Sezonun son maçına çıkıyoruz, ona göre davransınlar. Ligi bıraktık nasıl olsa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
ligin zaten önemi kalmamış. sakat sakat uğurcan ı oynatmak hataydı, 2 değilde 4 yerdin belki ama kupa finalinde sahada olurdu. şimdi durumu belirsiz ve son antremana çıkmayan oyuncuların oynaması için tek ihtimal; iğne.. oda ya tutarsa..
bu maçın şifresi önde baskı olur, gol attığın sürece oyuna tutunursun. hem gs hem fb maçlarında ilk yarı gayet sağlam bir Trabzonspor vardı ama 2.yarı geri çekilince takım dağıldı. bu iki maç emsal teşkil etmeli.
Yorum
-
Bu oyuncu grubu ile rakip kim olursa olsun favori her zaman rakip takımdır bana göre..
Ancak bu kez durum daha kötü..Atadıkları hem orta hakem, hem var hakemi de rakip bize.. Maçın orta hakemi zaten herkesin malûmu..VAR hakemi Polonyalı, ligimizde 3 defa görev almış..ikisi gs maçı
Rakibin forveti Osimhen, yedek forveti Morata,sakat forveti İcardiher türlü cirkeflikleri profesyonel kullanan orta sahaları ve sürekli gol kovalayan stoperleri..
Fatih hocanın işi zor..hava toplarına çıkmaya tenezzül etmeyen oyuncular, yanından geçen adamı kovalama gereği hissetmeyen orta saha,her an sakatlanacak korkusu olan waka, 36 lık visca, çıt kırıldım cham..ve yenilgi sonrası kendini yemek için bekleyen taraftar..
Umarım tüm planları yolunda gider hocanın.. tüm pisliği arkasına almış,ve bunu kullanmakta beis görmeyen,buna rağmen "iyiler her zaman kazanır" demekten bile imtina etmeyen bu güruh'u yener kupayı alırız..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 13:28.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligin zaten önemi kalmamış. sakat sakat uğurcan ı oynatmak hataydı, 2 değilde 4 yerdin belki ama kupa finalinde sahada olurdu. şimdi durumu belirsiz ve son antremana çıkmayan oyuncuların oynaması için tek ihtimal; iğne.. oda ya tutarsa..
bu maçın şifresi önde baskı olur, gol attığın sürece oyuna tutunursun. hem gs hem fb maçlarında ilk yarı gayet sağlam bir Trabzonspor vardı ama 2.yarı geri çekilince takım dağıldı. bu iki maç emsal teşkil etmeli.
Kaptan oynayamazsa Taha Tepe ile 3 yeriz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Somers61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan Çakır, Galatasaray ile oynayacakları kupa finalinde forma giyebilecek.
Sağlık ekibinin yetiştirmeye çalıştığı bir diğer isim olan Stefan Savic'te ise belirsizlik sürüyor.
Fanatik
Adam 10 maç var 30 maç yokEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 13:38.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
4-4-1-1 dizilimi ile aşağıdaki kadrodan 1 kişi eksiltin, bu maçı almamız neredeyse imkansızlaşır. Bu kadro ile bile en fazla %20 şansımız var. Mendy ve Lundstram mecburi ortasahası söz konusu. Felaket durumdayız ortasahada. Mustafa'nın bindirmeleri olmasa takım hücuma zor çıkar o derece. Aşağıdaki şekilde çıkıp önde basarsak bir şansımız olabilir.
Uğurcan
Pedro - Savic - Batagov - Mustafa
Zubkov - Lundstram - Mendy (malesef) - Nwakaeme
Sikan
Banza
Yorum
-
Şampiyonluk kutlamalarımızın videosu düştü önüme, ne yaşamışız öyle, dipdiri olduk yine
Bu maç Banza'nın yeri yedek kulübesi olmalı.
...................Uğurcan...................
Malheiro...Saviç...Batagov...Mustafa
........Mendy...Okay...Ozan............
