Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüm illeri bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak sakaryalı.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biraz kızgınlığım vardı fakat şu kardeşimizin yorumuna katılmamak mümkün değil..
      nefret tohumları eken taraf biz olmayalım yağmur eken fırtına biçer. kötülüğün zararını eninde sonunda herkes görür.

bir kaç kişi olumsuz yazmışsa bu hepsinin suçu değildir şunu iyi yaparsak nefretin yerine sevgiyi ekersek güzel güzel çiçeklerimiz büyür ..

biz sahada üstün olalım yeter selamlar

Aynen katılıyorum abicim, zaten trabzonu trabzon yapan polemikler ve kavgalar değil, 90 dakika boyunca rakibine korner bile attırtmayan futboludur...
      Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İbrahimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ankara takımlarına karşı 6.maçımızda , altıncı galibiyetimizi bu akşam alacağız inşallah .

Başka bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum .

Ankaragücü'ne bundan sonraki maçlarda başarılar .

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              81 ilden tek yürek olduk Şampiyonluğa kilitlendik.

Allah bozmasın.

Geliyoruz İstanbul geliyoruzzz

Bu sefer dağlardan gemileri yürüterek değil

Göz göre göre Eze Eze Trabzondan geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
              teşekkürler
              ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Bir buçuk saat sonra stadyuma doğru yol alacağım...Hayırlısı bakalım...Zor bir maç olacak ama kazanacağımızdan şüphem yok...

Yorum

• maça maça maça maça maça çok şükür 3 saat kaldı
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• bizim içinde bağırın. yüreğimiz sizinle.

Yorum

• - Oyun başlasın
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Arkadaşlar serkan mı oynayacak, yoksa tayfun mu kesin bi bilgisi olan var mı...
                        Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

• İlk olarak HUSSAIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen katılıyorum abicim, zaten trabzonu trabzon yapan polemikler ve kavgalar değil, 90 dakika boyunca rakibine korner bile attırtmayan futboludur...
                          işte ben bu yoruma on numara derim ., yaaanii sahada ezeceksin
                          ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• yer bordoooooooooooooo gök mavi şampiyonsun Trabzonum
                            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Paflar 1-1 berabere kalmış
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• paf takım 1-1 berabere kalmış golü de göksu atmış, valla bu aralar düşüş var takımımızda ama inşallah eskiye dönerler...

Yorum

Yükleniyor...
                                X