Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak sapkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alın size Naci
    Tespit gibi tespit
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Apo da Ersun gibi slogan atmaya başlayınca takımın şirazesi kaydı. Geçen sezonun 2. yarısında başladı slogan atmaya aynı devam ediyor ve o günden beri takımda inanılmaz düşüş var. 2. devre 6ya kadar yolu var bu maçın bu arada senin gibi 3 atıp bırakmaz anadolu takımları attıkça atarlar.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu zamana kadar istifa demiyordum. Düzelir diyordum.

Ama görünen köy kılavuz istemez.

istifa!!!! Artık kim istifa edecekse!!! Yönetim mi Hoca mı bilemem.

Ama istifasız bu düzelmez daha!!!

Yorum

• Avci yuklu tazminat alir gider

Yorum

• 2-0 olunca bizimkiler kafa olarak bitti. Toparlanmazsak fark artar. Hocanın son maçı olur.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tazminat almak istiyor herhalde herkesin mevkisini bozarak, maçtan sonra geçen senenin şamp takımı felan diyecek muhtemelen. Hoca tamamen kaybetmiş kontrolü, bahanesi felan kalmadı.
              Alsın hakkıdır şampiyon yaptı teşekkür ederiz kendisine ben artık yokum sinerji bitmiş

Yorum

• Bir takımın kalecisi her maç hatalı gol yiyip takımı hemen maç başında mağlup duruma düşürüyor o takım maçı çeviremez bu kadar kolay gol yenmez buna real madrid dahi dayanmaz devre arası kesinlikle transfer yapılıp para harcamamalı kesinlikle.. uğurcan,larsen,eren,umut gbamin denen amatör herif bu takımdan gönderilup gelecek sezonun planlaması yapılmalı MALESEF BU SENEYİ KAYBETTİK .İLK 5 GİREMEZ BU TAKIM.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Nasıl tahammül ediyorsunuz bu Trabzonspor'a renktaşlar?
                  Kanınız çekilmiyor mu? Formanızı yırtıp atasınız gelmiyor mu?
                  İsyan edesiniz gelmiyor mu? Anlamıyorum.
                  2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• Defol git bu takımdan defol git !

Yönetim de gitmeli!

Şampiyon kadronun evrildiği kadroya bak !
                    McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kazanmak, kaybetmek, motivasyon düşüşü, gününde olamamak falan anlarım.

Ama 27 milyon euroluk maaş bütçesini, bu kadar sıkıntılı ekonomik vaziyette 41 milyon euroya çıkarıp böyle bir sonuç ortaya çıkarmaya gerçekten tahammül edilmez.

Bu oyun ne zaman olur,
                      Biz şampiyon olduk, şimdi yeniden yapılanıp bütçemizi küçülteceğiz dersin, gençler, altyapı falan derken anlarım.

Bu kadar para harcayıp böyle sonuç olmaz.
                      Hepsine katılıyorum. Larsen eren umut gbamin naci vs. Bunlar trabzonsporun topçuları değil. Ama futbol böyle abi bazen herşey istediğiniz gibi gitmişyor. Ama kaç kişi erene danimarka milli oyuncusu larsene yok gelmesin dedi. Burada kaç kişi naci neden 11 de başlamiyor dedi alın başladı ne yapti. Bazen olmuyor işte. Bizim gördüklerimiz hocada görüyordur eminim. Ama şuan malzeme bu yapacak bir şey yok.

Son olarak futbol birazda şans işi adamlar 3-0 sonucu hak edecek bir oyun mu oynadi sanki.
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İzle Avcı izle, 30. dakika falan müdahale edemezsin çünkü oyuna belki bi şeyler değişir. Heyecanını kaybetmiş bu adam. İstifa kelimesini bugüne kadar kullanmadım ama artık istifayı düşünmesi gerekiyor. Bu maç ya döneriz ya da büyük farka gider maç.

Yorum

• Hoca gönderilir ama 75.000.000 tl cik kadar tazminatı var.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Burak sapkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alın size Naci
                            Takimda top oynayan tek oyuncu. Belki biraz Bakasetas da denebilir. Geri kalan hepsi facia
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu zamana kadar istifa demiyordum. Düzelir diyordum.

Ama görünen köy kılavuz istemez.

istifa!!!! Artık kim istifa edecekse!!! Yönetim mi Hoca mı bilemem.

Ama istifasız bu düzelmez daha!!!
                              Aynen hep destek dedim ama belli değişim şart

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tespit gibi tespit
                                Naci yi dedik
                                hollandada kicina teneke takip yolladilar

Yorum

Yükleniyor...
                                X