Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor ile ilgili hakem kararları bu sezonki gibi devam ederse Fatih Tekke'nin başarılı olma ihtimali yok. Ancelotti gelse o da olamaz. Ben şahsen bu sezonki hakem hatalarının arkasında Abdullah Avcı'nın olduğundan şüpheleniyorum. Çok sağlam bağlantıları var, taraftar tarafından rencide edilerek kovulduğu için kin tutuyor ve Trabzonspor'a tekrar geri gelmek istiyor. Erto gitmeden önce buraya geri gelmek için Fatih Tekke'yi kovdurmaktan başka şansı yok. Erto gittikten sonra bu kulübün kapısından giremeyeceğini o da biliyor, o yüzden işi acele.

Şampiyonluk yarışının içinde bile olmadığımız bir sezonda hakemler tarafından bu kadar acımasızca doğranmamızın başka mantıklı bir açıklamasını göremiyorum.
    F.tekke kalmalı diyorum ama sahaya çıkardığı ilk 11, oyuncu değişiklikleri, zamanlamalari, taktikleri de daha akilci olmalı.
    Mesela ilk geldiginde sikani oynatmamasi hataydı.
    Yine GS macinda zubkov ve nwakame neredeyse yan yana oynadı. Bu kadar bariz hatalarin sayisini azaltmali.
    Futbol çok zor bir oyun değil. Maç içinde hatalı 11 veya taktik ile de baslayabilirsin. Ama iyi teknik direktör bir hatayı görüp, kısa süre içerisinde müdahale edebilen kişidir .
    Umarım fatih hocada hatalardan dersler alarak ilerler .

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor ile ilgili hakem kararları bu sezonki gibi devam ederse Fatih Tekke'nin başarılı olma ihtimali yok. Ancelotti gelse o da olamaz. Ben şahsen bu sezonki hakem hatalarının arkasında Abdullah Avcı'nın olduğundan şüpheleniyorum. Çok sağlam bağlantıları var, taraftar tarafından rencide edilerek kovulduğu için kin tutuyor ve Trabzonspor'a tekrar geri gelmek istiyor. Erto gitmeden önce buraya geri gelmek için Fatih Tekke'yi kovdurmaktan başka şansı yok. Erto gittikten sonra bu kulübün kapısından giremeyeceğini o da biliyor, o yüzden işi acele.

Şampiyonluk yarışının içinde bile olmadığımız bir sezonda hakemler tarafından bu kadar acımasızca doğranmamızın başka mantıklı bir açıklamasını göremiyorum.
      F.tekke kalmalı diyorum ama sahaya çıkardığı ilk 11, oyuncu değişiklikleri, zamanlamalari, taktikleri de daha akilci olmalı.
      Mesela ilk geldiginde sikani oynatmamasi hataydı.
      Yine GS macinda zubkov ve nwakame neredeyse yan yana oynadı. Bu kadar bariz hatalarin sayisini azaltmali.
      Futbol çok zor bir oyun değil. Maç içinde hatalı 11 veya taktik ile de baslayabilirsin. Ama iyi teknik direktör bir hatayı görüp, kısa süre içerisinde müdahale edebilen kişidir .
      Umarım fatih hocada hatalardan dersler alarak ilerler .
      Mesela kupa maçı öncesi ben Fatih hoca yerinde olsam üç konu üzerinde dururum.

1. Duran top vermeme, olası duran toplarda yapılacaklar.
      2. Uzun topla çıkmak ( GS ön alan presinde başarılı, bizim orta saha top kontrolu zayıf).
      3. Atakları hep savunma arkasına , özellikle sağ ve sol beklerim olduğu tarafa doğru yaparım. Çünkü gsnin en zayıf yönü savunma arkası ve özellikle sağ ve sol beki( kim oynarsa oynasın farketmiyor bu sorunları).

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        finale çıkmamız ve finalde gs ile karşılaşmamız çok iyi oldu

sezonun en önemli maçında yani hedef maçta oyuncuların bireysel performanslarını güvenlerini cesaretlerini yeteneklerini görmek daha kolay oluyor

tekke nin bu maç sonrası vereceği raporda bu maçın önemi çok olacak, kimlerle devam edilecek ve kimlerle yollar ayrılacak

tekke risk alan ayakları titremeyen oynamak isteyen oyuncuları tutar ve sever, hata yapmaktan korkan oyuncuları tutmaz, haliyle en riskli maçta cesur oynayanları tutacaktır , sadece bu değil , gs malum pres takımı, bu prese karşı yeteneği olanları yada olmayanları görecektir

25-26 sezonu için bu maç bir son değil bir başlangıç olur , tekke nin 25-26 projesinde doğru kararlar verebilmesi için güzel bir maç

iddia oranları ağır favorinin gs olduğunu söylüyor : 1.55 ile , bu daha çok bana göre bireysel oyuncu kalitesi farkı nedeniyle

haliyle skor ne olursa olsun bu maçın gelecek adına doğru kararlar verilmesine neden olacağı için bir kazanç maçı olacağını söylebilirim , yani ya kazan kazan olacak (kupa alınacak) , yada kaybederken kazan olacak

malum yakın geçmişte biz avzı ile kazanırken kaybediyorduk (arabistan projesi nedeniyle), kazanırken kaybettiğimizi son 3 sezonda anladık

tekke ile bu tarz durumların olacağını sanmıyorum , yani tekke ile kazan kazan yada kaybederken kazan durumu olur

