İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
-
Ben genel görüsün aksine bu macta cok zorlanacagimizi düsünüyorum.
Daha düne kadar yenecegimize inaniyordum ama dün gece idmandan yansitilan sahneler ve burada yazilanlar bu görüsümü degistirdi.
Bu tip maclarda galip gelmek icin olumlu bir sinerjiye sahip olmak gerektigini düsünenlerdenim.
Ne yazikki dün anlatilanlardan sonra bu yönde ciddi bir kayba ugradigimizi düsünüyorum.
Umarim ben yanilirim da kazanan biz oluruz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen genel görüsün aksine bu macta cok zorlanacagimizi düsünüyorum.
Daha düne kadar yenecegimize inaniyordum ama dün gece idmandan yansitilan sahneler ve burada yazilanlar bu görüsümü degistirdi.
Bu tip maclarda galip gelmek icin olumlu bir sinerjiye sahip olmak gerektigini düsünenlerdenim.
Ne yazikki dün anlatilanlardan sonra bu yönde ciddi bir kayba ugradigimizi düsünüyorum.
Umarim ben yanilirim da kazanan biz oluruz.
Bu mac icin emin olmadigim kadar eminim...nedenseAlacagiz !
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayyip takmış boynuna bizim atkıyı, meydanda bol keseden sallıyor. trt 2 de canlı yayın
akyazıyı yaptık şimdi açılışa gidioruz da diomu
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa birak hocam ya
Bu mac icin emin olmadigim kadar eminim...nedenseAlacagiz !
Bu macta beraberlik bizim icin iyi bir sonuc olabilir,sonucta avrupa fatihi ile oynayacagiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Evet Meira'nın transfer olması da iyi oldu aslında şuan Gs nin defansında bir kaos olduğu kesin o kaousu kullanabilirsek rahat alırız maçı geçen maçtaki defansla alaksı olmuyacak bu maçta buna eminim ama biz ne kadar degerlendirebiliriz onu bilemem.
Yorum
-
İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegsnin defansta kim oynayacak merak ediyorum, açık konuşayım, rahat bir galibiyet bekliyorum. Bunu söylerken ilk maçta da mağlup olacağımızı tahmin etmiştim. Her maç öncesi iyimser düşüncesi olan biri değilim.
Bu savunma hattıyla oynayacaklar.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Sabri---Emre---H.Balta----Volkan
Bu savunma hattıyla oynayacaklar.
Eğer bu hatta da 2 golden az atarsak yuf olsun bize, bir daha (hele ki düştükleri ilk maç bu) geyse böyle gelmez karşımıza, burda vurduk vurduk, sonra inanırız zaten tekrardan herşeye...Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Taraftarlarımıza duyuru
Takımızın Galatasaray ile oynayacağı müsabaka öncesinde taraftarlarımıza yönelik bir duyuru yapıldı.
Duyuruda özellikle protokol ve VIP tribünlerine çocuk getirilmesinden dolayı yaşanan sıkışıklığa dikkat çekilerek bu konuda uyarılarda bulunuldu. Maç biletlerine yoğun ilgi gösterildiğinin belirtildiği açıklamada, “Değerli taraftarlarımızın giriş turnikelerinde sıkışıklığa sebebiyet vermemeleri için karşılaşmaya biletsiz çocuk getirilmemesi önemle rica olunur” denildi.
Resmi Site
Yorum
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabri---Emre---H.Balta----Volkan
Bu savunma hattıyla oynayacaklar.
Eğer bu hatta da 2 golden az atarsak yuf olsun bize, bir daha (hele ki düştükleri ilk maç bu) geyse böyle gelmez karşımıza, burda vurduk vurduk, sonra inanırız zaten tekrardan herşeye...
Mac kagit uzerinde degil sahada oynaniyor. Isimlere bakipta yanilmamak lazim. Her iki takimda sahaya 11 kisi cikiyor. Iyi oynayan, mucadele eden, sansi gulen kazaniyor.
1-0, 2-1, 3-2, 4-3, 5-4 olsun bizim olsun. Olmazsa da 1 puan olsun...Yine Yeni Yeniden
Yorum
-
gs 90 dk değil 900 dk oynasa bizi yenemez. ALLAH'ın izniyle bu maç bizim. Sahanın tozunu alacagız.En son usameakcelik tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 17:36.Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!
Yorum
-
İlk olarak 61SOYTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs tarftar from sitesine baktım onlar daha konu bile açmamış maç için biz 63.sayfadayız ilginç değilmi!?bence sussum beklemek en güzeli
Uefa maçı sonuçta.Lig maçından daha önemli.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak 61SOYTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs tarftar from sitesine baktım onlar daha konu bile açmamış maç için biz 63.sayfadayız ilginç değilmi!?bence susup beklemek en güzeli takım ortada geren şey erken gol gökan ve umut kaçıracaktır diye düşünüyorum herzamanki gibi oyum göksu ve ısac tan yana .....OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
Yorum