youtube bende girmiyor ama öyle deil yani sayfa yükleme hatası var diyor ve ktunnelden girincede simsiyah bi kutu oluyor yani anlacağınız şu videoyu izlesene vb sitelere yüklerseniz belki sorun halledilebilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
tayfunu takdir ediyorum bizim futbolcularda pek görülmeyen bir olayı hep yapıyor,hristiyanlar gol atınca kaçırınca her hareketlerinde istavroz çıkarıyorlar ama bizim Müslüman!! futbolcularımızda pek görülmüyor malesef ama tayfun kardeşim hiç eksik etmiyor .....diğerleri de içinden yapıodur belkiyattara da oynuyo çok güzel bi kare olmuş
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak ReaL Hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDestek veriyorum bende bu konu hariç ama.
düşün haftaya bjk ile oynıyacaksın ve baskıyı yiceksin sonra rakip defansı rahatsız eden oyuncuyu cıkarıp Alonzinhoyu koyacaksın. Bu durumda yenilmeye resmen gel beni yen diyorsun rakibe.
Alanzinho oynamasın demiyorum cıksın tek forvet cıkarsın gökhanı yada umutu yada selcukgu vs vs bunlardan yana hakkını kullansın yattarayı tutsun.
Son söliceklerim bu kadar
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61 dk şovunun videosu yok mu yha : (
Yorum
-
İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekolbastı burada http://www.ktunnel.com/index.php/101...d2306b0c015576
tam üclü geliyor bitiyo yaaaa neden kesildi bu video acabaTrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
-
İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepisikopat egemen de kolbastı oynamışilk defa gördüm egemeni kolbastı oynarken
bugün hiç oyun oynamayan iki futbolcu da oyuncular kervanına katıldı.
son fener maçına kadar hepsi usta olur sıra sıra oynarlar inşallahT.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş bende var ama görüntü yan onu düzeltmeye çalışıyorumolmazsa yan koy bişi olmaz
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Uzun bir aradan sonra duran toplardan buldugumuz 2 golle kazanmamiz cok hos oldu,demek ki biz bu isi de becerebiliyormusuz.
Zaten kötü oynadigimiz bu günde duran toplara cok ihtiyacimiz vardi ki,umut uctu ve atti.
Gecmis olsun A.gücü,bu hirsi ve oyunu diger maclara da yayarsaniz ligde kalirsiniz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
su videoya bak son 10 saniyeyeTrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
Yorum