bu arada hatırlatmakta fayda var bazı arkadaşlara : kazanırken kaybettiğimizi gördüğümüz maç (çoğu kişi bunu görmedi normal olarak- kazanmanın verdiği coşkuyla) iç sahadaki şampiyonluk maçı olan antalyaspor maçı, nuri şahinli antalyaspor, bizi futbol olarak ezdiler, uğurcan penaltı kurtardı , maç bitmek bilmedi, ve taraftar maç bitmeden sahaya daldı, o maça bir yabancı gelse muhtemelen şampiyon takımın antalyaspor olduğunu düşünürdü, kazanırken kaybetmiştik
        Gelecek sezonun planlaması bu maça özdeşleştirilemez
        Bu Kupa maçıdır, Ucunda prim vardır, kariyerine bir kupa daha eklemek için azimli oynamak vardır , alabilirsin kupayı

Ama bu maçı kazanırsak, Gelecek sene ''bu oyuncular güven verdi ve bunlarla yola çıkacağız '' gibi bir sonuçta çıkabilir ki ben buna karşıyım.
        Bu başarının, hikayesi yazılırsa öne çıkacak oyuncular koca sezonu bir maç ile kurtarmış olacaktır

Olmamalı

Trabzonspor takımının kadrosu böyle git gelli sonuçlar alan ve kopan ve form grafiği yakalayamadan sezonu bitirme lüksüne sahip olamaz

Bu sene istikrarlı olarak bize katkı sağlayan 2 oyuncudan fazlasını sayamam. Bunlardan birisi Uğurcan diğeri de Banza'dır. Banza zaten bizim oyuncumuz değil, O halde, ir kupa kazandılar diye seneye u oyunculara güvenirsek büyük hata yaparız
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sezonun geri kalanı 2001-02 ve 2015-16 ile yarışacak kadar kötüydü. Kupa tek başına, bu başarısızlığın üstünü örtemez. Ancak prestijdir, müzeye eklemedir, gelecek sezona umuttur, moraldir.

Urfa'daki güzel hatıraların arasına Antep'tekileri eklemek ümidiyle takıma başarılar dilerim.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezonun geri kalanı 2001-02 ve 2015-16 ile yarışacak kadar kötüydü. Kupa tek başına, bu başarısızlığın üstünü örtemez. Ancak prestijdir, müzeye eklemedir, gelecek sezona umuttur, moraldir.

Urfa'daki güzel hatıraların arasına Antep'tekileri eklemek ümidiyle takıma başarılar dilerim.
            Urfa'daki kadro bu kadroya yürüyerek 6 tane atardı gibime geliyor

Yorum

• Böyle maçlar yürekle kazanılır.Sakat ve hasta oyuncuların oynamak istemesi kupa kazanma inancımı arttırdı.Oyuncularımızın hepsi iyi niyetli ama dediğim gibi senden kalite bir takımı yenmek için iyi niyet yetmez çok daha fazla fedakarlıklar gerekir.Bu oyuncu grubundan ilk defa yüksek sinerji aldım hadi hayırlısı.u19 takımı finale bu ruhla gitti elediği hiçbir takımdan daha güçlü değildi ama yürekle finale yürüdüler.Şimdi sıra abilerinde o kupayı Trabzon’a getirmek için herşeyi yapmalıyız.

Yorum

• Insallah bu aksam mutlu sona ulasiriz. Kupa avrupa bileti demek. Cok cok önemli !

Yorum

• Olacağız da!
                  En son Yağızhan S. tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 09:59.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Urfa'daki kadro bu kadroya yürüyerek 6 tane atardı gibime geliyor
                    Doğru. Yine de, Atsız Bey'in "Ümit, en son terk olunan şeydir" veczini hatırlıyorum. İçinde bulunulan şartlara rağmen ümidi kaybetmemek önemli.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu mutluluğu bize getirin
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Heyecan dorukta
                        17.finalde 10.şampiyonluğu yaşatın bize
                        Bu sezon çok üzdünüz
                        Bu akşam bu kupa hepsini unutturur.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• OLEY OLEY OLEY OLEY
                          ŞAMPİYONNN
                          TRABZONNN

Bu tezahüratı çok seviyorum ve maç sonlarına doğru bunu haykırmak istiyorum.
                          Hem kafiyeli hem de TS ile Şampiyon kelimesinin bir arada anılması çok etkileyici
                          En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 11:46.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Bu kupada geldiğimiz nokta, fikstür avantajı ve karşılaştığımız rakipler göz önünde bulundurulduğunda, finale ulaşmamız başlı başına bir başarı olarak görülmemelidir. Ancak finalde alınacak bir mağlubiyet, mevcut şartlar çerçevesinde açık bir başarısızlık olur. Bunu doğru analiz etmeli ve gerçekçi bir şekilde değerlendirmeliyiz.

Yorum

• Lig maçından ayrı atmosferde oynanacağı kesin bir final olacak. İki takım arasındaki güç farkı parametreleri mevcudiyetini korusa da fark en çok inananın kupayı alacağı yönünde tezahür eder.

Ben o inancı görmek istiyorum gerisi kendiliğinden gelir zaten. Çok final oynadık çok kazanıp çok kaybettik. Bu maç kazandığımız finaller öyküsüne yeni bir tarihi not olarak düşer inşallah.

Takımımıza başarılar dilerim.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• topa daha az sahip ol bulabilirsen at + 90+dk sınırsız efor + bol miktarda şans

başka bi ihtimal yok bence
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 13:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X