Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok yok kimse kusura bakmasın ama habu anadolu takımları bize karşı başka oynuyorlar.eziklerle yaptıkları maça kıyasla bizlerde aslan kesiliyorlar sankii.
    Football İs My Life

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 Kardeş Yattara-Hasan
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ankaragücü teknik direktörü Hakan Kutlu, Trabzonspor karşısında 2-1 kaybettikleri maçın ardından hakemlere tepkiliydi.

Hakan Kutlu, maçtan sonra Lig Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Bugün Trabzonspor'dan çok çok üstün oynadık. Futbolcularımı kutluyorum. Çok üst düzey futbol oynadılar, gol pozisyonlarına girdiler. Soğukkanlılığımı korumak istiyorum ama Antalya maçında, Konya maçında ve bugün bize karşı hakem hataları oldu. İlk yarıda Egemen’in pozisyonu penaltılydı ve kırmızı karttı. Bizim de çoluğumuz çocuğumz var Ankaragücü büyük bir camia, böyle ezmesinler. Kişisel problemi olanlar bunu başka yerde halletsinler." diyerek tepkisini dile getirdi.

kaynak: maraton.com.tr

GOL:

61. dakka:

Yorum

• Öldük öldük dirildik ama sonucunda kazandık...Bu arada A.Gücü'nün sert oyununa karşı resmen sahada futbol değil savaş vardı...Hele o Barbaros yokmu birşey demiyorum maçı izleyenler bana hak verecektir bu kadar eli kolu oynayan bir topçu varmıdır yahu...De Nigris'te bonusu olarak görevini yaptı...
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• alanzinho gelmeden önce sol kanatimiz yoktu, onu aldik simdi de sol kanat gitti. Yattaranin yerine alanzinhoyu oynatacaksan niye aliyorsun? Önemli olan ikisinin bir arada oynamasi. Adam son 20 dk oyuna giriyor, hangi zamanda takima alisacak bu adam?

Yorum

• Yattara yı dışlayarak bir yere varamayız

Yattara yı tekrar kazanmalıyız... Beşiktaş maçında inşallah bu gerçekleşir

Yorum

•   Foruma erişmek için tıklayın.

Anasayfamızdaki kim nasıl oynadı bölümünde futbolcularımızla ilgili değerlendirme yapabilirsiniz.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Video yo mu halen
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hasan yine yaptı yapacağını çizgiden Yattara'nın şutunu cıkardı

Yorum

• Bu maçı hakemle kazandığımızı söylemek futbolun doğasına aykırı,emeğe saygısızlık ve kendi ayıbını örtme çabasıdır. tamam ankaragücü zor durumda iyide oynadı kabul maç sonrası sıcağı sıcağına tepki olabilir ama çıkmış hakan kutlu varsa yoksa hakem sen koskoca Trabzonsporu bu şekilde zan altında bırakamazsın, bikere maçı neresiyle izlemiş meçhul evet bizden daha iyi olduklarını kabul ederim ama pozisyonları bizden çokmuş işte bunu kabul etmem, demogojik laflar etti, bırak bu işleri bugün kötüydük belki ama mücadelemizle alın terimizle kazandık maçı, az biraz silkindik son 10 dk ya 3-4 pozisyon sığdırdık, de nigrisin pozisyonu penaltı değil gökhanınki tartışılır verilebilir (bence penaltı direk ayağa müdahele var) isaeck e yapılan hareket net faul bunu tartışmak bile ayıp ya, şark kurnazlığı yapıpta Trabzonsporun emeğine saygıszlık eden şerefsizdir çok sinirlendim ya kendi hatalarını görmeyenler günahlarını başkalarına çektirmeye çalışıyorlar günahtır vebali ağırdır.
                      neyse Bu arada Ersun Hoca ne dedi dinleyemedim arkadaşlar.
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Hocanın açıklamaları çok yerinde bu arada. O'nun da bizim gördüklerimizi görmesi çok güzel.
                        Bu maçta kadroyu yeterince iyi kullanamamanın zararını gördük biraz da.
                        Bu kadar kısıtlı bi kadroyla bu kadar uzun bi yolu başarıyla gitmemiz zor.
                        Çıkması kesinlikle doğruydu ama her defasında değişikliğin Yattara üzerinden gerçekleşmesi can sıkıcı. Kötü bir Selçuk çıkamaz mı mesela? Kötü bir Colman? Hüseyin?(Maç sıkıntıya girmese çıkmazdı) Kötü durumda olan hemen her oyuncumuzun çıkma ihtimalleri birbirine yakın olmalı.

Bir an önce oynayabilecek oyuncu kadromuzu genişletmeliyiz.
                        Göksu ve Papy'yi ciddi birer alternatif olarak değerlendirmeliyiz.
                        İş işten geçmeden.

Yorum

• Hey Gözüne Kurban Şu Asil Renklerin
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bugün sahanın en iyisi EGEMEN (gladyatör)
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• bu maçta seyircimiz de gerçekten süperdi.onların da hakkını vermek lazım.

Yorum

• İlk olarak Alibeyoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yattara alanzinho degisikligi hic hosuma gitmiyor
                                Valla doğru yapılıyor. Yattara'nın katkısı nedir bu takıma bu sene, özellikle son maçlarda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X