Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdulazizi çok merak ediyorum ya inşallah oynar adamı hiç izleyemedik

Bide o Ceyhun varya bi çirkeflik yaparsa ne anne kalır ne baba
    Abdulaziz oynar gibime geliyor. Nede olsa eski takımı. Gol atmadan geçmez heralde.
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Gol derken bizemi hıh çok zor aga

Valla bi izlesek fena olmazdı ya
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Hiç belli olmaz o olmassa bile biliyosun takım mubarek Trabzon karması illa atan olur..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• 0-1 yenik baslamayalım da, sonra kıvranıp duruyoruz golu cıkarana kadar..
          XXX

Yorum

• 61 e yazmamak olmazdı

Arkadaşlar içim içimi yiyo saatler geçmez artık
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• 4-0 aliriz
              gökhan,umut,egemen,colman
              egemen bu macta gol aticak
              defansdan bir adam garanti gol aticak

Yorum

• cezasiz,sakatsiz kazanalim maci gerisi önemli degil

Yorum

• İlk olarak 61Serkan4828 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  4-0 aliriz
                  gökhan,umut,egemen,colman
                  egemen bu macta gol aticak
                  defansdan bir adam garanti gol aticak
                  Ahhh ahhh bende keşke sizin kadar rahat olabilsem
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• haftaya morali gitmemis lazim 8taslilara,

Yorum

• İlk olarak 61Serkan4828 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      haftaya morali gitmemis lazim 8taslilara,
                      Beşiktaş'dan nedense korkmuyorum. İçimden bir his rahat geçeceğimizi söylüyor. Benim korkum Ankaragücü gibi takımlardan hep aklıma Van Spor maçı geliyor. İnşallah bu sefer tedbirliyizdir gaza gelmeyiz.

Yorum

• artık her maç final havasında geçicek büyük takım küçük takım ayrımı yapmamalıyız Ankaragücü nü rahat geçeriz diye düşünüyorum

Yorum

• 5 bin TL ceza!

PFDK, 31 Ocak'ta deplasmanda oynanan Ankaraspor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a 5 bin TL para cezası verdi. Fair-play çağrısı yapan genel sekreter Hasan Yener şunları söyledi: "Federasyon en küçük olayda dahi ciddi cezalar vermeye başladı. Kulübün zarar görmemesi için taraftarlarımızın duyarlılık göstermesini bekliyoruz."

arkadaşlar maça giden arkadaşlara soruyorum. gerçekten bir saha olayı yaşandı mı ya? nedir bu 5000 lira ceza, ne olayı ne cezası anlamıyorum ki?

Yorum

• bende maçtaydım cezayı gerektirecek herhangi bi olay görmedim

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşiktaş'dan nedense korkmuyorum. İçimden bir his rahat geçeceğimizi söylüyor. Benim korkum Ankaragücü gibi takımlardan hep aklıma Van Spor maçı geliyor. İnşallah bu sefer tedbirliyizdir gaza gelmeyiz.
                              Hatırladığım Bir VanSpor Maçı Bile Yok VanSpor Die Bir Takım Varmı ki:P:P:

Ben DAha 3-5 Yaşındayken VardıLar Galiba
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Top yuvarlaktir tabi ama okadarda degil..
                                Aliriz herturlu..Almaliyiz
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X