Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• youtube bende girmiyor ama öyle deil yani sayfa yükleme hatası var diyor ve ktunnelden girincede simsiyah bi kutu oluyor yani anlacağınız şu videoyu izlesene vb sitelere yüklerseniz belki sorun halledilebilir
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 61 dk şovunun videosu yok mu yha : (
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• tayfunu takdir ediyorum bizim futbolcularda pek görülmeyen bir olayı hep yapıyor,hristiyanlar gol atınca kaçırınca her hareketlerinde istavroz çıkarıyorlar ama bizim Müslüman!! futbolcularımızda pek görülmüyor malesef ama tayfun kardeşim hiç eksik etmiyor .....diğerleri de içinden yapıodur belki yattara da oynuyo çok güzel bi kare olmuş
        Alper PEKEN
        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Yedeklerin 2. golden sonra bir sevinci var ki inanilmaz. Takimda acayip bir ruh var, masallah diyelim...

Yorum

• İlk olarak ReaL Hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Destek veriyorum bende bu konu hariç ama.

düşün haftaya bjk ile oynıyacaksın ve baskıyı yiceksin sonra rakip defansı rahatsız eden oyuncuyu cıkarıp Alonzinhoyu koyacaksın. Bu durumda yenilmeye resmen gel beni yen diyorsun rakibe.

Alanzinho oynamasın demiyorum cıksın tek forvet cıkarsın gökhanı yada umutu yada selcukgu vs vs bunlardan yana hakkını kullansın yattarayı tutsun.

Son söliceklerim bu kadar
            hayırlısı neyse o olsun ne diyim

Yorum

• kolbastı burada http://www.ktunnel.com/index.php/101...d2306b0c015576

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                61 dk şovunun videosu yok mu yha : (
                kardeş bende var ama görüntü yan onu düzeltmeye çalışıyorum

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tam üclü geliyor bitiyo yaaaa neden kesildi bu video acaba
                  TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• allah bu görüntüleri televizyonumuzdan eksik etmesin inşallah

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      pisikopat egemen de kolbastı oynamış ilk defa gördüm egemeni kolbastı oynarken
                      sadece egemen değil colman da kolbastı oynadı.
                      bugün hiç oyun oynamayan iki futbolcu da oyuncular kervanına katıldı.
                      son fener maçına kadar hepsi usta olur sıra sıra oynarlar inşallah
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeş bende var ama görüntü yan onu düzeltmeye çalışıyorum
                        tmm bekliyorum olmazsa yan koy bişi olmaz
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Uzun bir aradan sonra duran toplardan buldugumuz 2 golle kazanmamiz cok hos oldu,demek ki biz bu isi de becerebiliyormusuz.
                          Zaten kötü oynadigimiz bu günde duran toplara cok ihtiyacimiz vardi ki,umut uctu ve atti.
                          Gecmis olsun A.gücü,bu hirsi ve oyunu diger maclara da yayarsaniz ligde kalirsiniz.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• egemen üçlü nedir ya çatlamayın adamı söleyun da nerde var nassı oldu neden görmedim nerdeyim ben

Yorum

• Egemen diyorum üçlü diyorum,bekliyorum...

Yorum

• su videoya bak son 10 saniyeye
                                TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

Yükleniyor...
                                X