..Zubkov........Sikan.........Draguş...
Fazla eveleyip gevelemeden, uzun top, ters top, hızlı oyun.
Adamların duran top dışında organizasyonu yok, duran top kullan 2.topları topla, tekrar atak yap.
O kadar basit bir kurguları var ki, pas oyunu zehirlenmesine yakalanmış teknik direktörlerden sebep adamlar ligi domine ediyor.
İlk yarıdaki Kasımpaşa maçı 3-0'dan 3-3 olan maç, Beşiktaş maçları, keza bizim ilk yarı oynadığımız gibi.
Bu maç tam Baniya'nın maçı olacaktı, uçana kaçana vururdu.Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
Lig maçından beri yenilgiden dolayı sinirden sağa sola sataştım durdum. Ne hikmetse her lig maçında puan kaybından sonra patlayacak gibi oluyorum evde sağa sola sataşacak adam arıyorum sinirden. Elimde değil fazla kaptırıyorum kendimi. Şimdi sakinleşip düşününce de diyorum ki bu kadroyla kupayı alıp Avrupaya gitsek ne olur gitmesek ne olur. Avrupa da ilkk maçta elenir gideriz. Takıma artık hiç güvenim kalmadı. Teknik drektör bana umut vermiyor. Yönetimin ne yaptığı ortada zaten . Tek güvendiğim şey taraftarımızdı. Artık o da yok. İyice sıradan bir takım olduk çıktık . Nerden nereye bizi bu hale getirenlere yazıklar olsunKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
finale çıkmamız ve finalde gs ile karşılaşmamız çok iyi oldu
sezonun en önemli maçında yani hedef maçta oyuncuların bireysel performanslarını güvenlerini cesaretlerini yeteneklerini görmek daha kolay oluyor
tekke nin bu maç sonrası vereceği raporda bu maçın önemi çok olacak, kimlerle devam edilecek ve kimlerle yollar ayrılacak
tekke risk alan ayakları titremeyen oynamak isteyen oyuncuları tutar ve sever, hata yapmaktan korkan oyuncuları tutmaz, haliyle en riskli maçta cesur oynayanları tutacaktır , sadece bu değil , gs malum pres takımı, bu prese karşı yeteneği olanları yada olmayanları görecektir
25-26 sezonu için bu maç bir son değil bir başlangıç olur , tekke nin 25-26 projesinde doğru kararlar verebilmesi için güzel bir maç
iddia oranları ağır favorinin gs olduğunu söylüyor : 1.55 ile , bu daha çok bana göre bireysel oyuncu kalitesi farkı nedeniyle
haliyle skor ne olursa olsun bu maçın gelecek adına doğru kararlar verilmesine neden olacağı için bir kazanç maçı olacağını söylebilirim , yani ya kazan kazan olacak (kupa alınacak) , yada kaybederken kazan olacak
malum yakın geçmişte biz avzı ile kazanırken kaybediyorduk (arabistan projesi nedeniyle), kazanırken kaybettiğimizi son 3 sezonda anladık
tekke ile bu tarz durumların olacağını sanmıyorum , yani tekke ile kazan kazan yada kaybederken kazan durumu olur
bu arada hatırlatmakta fayda var bazı arkadaşlara : kazanırken kaybettiğimizi gördüğümüz maç (çoğu kişi bunu görmedi normal olarak- kazanmanın verdiği coşkuyla) iç sahadaki şampiyonluk maçı olan antalyaspor maçı, nuri şahinli antalyaspor, bizi futbol olarak ezdiler, uğurcan penaltı kurtardı , maç bitmek bilmedi, ve taraftar maç bitmeden sahaya daldı, o maça bir yabancı gelse muhtemelen şampiyon takımın antalyaspor olduğunu düşünürdü, kazanırken kaybetmiştikEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 13.05.2025, 14:44.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes son maçı gibi oynarsa oynamaz)
