Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biz kime ne anlatıyoruz. şuraya bak sözde tribün lideri adam gslilerle poz veriyor.
    İstanbul köpekleri olmuş demek onlar hatta gayse köpekleri.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kupayı kazansak sevinecek olan var mı burada merak ediyorum. bu maçın kazanılması demek e.d denen galatasaray hayranının kulübü tamamen bitirmesi demektir. bu maçı kaybedip içerdeki samsun maçında tribünleri tamamen doldurup bu yönetimi ağır protesto edip istifaya davet etmek lazım. çok büyük tepkiler gelir bu sefer. bu kadar rezaletten sonra şehre gelecek yüzü bile kalmaz. ben bu yönetimin bankalar birliğinden falan kendi ceplerinden verdikleri paralarla falan çıktığına da inanmıyorum artık. bu koltuğa nasıl geldilerse borçları onlarla ödüyorlardır. şu saha içi skorlarını alan takımın başkanı olan figürün borç falan temizleyeceğine kendi anası babası bile inanmaz.
      Bu taraftar birlik olup istifaya bile davet edemez.. Paralı gruplar kavga çıkartır başka da birşey olmaz. Artık o eski tarafta yok. Eskiden olsa bunlara antrenman bile yaptırmazlardı.
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• artik soyleyecek soz bulamiyorum bunlara acemilikle falan aciklanamaz cok masum kalir organize kotuler bunlar.. her skandallarinin ardinda kesinlikle kasıt var amac trabzonsporu siradanlastirmak kucuk dusurmek biz biz yapan degerlerini unutturup son tekmeyi vurmak oyle iateniyor cunku , kukla bunlar maşa...
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• gurbetçi gençlerin yaptığını kötü bulmuyorum.
          o kadar insan uzaklardan gelecek yollarda denk gelecek. ben istanbuldan gideceğim maça adanaya ordan antepe geçeceğim.
          olaysız maç olsun diye bildiri yayınladılar buluştular bence sorun yok bunda ne istiyorsunuz millet çatışsın mı birbiriyle.
          bu gs olur fb bjk olur farketmez böyle maçlarda sakin kalmak önemli. milleti gaza getirip olay çıkartmaya çalışmayalım.
          maça gidecek tüm renktaşlara kazasız belasız bir maç dilerim.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antrenmana çıkmamış olsa bile maçta oynamaya engel durumu yoksa oynayabilir diye düşünüyorum..aksini düşünmek bile istemiyorum..

Son gs macinda 2-0 yenildik taha kalede olsaydi 3-0 olurdu takım iyi gununde olursa kaleciye ragmende her zaman yenme sansin mevcut

Yorum

• neyin dostluğu. biz tarih boyunca böyle takımlarla savaşarak kupa kazandık. bu malum camia her şeyi yapar sonra olmamış gibi davranır. geçen sene beşiktaş finalinden önce böyle açıklama yapıldı mı çarşı ile? hatta stat çevresinde bir sürü olaylar çıktı bizimkilere saldırdılar. o zaman nerdeydi gurbetçi gençler.
              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 00:08.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Uğurcan oynar.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gurbetçi gençlerin yaptığını kötü bulmuyorum.
                  o kadar insan uzaklardan gelecek yollarda denk gelecek. ben istanbuldan gideceğim maça adanaya ordan antepe geçeceğim.
                  olaysız maç olsun diye bildiri yayınladılar buluştular bence sorun yok bunda ne istiyorsunuz millet çatışsın mı birbiriyle.
                  bu gs olur fb bjk olur farketmez böyle maçlarda sakin kalmak önemli. milleti gaza getirip olay çıkartmaya çalışmayalım.
                  maça gidecek tüm renktaşlara kazasız belasız bir maç dilerim.
                  geçen sene bjk ile de yapsalardi da olaylar çikmasaydi, concon yalakaligindan baska bir sey degil, gurbetçi gençlerden de bi mok olmaz artik, ztn son kasimpasa maçinda notlarini vermistim 100 kasimpasali'ya karsilik veremediler tribünlerine siçtiklarim
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• net bir yenilgi ile eve döneriz .
                    böyle planlı programlı şeyler bizim harcımız değil .
                    bizim başarılarımız spontane
                    61

Yorum

• İnanmayan, sevmeyen, dili zehirli, uğursuzluk çağıran, gönülsüz, heyecansız olanlar... evde demleyin çayınızı oturun aşağa ! Boş boş yorum yapıp tükenmişliğinizi yaymayın etrafa.
                      En son Erhan Sezer tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 09:40.
                      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Savic antrenmana çıkmış oynayacak gibi görünüyor. Uğurcan'ın oynamama ihtimali de bence yok, bir şekilde bu maçta oynar.

Herkesin her şeyini vereceği,kendisini maksimum zorlayacağı bir maç olmalı.Kupayı alırsak sezon bizim için fiilen bitecek, Temmuz'da ki kampa kadar yatıp dinlenecek,gezip eğlenecek çok zamanları olacak.Bu maçı hepsinin son maçı gibi oynaması lazım.
                        En son Larking tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 10:10.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Savic antrenmana çıkmış oynayacak gibi görünüyor. Uğurcan'ın oynamama ihtimali de bence yok, bir şekilde bu maçta oynar.

Herkesin her şeyini vereceği,kendisini maksimum zorlayacağı bir maç olmalı.Kupayı alırsak sezon bizim için fiilen bitecek, Temmuz'da ki kampa kadar yatıp dinlenecek,gezip eğlenecek çok zamanları olacak.Bu maçı hepsinin son maçı gibi oynaması lazım.

Herkes son maçı gibi oynarsa oynamaz)
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• ileri görüşlü yönetimimiz tribünün bize ayrılan kısmını tff pasoligine açmamış mı ?
                            açsınlar yahu geçenki lig maçındaki gibi
                            haha

(UEFA)

Yorum

• geçen sezonki finalde trabzonspor favoriydi çünkü bjk final maçına teknik direktörsüz ve tarihinin en zayıf kadrosu ile çıkmıştı. ve trabzonspor kupayı 1-0'dan tarihinin en zayıf bjk'sine kaptırmıştı. bu sezon da trabzonspor aynı duruma düştü. şu an tarihinin en zayıf kadrosu ile final maçına çıkıyor ve karşısında son 3 sezonu domine etmiş tarihinin en güçlü gs kadrosu var. bjk'nin geçen sezon yaptığı sürprizi trabzonspor yapar mı? maalesef çok zor bir ihtimal. çünkü bjk'deki dirayet trabzonspor'un mevcut kadrosunda yok. zaten bu kadro, ne kupa kazanmayı ne de gelecek sezon ülkemizi avrupa'da temsil etmeyi hak eden bir kadro değil. takımın bu sezonki tek başarısı kümede kalmış olması olur.

Yorum

• beşiktaş'ın oynadığı gibi forvetsiz oynamak lazım. bu taktik son zamanlarda dünyada popüler hale geldi. ama bizde rafa silva gibi topçu yok işte. cumartesi günü dikkatinizi çekti mi savunma arkasına attığımız toplar ve hızlı paslaşarak atağa çıktığımız her pozisyon tehlikeli yarattı. ilk yarıda yaptık bunu. ikinci yarı ne olduysa rakip kaleye bile gitmedik. gs defansı berbat arkadaşlar. anadolu takımları zayıf olduğu için abartılıyor. belki sahte 9 numarayı sikan ve zubkov oynayabilir.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X