Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Telefon trafiği varmış maç bittiğinden beri. Soyunma odasında oyuncuların yüzüne direkt bazı şeyler söylenmiş galiba. Keşke kasım ayından önce bu işler düzene konsaydı.
    O oyunculara kufuru hak ediyor. Ama sorun su ki bir sonraki mac yine onlar oynuyor. Mesela eren ve larsen ne yapsalarda oynuyor.
    Ama bn bu mac trezeguet ve umuta kuruldum. Macin basinda ikiside hemen yanindaki adama vermeyip sacma sapan sut attilar. Boyle oyuncularla olmaz.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yabancı hoca diyen olursa ciddi ban yer burada geçmişten ders alan insanlar.

Gelecek, 3 sene plan yapacak, ilk sene doğal olarak mantalitesini kurmaya çalışacak ve küfür yiyecek.
      Şehir pozları verecek, adapte oluyorum ıvır zıvır, bir tane yardımcı hoca eski futbolcu alacak.
      İstikrarsızlık devam, 3 maç galip, 3 maç mağlup süreç devam.
      Noluyor kardeşim daha yeni geldim ben sihirbaz mıyım diyecek.
      Sonra diyecek ki ulan ne ilkel şehir, tazminatımı alıp giderim doğduğum şehirde otel kurarım
      Kovulacak ve harcattığı harcadığı 20 milyon euro külfet yazılacak

Return 0

HİÇ ŞAŞMAZ, BOŞA UĞRAŞLARDAN UZAK DURUN

Bence problem Hocada değil. Problem bu boktan kadroyu kuran şahıslarda!!!!!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gördünüz mü? Hoca çaktırmadan kadroyu ve bu kadroyu kuran yönetimi eleştirdi basın toplantısında.

Geçen sezon burada bugünkü pozisyonları yakaladık ve 3:0 öne geçtik. Bugün aynı pozisyonlardan yararlanamadık dedi....

Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az!
        Sence cornelyusun gidişine lig başlamışken hocamı izin verdi amatör takım bunu yapmaz karsı gitmek istemiş senin sözleşmeli oyuncun wakayemeyi hocamı gönderdi .
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece teknik direktör konuşmak doğru değil. Maça 0 motivasyon 0 konsantrasyon 0 istekle çıkan takım kaptanını da konuşun biraz.

Bu takımın sence bir kaptanı var mı???

Uğurcan iyi kaleci değildir dediğim için linç yemiştim. Uğurcan iyi kaleci değildir. İddamın arkasındayım. Uğurcan sadece iyi sezonlar geçiren bir kalecidir.
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Bence problem Hocada değil. Problem bu boktan kadroyu kuran şahıslarda!!!!!
            Sabahtan beri anlamayana anlatamıyorum ilk defa beni anlayan biri çıktı.

Yorum

• Takimlar kötü gidince teknik direktörler hep yanliz kalir ve sahtekar futbolculara kimse bisey demez..
              Su an Kulübte maddi sikintilar var ve ödemeler zamaninda yapilmiyor ve böyle durumlarda futbolcularin gercek yüzü ortaya cikiyor.
              Parami alamazsam oynamam diyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takımın sence bir kaptanı var mı???

Uğurcan iyi kaleci değildir dediğim için linç yemiştim. Uğurcan iyi kaleci değildir. İddamın arkasındayım. Uğurcan sadece iyi sezonlar geçiren bir kalecidir.
                Şuanda ligdeki en kötü kalecidir .

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu senin bu takımı 40 milyon avroya kurman kalite göstergesimi ederin kalite olarak GİRESUNSPOR iho döneminde daha çok para harcadın 10 tane hoca geldi bırak şampiyonluğu kaçkere 3.olabildin ne anlatıyorsun sen oyuncun kalitesini harcadıgın para göstermez sen wakayemeyi kaça getirdin kaç liralık verim alın bartrayı kaça getirdin kaç tl lik ağzımıza etti .Bu kadronun işi bitmistir maliyeti düşürerek yeniden yapılanacagız bununda bize ederi en az 4 yıldır döndük en başa.
                  yani şunu mu demek istiyorsun : barça dortmund real betis teknik adamları futbolu bilmiyor ve bartrayı oynatıyorlar

böyle saçmalık olmaz

olay ne peki ?

