Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    F.tekke seneye küme düşme potasına girmedikce en az 1 yıl takımda kalmalıdır. Hatta 2 yıl da denilebilir. Ne kaybederiz ki. Zaten basarsiz olursa kendisi bırakır .
    Trabzonspor ile ilgili hakem kararları bu sezonki gibi devam ederse Fatih Tekke'nin başarılı olma ihtimali yok. Ancelotti gelse o da olamaz. Ben şahsen bu sezonki hakem hatalarının arkasında Abdullah Avcı'nın olduğundan şüpheleniyorum. Çok sağlam bağlantıları var, taraftar tarafından rencide edilerek kovulduğu için kin tutuyor ve Trabzonspor'a tekrar geri gelmek istiyor. Erto gitmeden önce buraya geri gelmek için Fatih Tekke'yi kovdurmaktan başka şansı yok. Erto gittikten sonra bu kulübün kapısından giremeyeceğini o da biliyor, o yüzden işi acele.

Şampiyonluk yarışının içinde bile olmadığımız bir sezonda hakemler tarafından bu kadar acımasızca doğranmamızın başka mantıklı bir açıklamasını göremiyorum.
    “Beşiktaş için canımı veririm.”
    —Şenol Güneş

Yorum

• yarın bu saatlerde kupayı alırsak e.d'nin abdullah avcı'yı takımın başına getirme projesi çöker. dikkat ederseniz abdullah avcı hiç bir takımla anlaşmıyor bizim dışımızda. fırsat kolluyor. taraftar biraz uyanık olmalı fatih tekke'nin eleştirilecek yanları olsa da bu saatten sonra gidecek tek kişi varsa oda e.d ve ekibidir. ben bu abdullah avcı'yı bir daha bu şehirde görmek istemiyorum. kulübe verdiği zararın etkisi halen daha geçmiyor. kopenhag'ı eleseydik bambaşka şeyler konuşulacaktı gitti trabzon'da dolu tribünler önünde elendi bide. çöküşümüzü başlatan maç o oldu.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 22:22.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

F.tekke seneye küme düşme potasına girmedikce en az 1 yıl takımda kalmalıdır. Hatta 2 yıl da denilebilir. Ne kaybederiz ki. Zaten basarsiz olursa kendisi bırakır .
        +61

Başından beri yabancı teknik direktör istiyordum, ancak madem fatih hoca geldi, Adamın bir transfer sezonunu görelim..kimleri gönderip kimleri istiyor, aldırdığı oyuncular ile bir kamp dönemi geçirsin..

Neredeyse nefes aldığı için elestirecek taraftar ! modellerimiz var..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekke ye saldıranların büyük kısmı bu kafada.
          bunun nedeni o değil bence

türkiyede bazı teknik adamlar torpilli, bazı iyi teknik adamlar ise torpilsiz ve genelde zor zamanlarda gelip kredisi çok az olur

kayserispor jakiroviç i neredeyse küme düşmesi kesin gözüyle bakılan bir zamanda getirdi, zor zamanlarda genelde torpilliyi getirmezler, istisnalar her zaman olur

misal gelecek sezon jakiroviç in kayserisporu orta sıralarda takılsın ve takım 3 maç üst üste kaybetsin, küme düşme tehlikeside olmasın, tahminim kovulur bir telefon ile, çünkü torpilliler iş buluyor bu şekilde

fatih tekke de bize zor zamanda geldi, küme düşme hattına yakın ve sıkıntılı bir dönem idi, oradan hızla uzaklaştık ve kupa finaline çıktık, şimdi ise bazı aklıevveller kovmaya çalışıyorlar

bunların menejer bağlantıları vardır , başkan bağlantıları vardır, teknik adam bağlantıları vardır, ve olası kötü skorlarda ortaya çıkarlar

bundan dolayı ülkede tekke gibi kaliteli teknik adamlara çok az şans verilir (zor zamanda) ve geldiklerinde de çok az kredileri vardır

menejer teknik adam bağlantılarından hangi paralar döndüğünü bilmiyoruz, ama doğru bir teknik adam gelmişse o kulübe bu bağlantıları boşa çıkarır ve birilerinin cebi dolmaz, cep dolmayınca forumda da şekilde görüldüğü üzere hemen algı çalışmalarına başlarlar, yoksa 2 ay önce gelmiş bir hocayı göndermeye çalışmak akla mantığa aykırı, başka işler döner genelde bu durumda

