İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçtan önceki dostluk açıklamasının amacı buydu işte. bu galatasaray denen aşağılık camia tarih boyunca bizimleri davar gibi güdüyor. fenerbahçe düşmanlığını kullanıp bizimkilere dost görünmeye çalışıyor. şunlarla aynı ortamda bulunan trabzonlu ya tuttuğu takımın farkında değildir yada kanı beş para etmez namussuzun önde gidenidir.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 16:06.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 dingilin yaptigi koca camiaya mal edilemez nitekim bugun tekme tokat sopalarla koltuklarla birbirlerine girmisler antepe 2 takim taraftari ha gaysey ha şikebahce ha 8 tas birinin digerinden farki yok bizim icin olamazda, bize her firsatta yanlamaya calisan gaysey her seferinde aliyor cevabini kimse merak etmesin..istanbulun eziklerinin hicbirinden dost olmaz hos anadolu takimlarininda yuzde 95 i ayni cunku baskanlari yoneticileri taraftarlarinin buyuk cogunlugu istanbul usagi kongre uyesi delegesi ustelik bunu da gizlemiyorlar cok normal..
İmzamı atarım kardeşim.
Eline, düşüncene sağlık.
Maç saati yaklaştıkça iş yerinde heyecan basıyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 dingilin yaptigi koca camiaya mal edilemez nitekim bugun tekme tokat sopalarla koltuklarla birbirlerine girmisler antepe 2 takim taraftari ha gaysey ha şikebahce ha 8 tas birinin digerinden farki yok bizim icin olamazda, bize her firsatta yanlamaya calisan gaysey her seferinde aliyor cevabini kimse merak etmesin..istanbulun eziklerinin hicbirinden dost olmaz hos anadolu takimlarininda yuzde 95 i ayni cunku baskanlari yoneticileri taraftarlarinin buyuk cogunlugu istanbul usagi kongre uyesi delegesi ustelik bunu da gizlemiyorlar cok normal..
Yorum
-
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray Kadrosuna bakıyorum . Osimhen - Sanchez ve Torreira harici Sara , Barış Alper , Yunus , Lemina , Abdülkerim vs gibi isimler bana kalırsa Waka , Zubkov , Banza , Batagov - Saviç ve Visça dan asla yukarda değiller. Hatta Waka - Saviç ve Visca yaşları gerekeği bu durumdalar , bunlar 5 sene önceki hallerinde olsa şu saydığım kadroyu top diye oynayacak isimler. Uğurcan ve Muslera kıyası yapmıyorum iki kalede emin ellerde. Aradaki fark başta saydığım 3 ismi ekleyince makasın çok açılması ve bizim geri kalan oyuncuların Trabzonspor seviyesi değil bir Sivas , Hatay seviyesinde oyuncular olmasından kaynaklanıyor.
fener takımına yaşlı diyorlar tadic,dzeko bizimkilerden daha yaşlı ama sezon boyu oynadılar.
Benim burada kızdığım konu kadro bu kadar vasat iken bir tane dahi genç adamın şans bulamamsı. Herkes boş boş konuşuyor. Salih,arda,boran şu kadroda oynayan çoğu isimden daha iyiler ancak adamlar bir dakika top oynamadı sezon bitene kadar.
Tekke geldiğinden beri hiç risk almadı.Risk alamayan adam lider olamaz. Ünal burak,onur gibi iki tane en önemli adamı tak diye kesti ve kazandı.
Tekke de böyle bir cesaret yok. Ben çok başarılı olacağına ihtimal vermiyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
ugurcan,pedro,batagov,mustafa,mendy,zupkov,sikan bana kalırsa elde olan bu.
u19 gençleri ve kalbürüstü 5-6 oyuncu ile seneye mücadeleci takıma döneriz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Antep arena Stadyum çevresinden bildiriyorum, atmosfer ve taraftarın havası çok iyi.şehirde bugün zaten her köşe başını fethetmiştikumarım bu hava takımada yansır.Hakem hatası olmazsa ve saviç uğurcanla tam kadro çıkarsak kazanacağımıza eminim .tahminim kısır bir maç olursa 1-0 ,gollü olursa 3-2 kazanırız uztmaya gideceğine inanmıyorum maçın..
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
Yorum