sen teknik adam olarak (avcı) bartra dan verim elde edemiyorsun,yani suç bartrada değil teknik adamda

feda sezonları öyle kolay değil, oyuncu maaşları yüksek ve sözleşmesi doğal yoldan biten sadece hamsik var,bide kiralık gbamin yazıcı, yüksek maaş alan oyuncular olarak

bence feda sezonuda doğal yoldan olmalı,nasıl olacak peki ?

eğer oyuncuya talip yoksa oyuncu ile yola devam etmek,buda 1-2 sezon demek, sözleşmeler genelde 2024-2025 de bitiyor

sonra ?

transferde genç ve düşük maaşlı oyuncular almak

doğal yoldan feda sezonlarına bu şekil bir geçiş yapılabilir,hemde zirve yarışında olmaya devam edersin

şu hatayı yapmamak lazım,tazminatını ver oyuncuyu yolla, sonra yerine başka oyuncu al,sonuç ? aynı maliyet

misal denswil , oyuncu 2.2 milyon avro alıyor, diyelim oyuncuya 1,2 milyon avro tazminat verip yolladın,yerinede yedek 500 bin avro maaşla oyuncu aldın,ne etti ? 1.7 milyon avro , 500 bin avro için kaliteyi düşürmeye gerek yok

ha oyuncuyu sıfır tazminatla yollarsın,tamam,maddi olarak kar elde edip kaliteyi biraz aşağıya çekersin,

lakin hem maddi olarak kar elde etmeyip hem kaliteyi düşürmek saçmalık, oyuncu gitmiyorsa transfer yapmazsın ve yola devam edersin

tabi bu arada bu kaliteli kadrodan en yüksek verimi elde edecek bir teknik adam bulmak gerekiyor,teknik adamda tasarrufa karşıyım,çünkü teknik adam oyuncu verimliliğini yükseltir ve bu sayede yüksek bonservis kazanma ihtimali artar
                  TEKKEBALL

Yorum

Pinti Ağaoğlu tabiki
                    Avci istememis mi hicbirini.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hobaa
                      5 yedik ya trio'dan bize 3 penaltı çıktı
                      evet 3 penaltımız verilmemiş vay be
                      Adi insanlar ya biz lige renk kattığımız sürece zaten son derece sempatik bir takımız
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sence cornelyusun gidişine lig başlamışken hocamı izin verdi amatör takım bunu yapmaz karsı gitmek istemiş senin sözleşmeli oyuncun wakayemeyi hocamı gönderdi .
                        Abi aynı şeyi söylemişsiniz ikinizde waka bilmem ama cornelyusun gitmesini hoca kesinlikle istememiştir
                        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Bu arada dümen altı olmasın. Bugün resmen Hakem ve VAR bizi doğradı!!!! Trioda gösterdiler. İki penaltımız es geçildi ve yapılan foullere kart gösterilmedi!!!

Yorum

• Bir söz aklıma geldi şöyle başlıyordu ;

“Bu takimin kapitani …”

Yorum

Pinti Ağaoğlu tabiki
                              Bu kadroyu hoca kurdu. Hocanın ısrarla talep ettiği bazı oyuncularla ederinden de fazla paralara anlaşmalar yapıldı. Hem iç hem dış transferde.

Ulaş Özdemir başta olmak üzere bunu defalarca dile getirdiler. Hocanın istemediği hiç kimse alınmadı. Hocanın ısrarla istediği oyunculara da sonuna kadar bastırıldı.

Lakin sorumluluklar baştan aşağı yürür. İlk sorumlu başkan, sonra e.doğan sonra hocadır.
                              Yönetim oturup kararını verecek.

Hocanın taleplerine ve Trabzonspor bütçesinin çok üzerinde finansal zorlamalara rağmen olmuyorsa ya hoca değişir, ya yönetim değişir.

Pintilik nerede onu da anlamadım. 41 milyon Euro ile tarihin en büyük maaş bütçesi oluşturuldu.
                              Siz hangi takımı tutuyorsunuz? City mi burası?

Kime kaç para vereceksiniz?

Kulübe haciz gelmek üzere bu finansal açılmaya rağmen başarı gelmeyince, gelir kaybının tavan yapması sebebiyle.

Yönetim çok fazla harcama yaptı. Haddinden fazla...

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avci istememis mi hicbirini.

Santraforlarımız Avcının istediği tip santraforlar değil. Geçen sezon mesela Cornelius diye diretti. Ve o Cornelius oynadığımız oyunun ve şampiyonluğun bir parçasıydı. Öyle bir parça eksik şu anda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X