kupa alınmazsa bu algıcılar eylül 2025 e hazırlık yapacaklar ve tekkeyi muhtemelen o tarihlerde göndertecekler, şu anda gönderemezler çünkü 2 ay önce geldi ve taraftar tekkenin arkasında henüz

olayın fanboylukla cartla curtla alakası olduğunu sanmıyorum, büyük maddi paraların döndüğü yerde herkes yolundadır , günümüzde bunlara genelde paralı troller deniyor, yoksa avzıyı sevdiklerinden aşık olduklarından değil

garibim tekke de bu işlerden oldukça uzak kendi halinde bir insan, saha içine kafa yoran saha dışında trol beslemeyen ve saha dışını bilmeyen bir profil

haliyle kredisi az ve skor alamadığı her an gönderilme riski ile karşı karşıya, bunu bence kendiside biliyor, bu alemin içinde olan bir isim değil

taraftar desteği olmasa kupa finalinden sonra yada sezon bittiğinde gönderilmesi işten bile olmazdı, taraftar desteği ile sezona girecek, torpili olmayan teknik adamların türkiyedeki futbol ikliminde başkanlar menejerler ve algıcı troller nedeniyle kredisi çok az, bizim gibi gerçek taraftarlar bu krediyi uzatabiliyor

benim için tekke nin kredisi şudur :

ilk sezonda en az 1.50 puan ortalaması yapması ve iyi bir futbol , maçlarda bol xg üretmesi , bazı gençleri yükseltmesi , bu benim için tekkeye 2. sezona kredi sağlar

ikinci sezon en az 1.75 puan ortalaması ve yukarda yazdığım işler

üçüncü sezon en az 2.00 puan ortalaması ve zirve yarışı içinde olması ve yukardaki işler

bunlar olmazsa ben ve benim gibi düşünen taraftarda da tekkenin kredisi olmaz

bu 2-3 aylık dönemi hesaba katmıyorum, hazırlık kampı ve transfer dönemi görmediği için

zaten puan ortalaması gayet iyi durumda 2 aylık kısa sürede , 2.00

xg ve oynanan oyun ideal olmasada ışık veriyor, buda normal, kendi takımı olmadığı için

Mitarbeiterprofil von Fatih Tekke: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken
          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 23:45.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor ile ilgili hakem kararları bu sezonki gibi devam ederse Fatih Tekke'nin başarılı olma ihtimali yok. Ancelotti gelse o da olamaz. Ben şahsen bu sezonki hakem hatalarının arkasında Abdullah Avcı'nın olduğundan şüpheleniyorum. Çok sağlam bağlantıları var, taraftar tarafından rencide edilerek kovulduğu için kin tutuyor ve Trabzonspor'a tekrar geri gelmek istiyor. Erto gitmeden önce buraya geri gelmek için Fatih Tekke'yi kovdurmaktan başka şansı yok. Erto gittikten sonra bu kulübün kapısından giremeyeceğini o da biliyor, o yüzden işi acele.

Şampiyonluk yarışının içinde bile olmadığımız bir sezonda hakemler tarafından bu kadar acımasızca doğranmamızın başka mantıklı bir açıklamasını göremiyorum.

Hakemlerden cok güneş döneminde VAR,dan cektik avcı,nin o kadar kolu uzun olsa kendi doneminde kullanirdi

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hakemden once VAR var!
              Hakemler derken VAR'ı da dahil ediyorum zaten. VAR'dakiler sıhhi tesisatçı mı?
              —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakemlerden cok güneş döneminde VAR,dan cektik avcı,nin o kadar kolu uzun olsa kendi doneminde kullanirdi
                Abdullah Avcı varken bu kadar doğranmıyorduk. Abdullah Avcı gidip Bjelica gelince aniden hunharca doğranmaya başlamıştık. Abdullah Avcı geri gelince yine kesildi. Gidince yine başladı. Bjelica, Şenol Güneş, Fatih Tekke ne farkeder, teknik direktör kendisi değilse?
                —Şenol Güneş

