Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 galibiyet 1 sezonu kurtarir. Tek 1 galibiyet lazim. bu sezon 6 derbi oynadik 1 galibiyetimiz yok...

Yorum

• İnancınızı diri tutun. Alacağız kupayı.

Yorum

• Finalleri kazanmak elbette önemlidir; ancak benim bu akşamdan beklentim müzeye kupa girmesi falan değil. Bu takım, ne yapıp edip bir şekilde Avrupa'ya gitmeli. Başakşehir'in bile gediklisi olmaya başladığı Avrupa kupalarından uzaklaşmak demek, prestijimiz açısından çok kötü. Yani şu Samsun'un bile Avrupa'ya gittiği yerde, Trabzonspor'un olmaması çok can sıkıcı olur.

Galatasaray ligi zaten kazandı. Oyuncular, pazar günkü kutlamalara hazırlanıyor. Onlar, bizim kadar motive değil. Elbette motivasyon tek başına bir silah olamaz. Ama Galatasaray'a karşı üstün olduğumuz tek konu o olunca, insan ister istemez biraz da olsa umut kıpırtısı görmek istiyor. Geçen yıl finalin favorisi bizdik ama ellerimizle verdik kupayı. Bu yıl, geriden gelen sürpriz at olarak finişi ilk biz geçelim.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• Fatih Hocam canım hocam sen dün o gazeteci bozuntusuna cevabı soktun ya bugün bu kupayı kazanamasan bile benim sana sevgim hep arşta olacak.Sen bu şehrin ta kendisisin seni en yakınım gibi seviyorum.

Yorum

• Bizim kadar onlarin futbolculari motive olamaz yazmak isticem de, hic istek göremiyorum bizim takimda. Adamlar oynim da hizlica eve geri dönim kafasinda. Ben F.T. olsam 2 Gün Kupayi futbolculara gösterip, Kupa hava kaldirabilirisniz seneye avrupaya gidip piyasa yapabilirsiniz anlata anlata dururum.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Tekke konuşamıyor
                Tekke giyinemiyor
                Tekke'nin saç traşı kötü
                ...

biz ne ara bu kadar iğrençleştik ya
                eskiden dışarısı bizim adamımıza, bize bunları der, biz adamımızı savunurduk
                şimdi biz dışarıya benzemişiz
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Çirkefspor'un 11'i belli gibi..her yerde aynı isimler.. adamların kadrosu oturmuş.. sürekli aynı kadro ile oynadıkları için muhtemel diyemiyoruz..

Sezon sonu gelmiş, bizim muhtemel 11'ler de ise geri dörtlü haricinde her site de farklı..ne orta sahamız ne de forvet arkası hâlâ oturmamış..

Önümüzdeki sezon hiç olmazsa oturmuş bir iskeletimiz olsun..
                  Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çirkefspor'un 11'i belli gibi..her yerde aynı isimler.. adamların kadrosu oturmuş.. sürekli aynı kadro ile oynadıkları için muhtemel diyemiyoruz..

Sezon sonu gelmiş, bizim muhtemel 11'ler de ise geri dörtlü haricinde her site de farklı..ne orta sahamız ne de forvet arkası hâlâ oturmamış..

Önümüzdeki sezon hiç olmazsa oturmuş bir iskeletimiz olsun..
                    Belli olmayan sadece orta 3'lü. Çünkü oradaki hiç bir adam doğru düzgün topçu olmadığı için kim oynasa fark etmiyor.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belli olmayan sadece orta 3'lü. Çünkü oradaki hiç bir adam doğru düzgün topçu olmadığı için kim oynasa fark etmiyor.
                      evet onu diyorum..geri ve ileride aşağı yukarı belli.. takım iskeletinin en önemli dişlisi yok..

bir kadro mühendisliği..
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet onu diyorum..geri ve ileride aşağı yukarı belli.. takım iskeletinin en önemli dişlisi yok..

bir kadro mühendisliği..
                        "kadro mühendisliği"

İşte o mühendisler:

“Beşiktaş için canımı veririm.”
                        —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "kadro mühendisliği"

İşte o mühendisler:

Virginia Woolf

Yorum

• Galatasaray Kadrosuna bakıyorum . Osimhen - Sanchez ve Torreira harici Sara , Barış Alper , Yunus , Lemina , Abdülkerim vs gibi isimler bana kalırsa Waka , Zubkov , Banza , Batagov - Saviç ve Visça dan asla yukarda değiller. Hatta Waka - Saviç ve Visca yaşları gerekeği bu durumdalar , bunlar 5 sene önceki hallerinde olsa şu saydığım kadroyu top diye oynayacak isimler. Uğurcan ve Muslera kıyası yapmıyorum iki kalede emin ellerde. Aradaki fark başta saydığım 3 ismi ekleyince makasın çok açılması ve bizim geri kalan oyuncuların Trabzonspor seviyesi değil bir Sivas , Hatay seviyesinde oyuncular olmasından kaynaklanıyor.
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakemler derken VAR'ı da dahil ediyorum zaten. VAR'dakiler sıhhi tesisatçı mı?

yerli hakemlerden sonra simdide yabanci VAR hakemleri bizi dogruyorlar diyorsunuz nede cabuk Trabzonspor dusmani oldular bu yabancilar?

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 Mayıs 2010'da Şanlıurfa'daki coşkuya benziyor.
                                Yine sonu kupa olur inşallah.
                                BİZE DÜNYA TRABZON.
                                BİZE HER YER TRABZON.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X