İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
61 e yazmamak olmazdı
Arkadaşlar içim içimi yiyo saatler geçmez artıkyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak 61Serkan4828 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-0 aliriz
gökhan,umut,egemen,colman
egemen bu macta gol aticak
defansdan bir adam garanti gol aticakyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak 61Serkan4828 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaftaya morali gitmemis lazim 8taslilara,yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
5 bin TL ceza!
PFDK, 31 Ocak'ta deplasmanda oynanan Ankaraspor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a 5 bin TL para cezası verdi. Fair-play çağrısı yapan genel sekreter Hasan Yener şunları söyledi: "Federasyon en küçük olayda dahi ciddi cezalar vermeye başladı. Kulübün zarar görmemesi için taraftarlarımızın duyarlılık göstermesini bekliyoruz."
arkadaşlar maça giden arkadaşlara soruyorum. gerçekten bir saha olayı yaşandı mı ya? nedir bu 5000 lira ceza, ne olayı ne cezası anlamıyorum ki?
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'dan nedense korkmuyorum. İçimden bir his rahat geçeceğimizi söylüyor. Benim korkum Ankaragücü gibi takımlardan hep aklıma Van Spor maçı geliyor. İnşallah bu sefer tedbirliyizdir gaza gelmeyiz.VanSpor Die Bir Takım Varmı ki:P:P:
Ben DAha 3-5 Yaşındayken VardıLar GalibaHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
Yorum