Yorum

tekke nin takımı gelecek sezon küme düşme potasına zaten girmez hocam, öyle bişey olması çok düşük ihtimal

ama algıcılar şunu yapacak, eğer ilk 10 haftaya 1.50 puan ortalaması ile girilmişse zirve yarışından koptuk diye tekkeyi göndermeye çalışacaklar

malum son dönemde zirve yarışı 2.20 puan ortalamaları ile oluyor ve 3. olan zirveden kopuyor

tekke bence bu ligde 1.50 puan ortalamasının altına düşmez, ama zirve yarışı son dönemde yüksek puan ortalaması olduğu için algıcılar bu durumu kullanacaklardır

sen 1 yıl diyorsunda bazı aklıevveller 2 ayda tekkeyi göndermeye çalışıyor hocam, yarın bu algıcıların hortladığını göreceğiz forumda ve sosyal medyada

ha kupayı kazanırsa çok mu kredi sağlar tekke hoca, sanmıyorum, kredisini eylül 2025 ten ocak 2026 ya uzatır o kadar , devre arası gelir, zirveden uzaklaştık diye gönderilir, olacak olan bu, erdo ile, umarım yanılırım ama erdo nun geçmiş icraatları bunu gösteriyor

torpili olmayan teknik adamlar bu ülkede skora bağımlı kalıyorlar ve skor taraftarı algıcılar bu anları bekliyor

tekkede zaten bu basın toplantısında konuştu, okan buruk u iğneledi biraz, oyunu geliştirmeyince avrupada ülke puanı olarak geriye gidiyoruz dedi, yani okana senin sistemin avrupada başarısız ve sen bireysel kalite ile ülke içinde başarılı oluyorsun dedi, bunun manası bu
                  TEKKEBALL

Yorum

• Utanç verici.. aynı bokun laciverti bunlar..

Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim takım topu rakibe verip çekildiği an 2-0 önde de olsa aniden 3-2 geriye düşebilir. Bu maç 90 dk önde pres ve adam adama oynayıp alan daraltacaksin yoksa gs kazanır.

Zubkov u sol beke koyup Waka ile önlü arkalı oynatan, sola 3 isim yığıp 45 dk sag kanatsız oynatan taktik dehamız maça özel hazirlik yaptıysa, Waka, Zubkov ve Banza gününde olursa kupayı kazanma ihtimalimiz var. Merkez ikili kim olur bilmiyorum, takımın kalbi en zayıf yerimiz. Mendy inanılmaz formsuz, Lundstram futbolcu değil.

-----pedro---savic----batak----musti
                      -----zubko----okay---ozan-----waka
                      --------------------sik----banza

Okay yerine Mendy de olabilir ama felaket kötü. Ona güvenip başlamam.
                      okayın oynadığı bir takımın herhangi bir maçı kazanma şansı yoktur. geçmiş olsun...
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Utanç verici.. aynı bokun laciverti bunlar..

maçtan önceki dostluk açıklamasının amacı buydu işte. bu galatasaray denen aşağılık camia tarih boyunca bizimleri davar gibi güdüyor. fenerbahçe düşmanlığını kullanıp bizimkilere dost görünmeye çalışıyor. şunlarla aynı ortamda bulunan trabzonlu ya tuttuğu takımın farkında değildir yada kanı beş para etmez namussuzun önde gidenidir.

Yorum

• ben tekkeyi biraz daha akıllı sanırdım.. muslera ile ilgili sorulan soruya çok acemice cevap verdi.

desene musleranın sözleşmesi bitiyorsa seneye uğurcanın arkasında tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız var diye!
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben tekkeyi biraz daha akıllı sanırdım.. muslera ile ilgili sorulan soruya çok acemice cevap verdi.

desene musleranın sözleşmesi bitiyorsa seneye uğurcanın arkasında tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız var diye!
                            güzel espiri
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abdullah Avcı varken bu kadar doğranmıyorduk. Abdullah Avcı gidip Bjelica gelince aniden hunharca doğranmaya başlamıştık. Abdullah Avcı geri gelince yine kesildi. Gidince yine başladı. Bjelica, Şenol Güneş, Fatih Tekke ne farkeder, teknik direktör kendisi değilse?
                              Önceden olsa güler geçereim ama şimdi düşününce Türkiyenin durumunu neden olmasın diye içimden bir geçirdim ki bence Avcı koyu gsli bir Trabzonspor düşmanı.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 2 gün önce gs'nin yıldızlarını koymayan yönetim ne olduysa bugün yıldızı koymuş. ağababalarından öyle talimat geldi demek ki. her hareketleriyle mide bulandırıyor bunlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X