İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten böyle giderse Trabzonsporla maç yapma şansları da kalmayacak.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
TARİH : 27 AĞUSTOS 2008
BAKALIM NE DEMİŞ HAKAN KUTLU KARDEŞİMİZ.
Trabzonspor ile zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Hakan Kutlu, "Trabzonspor, kaliteli oyuncularla kadrosunu güçlendirmişi zorlu bir rakip. Bizim için zor bir maç olacak. Ancak Trabzonspor için daha zor olacak. Bu maçta yoğun bir seyirci desteğini arkamıza alacağımıza inanıyorum. Trabzonspor karşısında sahada terinin son damlasına mücadale edecek futbolculardan kurulu bir takım olacak. Galibiyet şansımızın Trabzonspor'dan daha yüksek olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTARİH : 27 AĞUSTOS 2008
Trabzonspor ile zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Hakan Kutlu, "Trabzonspor, kaliteli oyuncularla kadrosunu güçlendirmişi zorlu bir rakip. Bizim için zor bir maç olacak. Ancak Trabzonspor için daha zor olacak. Bu maçta yoğun bir seyirci desteğini arkamıza alacağımıza inanıyorum. Trabzonspor karşısında sahada terinin son damlasına mücadale edecek futbolculardan kurulu bir takım olacak. Galibiyet şansımızın Trabzonspor'dan daha yüksek olduğunu düşünüyorum" diye konuştu."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
İlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş hangi seyirciden bahsediyor acaba ????
Yorum
-
İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTARİH : 27 AĞUSTOS 2008
Trabzonspor ile zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen Hakan Kutlu, "Trabzonspor, kaliteli oyuncularla kadrosunu güçlendirmişi zorlu bir rakip. Bizim için zor bir maç olacak. Ancak Trabzonspor için daha zor olacak. Bu maçta yoğun bir seyirci desteğini arkamıza alacağımıza inanıyorum. Trabzonspor karşısında sahada terinin son damlasına mücadale edecek futbolculardan kurulu bir takım olacak. Galibiyet şansımızın Trabzonspor'dan daha yüksek olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUŞMA.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
offf ne ciddiye alındı Hakan Kutlu
arkadaşlar ne diycek yenilmeye gidiyoruz muyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkara'dan iddialı açıklama
04 Şubat 2009 / 15:15
Teknik direktör Hakan Kutlu; "Çok iyi bir takım haline geldik. Alacağımız galibiyet sonrasında seri 3 puanların geleceğine inanıyorum" dedi..
19. haftanın açılış maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Hakan Kutlu; "Çok iyi bir takım haline geldik. Alacağımız galibiyet sonrasında seri 3 puanların geleceğine inanıyorum" dedi..
Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada, futbolcular kondisyon ağırlıklı çalıştı.
Teknik direktör Hakan Kutlu, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, tüm çalışmalarını Trabzonspor maçından almayı hedefledikleri 3 puan üzerine kurduklarını belirterek, ''Çıkışa geçmemiz için bize bir galibiyet gerekiyor'' dedi.
Ara transfer döneminde takıma kattıkları futbolcularla çok iyi bir hava yakaladıklarını ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:
''Eksik bölgelere takviyeler yaparak çok iyi bir takım haline geldik. Her geçen gün biraz daha dirençli ve daha iyi futbol oynayan bir takım oluyoruz. Çıkışa geçmemiz için bir galibiyet almamız gerekiyor. Oyuncularımızın üzerinde uzun zamandır kazanamamanın stresi var. Alacağımız galibiyet sonrasında seri 3 puanların geleceğine inanıyorum.''
Ankaragücü, 6 Şubat Cuma günü Trabzonspor ile yapacağı maç için yarın sabah bu kente gidecek
haber 61
beyler bunlara ne oluyo bize gelincemi cıkıs macı oluyo ya sabır kardeşim ya ankarada yasıyoruz ankaragücü tamam sevdimiz bi takımda git fener macında cıkıs yap ne bu maca yapıyon bide nereye yapıyon yapamanda ya sabır kaybedecek birşeyleri yok insallah saldırırlar eger hucum yaparlarsa iyi olur kocaeli gibi falan 11 kişi savunma yapmazlar insallah
Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş...İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Diğer başlıklara göz gezdirdim de çok iyimser ve iddialı bir hava var.
Herkes şampiyon olacağız diyor.
Ben de diyorum ki bu şampiyonluk kelimesini bir kenara koyalım,sezon başından beri maç maç nasıl konsantre olduysak gene öyle devam edelim.
İyi oynamaya başladık lakin bu iyi oyun şampiyonluk için yeterli midir,hayır.
Maç kazanmadan şampiyon olunmuyor.
Takımımızı şu maça konsantre edelim,Ankaragücü ile şu forumda sanal bir maç yapalım öncelikle.
Bunu söylememde ki amaç maç başlıklarına olan ilginin azalması.Herkese Merhaba
Yorum
-
19. haftanın açılış maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Hakan Kutlu; "Çok iyi bir takım haline geldik. Alacağımız galibiyet sonrasında seri 3 puanların geleceğine inanıyorum" dedi..Hiçbirşeye değişilmez Senin sevgin bu dünyada...
Trabzon/Dernekpazarı
Yorum
Yorum