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefinale çıkmamız ve finalde gs ile karşılaşmamız çok iyi oldu
sezonun en önemli maçında yani hedef maçta oyuncuların bireysel performanslarını güvenlerini cesaretlerini yeteneklerini görmek daha kolay oluyor
tekke nin bu maç sonrası vereceği raporda bu maçın önemi çok olacak, kimlerle devam edilecek ve kimlerle yollar ayrılacak
tekke risk alan ayakları titremeyen oynamak isteyen oyuncuları tutar ve sever, hata yapmaktan korkan oyuncuları tutmaz, haliyle en riskli maçta cesur oynayanları tutacaktır , sadece bu değil , gs malum pres takımı, bu prese karşı yeteneği olanları yada olmayanları görecektir
25-26 sezonu için bu maç bir son değil bir başlangıç olur , tekke nin 25-26 projesinde doğru kararlar verebilmesi için güzel bir maç
iddia oranları ağır favorinin gs olduğunu söylüyor : 1.55 ile , bu daha çok bana göre bireysel oyuncu kalitesi farkı nedeniyle
haliyle skor ne olursa olsun bu maçın gelecek adına doğru kararlar verilmesine neden olacağı için bir kazanç maçı olacağını söylebilirim , yani ya kazan kazan olacak (kupa alınacak) , yada kaybederken kazan olacak
malum yakın geçmişte biz avzı ile kazanırken kaybediyorduk (arabistan projesi nedeniyle), kazanırken kaybettiğimizi son 3 sezonda anladık
tekke ile bu tarz durumların olacağını sanmıyorum , yani tekke ile kazan kazan yada kaybederken kazan durumu olur
bu arada hatırlatmakta fayda var bazı arkadaşlara : kazanırken kaybettiğimizi gördüğümüz maç (çoğu kişi bunu görmedi normal olarak- kazanmanın verdiği coşkuyla) iç sahadaki şampiyonluk maçı olan antalyaspor maçı, nuri şahinli antalyaspor, bizi futbol olarak ezdiler, uğurcan penaltı kurtardı , maç bitmek bilmedi, ve taraftar maç bitmeden sahaya daldı, o maça bir yabancı gelse muhtemelen şampiyon takımın antalyaspor olduğunu düşünürdü, kazanırken kaybetmiştik
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çok kötü oldu, ligin en iyi takımı GS.2 sene üst üste kaybedilecek kupa yıkar bizi.
ama avrupa kupaları avantajını verdiği için değerli oluyor günümüzde , bu avantajı vermese fazla bir değeri yok , misal finali kazandın ve sadece kupayı aldın, ama avrupa kupaları avantajı almadın, maddi ve manevi bir prestiji bana göre olmazdı bu durumda, bunu biraz konferans ligine benzetiyorum, çok kötü takımların oynadığı saçma organizasyon , uefa adeta çok küçük liglerin (yarı amatör) takımlarını oynatmak için bunu icat etmiş gibi, larne gibi bir takım konferans ligi grubunda oynadı aga, muhtemelen çoğu amatördür oyuncuların
türkiye kupasının tek espirisi avrupa kupalarında playoff tan katılıyorsun ve gruplar garanti oluyor , buda 8-9 milyon avro demek
avzı kupayı kaybettikten sonra hedefimiz kupada final oynamaktı demişti , şu anda ise bazı arkadaşlar kupa bizi yıkar diyor, çoh enteresan
bu avzı ve benzerlerinin skor alamadığında bir savunma bahane üretme mekanızması idi , proje olmadığı için skorda alamadığında bahaneler üretiyorsun
tekke ise skor alamadığında gelecek adına bazı dersler çıkaracağını ve bahane üretmeyeceğini düşünüyorum, çünkü tekke ve benzeri hocalarda skor herşey değildir, belli bir projesi olduğu için, oyun daha önemlidir ve oyun mutlaka skoruda getirecektir, günü kurtarmaya çalışmazlarTEKKEBALL
Yorum
Yorum