkan

Eğer bu hatta da 2 golden az atarsak yuf olsun bize, bir daha (hele ki düştükleri ilk maç bu) geyse böyle gelmez karşımıza, burda vurduk vurduk, sonra inanırız zaten tekrardan herşeye...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Taraftarlarımıza duyuru
                      Takımızın Galatasaray ile oynayacağı müsabaka öncesinde taraftarlarımıza yönelik bir duyuru yapıldı.

Duyuruda özellikle protokol ve VIP tribünlerine çocuk getirilmesinden dolayı yaşanan sıkışıklığa dikkat çekilerek bu konuda uyarılarda bulunuldu. Maç biletlerine yoğun ilgi gösterildiğinin belirtildiği açıklamada, “Değerli taraftarlarımızın giriş turnikelerinde sıkışıklığa sebebiyet vermemeleri için karşılaşmaya biletsiz çocuk getirilmemesi önemle rica olunur” denildi.

Resmi Site

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sabri---Emre---H.Balta----Volkan

Eğer bu hatta da 2 golden az atarsak yuf olsun bize, bir daha (hele ki düştükleri ilk maç bu) geyse böyle gelmez karşımıza, burda vurduk vurduk, sonra inanırız zaten tekrardan herşeye...
                        Bir soru? Denizli nin defans hatti bundan daha mi iyi? Ya Konya nin? Ikisine de 2 gol atamadik. Ya Antalya nin? Hangisine 2 gol attik?

Mac kagit uzerinde degil sahada oynaniyor. Isimlere bakipta yanilmamak lazim. Her iki takimda sahaya 11 kisi cikiyor. Iyi oynayan, mucadele eden, sansi gulen kazaniyor.

1-0, 2-1, 3-2, 4-3, 5-4 olsun bizim olsun. Olmazsa da 1 puan olsun...
                        Yine Yeni Yeniden

Yorum

• gs 90 dk değil 900 dk oynasa bizi yenemez. ALLAH'ın izniyle bu maç bizim. Sahanın tozunu alacagız.
                          En son usameakcelik tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 17:36.
                          Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• gs tarftar from sitesine baktım onlar daha konu bile açmamış maç için biz 63.sayfadayız ilginç değilmi!?bence susup beklemek en güzeli takım ortada geren şey erken gol gökan ve umut kaçıracaktır diye düşünüyorum herzamanki gibi oyum göksu ve ısac tan yana .....

Yorum

• İlk olarak 61SOYTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs tarftar from sitesine baktım onlar daha konu bile açmamış maç için biz 63.sayfadayız ilginç değilmi!?bence sussum beklemek en güzeli
                              Hamburg maçından sonra açarlar.

Uefa maçı sonuçta.Lig maçından daha önemli.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak 61SOYTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gs tarftar from sitesine baktım onlar daha konu bile açmamış maç için biz 63.sayfadayız ilginç değilmi!?bence susup beklemek en güzeli takım ortada geren şey erken gol gökan ve umut kaçıracaktır diye düşünüyorum herzamanki gibi oyum göksu ve ısac tan yana .....
                                ya o cahiller uefa finali oynayacaklarını sanıyorlar kadıköyde. gerçi çok cıvata takımlar yok değil ama en cıvataları olan Gsnin finale çıkması imkansız. bu nedenle hamburg maçına yoğunlaşmışlardır sanırım
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Yükleniyor...
                                X