Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erken ve saçma gol yeme alışkanlığını tekrarlamayız inşallah. Ankaragücü'nün kadrosu vasat altı kadro .. Toplama takım görünümündeler, en tehlikeli oyuncuları De Nigris..
    Hasan Üçüncü bu gece uyayamıyordur

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erken ve saçma gol yeme alışkanlığını tekrarlamayız inşallah. Ankaragücü'nün kadrosu vasat altı kadro .. Toplama takım görünümündeler, en tehlikeli oyuncuları De Nigris..
      Hasan Üçüncü bu gece uyayamıyordur
      hahaha hasan kimbilir isinmaya baslamistir simdiden, tur atiyordur yavuz selimde
      Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• yok o kesin misirli caminin hocasinda kaliyordur
        bizim evin yaninda o cmai hep ordaki caminin hocasina geliyodu
        tayfun cora,ismail bide bugrada hep ona geliyolar ben bu sene izindeyken ona takilanlar hep teker teker ts den gidiyo yemin ediyom

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yattara ankaragüücne karsi hep en iyi maclarini oyniyo dikatinizi cekdimi
          ilk sezon golünü onlara karsi atdi
          fatih tekkeye keleciyi kandiirp acayip pas vermisdi sora o mac gol de atmisdi

baska maclarda öyle iyi oynmaiyo ankaragücüne karsi oynadi gibi
          ezikbahçe niyetine oynuyorsa renginden dolayı olabilirmi acaba

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ezikbahçe niyetine oynuyorsa renginden dolayı olabilirmi acaba
            büyük ihtimal rakiplerin bise yapamamasindan dolayi haha
            En son yatara tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 00:44.

Yorum

• ulan benim tek aşkım senmişsin TRABZON!! demin de kızdan postayı yedik..yok yok bu yürek senden başkasını almayacak anlaşıldı..ama cok özletiyosun kendini Trabzonum..yarın aksam saat 8de statta buluşalım olurmu,bekletme beni)
              anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• http://www.spor61.net/news_detail.php?id=12447 adamlara bak ya koymuslar ugursuzlarin resimini

orda yazar cok güzel bi yazi yazmis macin hakemi telloya kirmizi kart göstermedi bide ibrahim üzülmeze birsi tokat birside yumurk atdi iste o hakem bu haftaki hakem

Yorum

• Maçtan önce ne kadar Hakan hocanın konuşmaları galibiyet için gelecekleri yönünde olsa da ben buna inanmıyorum. Bu maçta büyük ihtimalle oyunu geride kabullenip bir tane de atarsak atarız mantığıyla oynarlar diye düşünüyorum. Böyle bir maçta Alanzinho bize çok faydalı olabilir. Yattara'nın da Ankaragücü maçlarında iyi oynamasının sebebi bu olabilir. Ancak Alanzinho yanlızca kanatlarda değil içeri de katedebilen bir oyuncu. Bu yüzden bu maçta ve bütün kapalı oynayan takımlara karşı bizim için iyi bir silah olabilir. Ama geçen hafta güzel bir performans gösteren Umut'un da kesileceğini sanmıyorum. Sonradan Alanzinho'nun oyuna girmesiyle birlikte daha güzel bir oyun izleyebiliriz. Beklentim rahat bir maç olacağı.

Yorum

• 45 gün sora gene taraftarlarimizla bulusiyo kaplanlarimiz

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ulan benim tek aşkım senmişsin TRABZON!! demin de kızdan postayı yedik..yok yok bu yürek senden başkasını almayacak anlaşıldı..ama cok özletiyosun kendini Trabzonum..yarın aksam saat 8de statta buluşalım olurmu,bekletme beni)
                      Aynen katılıyorumİnşallah bu maç bizim olacak. Bu hafta eziklerinde kupa maçı oynayıp yorulmalarınıda işe katarsak onların puan kaybetme ihtimalleri var.Biz kazanırsak ki kazanacagımıza inanıyorum iyi bi avantaj yakalamış oluruz...

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        45 gün sora gene taraftarlarimizla bulusiyo kaplanlarimiz
                        yapma gözünü seveyim ya ne kaplanı kedisi köpeği bırakın şu hyvan takıntılarını
                        HAMSİ
                        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• katılıyorum bız fırtınayız.karadenız fırtınası..

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ulan benim tek aşkım senmişsin TRABZON!! demin de kızdan postayı yedik..yok yok bu yürek senden başkasını almayacak anlaşıldı..ama cok özletiyosun kendini Trabzonum..yarın aksam saat 8de statta buluşalım olurmu,bekletme beni)
                            ahh be abicim aynı bende trabzonum ne sen beni bırakıcan nede ben seni ölene kadar

Yorum

• yarın maçtayız takımıza tam destek verecez. inşallah kombine yerlerimize oturupta kaldırmak için uğraşacağımız tipitip ler olmaz:-)

Yorum

Yükleniyor...
                              X