Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçları kahvede izliyorum. trabzonsporlu çok az. herkes trabzon hangi takımla oynuyorsa onu destekliyor. zor tutuyorum kendimi. ama maç bitince büyük bir keyif. bu akşamda bekliyorum. utandırma bizi trabzonum

Yorum

• demınkı yazıya( bize bizans diyen kişinin yazısı ) cevap olarak bır es es taraftarının verdıgı cevap noktası vırgulune dokunmadan

Metin abi ellerine sağlık süper yazmışsın ya özellikle ''o kolbastıyı münasıp yerlerine monte etme'' olayı ona %1000000 katılıyorum..Daha başka ne denilebilirki onlar anadolu değil bizans ! Eskişehir'de çimlere gömücez Allah'ın izniyle...

yorum sizin..
      u will need justice at the end..

Yorum

• yahu bu pafın kalecileri neden Milli Takım forması giyiyor?yok mu bizim kaleci formamız

Yorum

• İlk olarak BEYTEKİN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maçları kahvede izliyorum. trabzonsporlu çok az. herkes trabzon hangi takımla oynuyorsa onu destekliyor. zor tutuyorum kendimi. ama maç bitince büyük bir keyif. bu akşamda bekliyorum. utandırma bizi trabzonum
          Abi aynı durum bende de oluyor

Millet biraz şaka biraz gerçek karşı takımı tutuyor. Tabi benim yanımda maçı izleyen çok istanbul seyircisi var o ayrı.

Ama yendiğimizdeki mutluluğu tarif etmek imkansız. Diğer takımları tutanların surat ifadesi ise manasız

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            demınkı yazıya( bize bizans diyen kişinin yazısı ) cevap olarak bır es es taraftarının verdıgı cevap noktası vırgulune dokunmadan

Metin abi ellerine sağlık süper yazmışsın ya özellikle ''o kolbastıyı münasıp yerlerine monte etme'' olayı ona %1000000 katılıyorum..Daha başka ne denilebilirki onlar anadolu değil bizans ! Eskişehir'de çimlere gömücez Allah'ın izniyle...

yorum sizin..

Arkadaşlar bu tip yorumlar kişilerin kendini bağlar, zaten eskişehirde kimin maçı hakettiğini görücez, ankaragücü maçının konuşulduğu bu forumda ortamı gerici şeylere müsaade etmeyelim, sağduyulu davranalım biz, bizim büyüklüğümüz burdan geliyor zaten...
            Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• göksudan niye kaptanlık alınmış ........

Yorum

• Bu akşam Ankaragücü'nü de yenerek yolumuza kayıpsız devam ederiz inşallah.Sonra da diğerlerinin maçlarını keyifle izlerizzz.

Yorum

• İlk 11 ler belli oldu mu? Alanzinho oynuyor mu arkadaşlar?
                  sürmene

Yorum

• TRABZON-ANKARAGÜCÜ
                    STAT: Avni Aker
                    YAYIN: LİG TV
                    HAKEMLER: İlker Meral Serkan Gençerler Erhan Sönmez
                    TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Yattara, Colman, Umut, Gökhan
                    TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
                    ANKARAGÜCÜ: Serkan, El Yasa, Dos Santos, Bouzid, İlkem, Hasan Üçüncü, Ceyhun Eriş, Metin, Semavi, Özgür, De Nigris
                    TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

kaynak:ligtv.com

tayfun oynamıyomuydu?????
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      demınkı yazıya( bize bizans diyen kişinin yazısı ) cevap olarak bır es es taraftarının verdıgı cevap noktası vırgulune dokunmadan

yorum sizin..
                      ben hala sahada hesaplaşmak istiyorum 7. tane atınca bakalım kol kime kalıyor görecez..

yukardaki yorumda kendini bilmez bi karaktersizin yorumudur bence sayıları az ...
                      ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TRABZON-ANKARAGÜCÜ
                        STAT: Avni Aker
                        YAYIN: LİG TV
                        HAKEMLER: İlker Meral Serkan Gençerler Erhan Sönmez
                        TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Yattara, Colman, Umut, Gökhan
                        TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
                        ANKARAGÜCÜ: Serkan, El Yasa, Dos Santos, Bouzid, İlkem, Hasan Üçüncü, Ceyhun Eriş, Metin, Semavi, Özgür, De Nigris
                        TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

kaynak:ligtv.com

tayfun oynamıyomuydu?????
                        Bunlar kesin kadrolar değildir. Maçtan 1 saat yada 45 dakika önce verirler kadroyu. Ayrıca Tayfun oynuyormuydu?

Yorum

• Kalbim atmaya başladi saatler geçmiyo
                          SÜRMENELİİİ...
                          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• LA 3 saat mi var maça.
                            3 saat nöbet mi tutacaz şimdi fabrikada.
                            OOOOOYYYYYY...
                            Benim saate göre 2 saat var .

Yorum

• İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben hala sahada hesaplaşmak istiyorum 7. tane atınca bakalım kol kime kalıyor görecez..

yukardaki yorumda kendini bilmez bi karaktersizin yorumudur bence sayıları az ...
                              Abicim http://www.eskisehirspor.com/forum/f...TID=1063&PN=29 al oku sadece bir kaç kişinin yorumumu var....
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ankaragücü'nün kadrosunu iyi sallamış ligtv,o kadar ofansif çıkacaklarını sanmıyorum...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X