Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bmn radyo ne zaman hangi günler yayında oluyor bana bilgi verirseniz sevinirim
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah´in Izniyle bu mactan cok güzel bir Skor ile Galip ayrilacagiz...
      Bu Macta bence Faty Papy, Göksu ve Baris oynamali... Giray´a da sans verilmeli... Ceyhun´da olsun dicem ama Ozaman galiba Papy olmicak ???

Insallah Ersun Yanal yine Ideal 11 ile cikmaz saha´ya... cünki rakibin derdi 3 puan kazanmak degil.. oranin buranin stadini istiyorlar, Yönetimi Istifaya cagiriyorlar ( Basardilar´da ) Küfür vs. vs. yani Ankaragücünde hic bir sey yolunda gitmiyor.SONUÇTA 24 YILLIK BİR ÖZLEM VAR işin içinde

11 böyle olabilir

-----------------------Onur---------------------------
      ------------------------------------------------------
      --Tayfun------Song------------Giray----Cale(Egemen)--
      -------------------------------------------------------
      ----------------------Ceyhun--------------------------
      ---------------------Faty Papy------------------------
      ----Göksu----------------------------------Alanzinho---
      -----------------------Baris----------------------------
      ---------------------------------------------------------
      -------------------Isaac(Gökhan) ----------------------

Biraz Asiri Yedek oldu ama dogrusuda bu bence ??
      bu kadroları oynayacak vakit gecti bu kadroyla anca kupa ve hazırlık maclarında oynarsın...biz şampiyonluğa oynuyoruz boşyere kaybedecek puanlarımız yok lütfen öyle oynayalım böyle oynayalım diye yazı yazmayalım..bence hoca en iyisini bilir ve bunun için ideal kadroyla çıkarız,fantazi yapmanın alemi yok..
      ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• oda oda trenler
        tıngır mıngır ilerler
        bn ankaraya koysam
        dağlar taşlar inler

Yorum

• Arkadaşlar bmn radyo ne zaman yayında oluyor bana bmn radyo ile ilgili bilgi verebilirmisiniz
          & ONUR RECEP KIVRAK &
          ^^KELEBEK^^

Yorum

• bu macta kart sınırındai oyuncular oynatımamalı (hüseyin haric) cünkü ondan sonraki hafta sampiypnlugun dügüm maclarından biri var bejeke macı var.
            √ OKAN™ 1987

Yorum

• Alanzinho bu maçta oynamalı ki İstanbuldaki maça hazırlansın.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• -------------------sylvia---------------------
                serkan------song---------egemen---------cale
                ------selcuk--huseyin(ceyhun,goksu)--colman

yattara-----------------------------alanzinho
                -----------------gokhan---------------------

abi kadro budur ideal 11 imiz budur yalandan kadro kurmayın ideal 11 budur bu kadroyu oynatmayan ersun yanala destek vermem ben. yalandan vızırtı yapmayın ideal kadro budur. gerisi yalan

Yorum

• İlk olarak bulent6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  merak etmeyin bu macı rahat alırız kanımca
                  kazaniriz'da ama ben sari kartlardan korkiyorum

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    -------------------sylvia---------------------
                    serkan------song---------egemen---------cale
                    ------selcuk--huseyin(ceyhun,goksu)--colman

yattara-----------------------------alanzinho
                    -----------------gokhan---------------------

abi kadro budur ideal 11 imiz budur yalandan kadro kurmayın ideal 11 budur bu kadroyu oynatmayan ersun yanala destek vermem ben. yalandan vızırtı yapmayın ideal kadro budur. gerisi yalan

sana göre idael kadro..........
                    ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Arkadaşlar maşallah burda ne teknik direktörler varda bizler blmiyormuşısuz.Arkadaşın biri kadro oluşturmuş Ersun Hoca bu kadroyla oynatmazsa ben ona destek vermem diyor.Vay be.Ersun Hocada destekle beni diye yalvarıyordu sanki.
                      Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• bu saatten sonra rakip sececek durumda değiliz en iyi kadroyla en iyi oyunumuzu oynamalıyız tek amaç var 3 puan hangi takımla oynadıgımızın önemi yok sarı kart sınırındaki oyuncularımız dikkatli olmalı bjk maçında bize lazım onlar hüseyin selçuk colman üçlüsü iyice takıma oturmaya başladı sürekli koşuyorlar mücadele ediyorlar aradada kendilerini unutturup ara pasını atıyorlar bu ara pasların sayısını daha da arttırırsak daha da güzel olur erken gol bulursak rakibin direncini erkenden kırabılırız gökhan formda eskişehir fb ankara maçlarında 3 gol attı bu dikenli yolda gökhanın umutun ve orta sahadan çıkacak sürpriz golcülerin gollerine çok ihtiyacımız var ankara maçında attıgımız çok zor gollerin devamini bekliyorum ayrıca kaleciyle karşı karşıya kaldığımız pozisyonlarıda skora yansıtmalıyız bu maçta önemli olan tek şey var 3 puan gerisi yalan taraftarımızda hocamız alanzınho veya başka kimi oynatırsa oynatsın saygı duymalı çünkü her oyuncumuz çok formda cuma akşamı puanımızı 41 yaparak rakiplerimizin maçlarını büyük keyifle izleyeceğiz inşallah

Yorum

• Ya arkadaşlar tartışmamıza gerek yok zaten kadromuz belli ve biz ersun hocamıza güveniyoruz ve ankaragücü maçını yeneceğimize inannıyorum
                          & ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Insallah maci erken koparabiliriz.
                            Ilk yariyi 2-0 önde bitirirsek, kart sinirindaki 3 oyuncuyu degistirebilir Hocam.
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sana göre idael kadro..........

sana gore umut mu oynasın yanı. al sana kolayca anlayabilcen yoldan anlatıyım. yattara 10 milyon euro degeri umutun degeri nekadar 2 milyon dolar verseler ben direk satın derim. bugun bi bjk,gs,fb taraftarına sorsanız ts den hangi futbolcuyu alırsın diye sorsan sence umutmu derler yattaramı. hatta daha genel diyim su turkiye liginde oynayan futbolculardan hangisi en cok ts de olssun deseler ben yattara derim. bırakın bu yattara formsuz ayaklarını. en cok sizde benim kadar oyanmasını istersiniz bu adamı sahada gormek istemeyen futbol dusmanıdır. adamın ayagına gelince heyecanlanıom ben ya napcak acaba die umutun ayagına top gelince umutsuz bir sekilde ne yapacagını bekliom.

Yorum

• Serkan bugün yine antrenmanlara katilmadi. Ankaraspor macindan beri antrenman yapmiyor. Ayrica su anda kart sinirinda. Bu yüzden Serkan'in yerine bu hafta Tayfun ile baslamaliyiz.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                                X