tüm illeri bekliyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz kızgınlığım vardı fakat şu kardeşimizin yorumuna katılmamak mümkün değil..
nefret tohumları eken taraf biz olmayalım yağmur eken fırtına biçer. kötülüğün zararını eninde sonunda herkes görür.
bir kaç kişi olumsuz yazmışsa bu hepsinin suçu değildir şunu iyi yaparsak nefretin yerine sevgiyi ekersek güzel güzel çiçeklerimiz büyür ..
biz sahada üstün olalım yeter selamlar
Aynen katılıyorum abicim, zaten trabzonu trabzon yapan polemikler ve kavgalar değil, 90 dakika boyunca rakibine korner bile attırtmayan futboludur...Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
-
İbrahimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle81 ilden tek yürek olduk Şampiyonluğa kilitlendik.
Allah bozmasın.
Geliyoruz İstanbul geliyoruzzz
Bu sefer dağlardan gemileri yürüterek değil
Göz göre göre Eze Eze Trabzondan geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzALLAH,, EN BÜYÜK.
Yorum
-
- Oyun başlasınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Arkadaşlar serkan mı oynayacak, yoksa tayfun mu kesin bi bilgisi olan var mı...Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
-
İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum abicim, zaten trabzonu trabzon yapan polemikler ve kavgalar değil, 90 dakika boyunca rakibine korner bile attırtmayan futboludur...ALLAH,, EN BÜYÜK.
Yorum
-
-
paf takım 1-1 berabere kalmış golü de göksu atmış, valla bu aralar düşüş var takımımızda ama inşallah eskiye dönerler...Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.
Yorum
Yorum