Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca gönderilir ama 75.000.000 tl cik kadar tazminatı var.

Gülme komşuna gelir başına.
    Bu adamın hiçbir zaman istikrarı olmadı.

Yorum

• guardiola sanki 2025e kadar niye uzatırsın bu ülkede uzun süreli kontrat yapılmaz hala öğrenemediler

Yorum

• Bu maçta geride beklesek ortasaha da mücadele etsek kazanırdik
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çoğu oyuncu verimli olduğu mevkide oynamıyor temel problem bu bence
          +1
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Gbamini stopere koyarsan, saçma sapan bir orta üçlü yaparsan adamı öyle delik deşik ederler işte. Giresun senden daha rezalette kazandın. Her zaman yemezler

Yorum

• Sahada bir sürü halı saha topçusu kalede bir kova ve kenarda ne yaptığını bilmeyen bir hoca sonuç normal. 2-0 olunca müdahale etmeyen adamın derdi takım makım değildir.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Biz geçen sene de böyleydik. Şampiyon olunca millet uçup kaçtık sanıyordu. Geçen sene gol yemiyorduk, bulduğumuzu arıyorduk. Her maç da ezildik neredeyse. Bu sene eziklik devam ediyor. Gol yiyip atamıyoruz fark bu

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak UYZD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3.golü de yedik. İlk yarı bitti. Biraz kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.

Geçen sene defansta sağlam durup, bir şekilde golü bulan (taraftara göre sıkıcı ve kötü) bir futbol oynuyorduk. Geçen sene puan farkı 20lere çıktığında bile birçok kişi "kötü oynuyoruz" tarzında yorumlar yapıyordu, ki haklarıdır. Herkesin takımdan ayrı bir beklentisi var. Taraftarın geneli yüksek şiddetli pres, önde baskı gibi şeyler bekliyordu. Bu sene de takım bunu yapmaya çalışıyor ve sürekli kontra ataklardan gol yiyoruz. Bunun suçunu tabii ki bunu isteyen taraftara atmıyorum, yanlış anlaşılma olmasın.

Ancak dünyanın en sıkıcı futbolunu oynayıp kazanalım istiyorum ben. Güzel oyuna ihtiyacım yok. Manchester City değiliz biz. Haddimizi bilerek oynamazsak böyle oluyor işte. Can sıkıcı bir durum.
                  Geçen sene yada bu sezon başi bende aynı cevabı vermiştim bir renktaşa? Sanki her sene her kupayı aliyoruzda e lideriz ama kötü oynuyoruz. Bende kötü ve kısır skorla kazanalım ama kazanalım raziyim dedim. Taraftarin memnuniyetsizliğinden dolayı hoca özünden döndü ve bu da hocanın hatasi tabi. Taraftarak bakarak oyun da oynanmaz transferde yapilmaz
                  Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Aponun gitmesi yetmez bu planlamayı yapan yönetim de defolup gitmeli. Şampiyonluk gelmiş, camianın hasreti bitmiş yeni bir planlama ile genç, gelecek için bi takım kurmak yerine kadroyu çöplerle dolduran herkes defolup gitmeli kısaca.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Geçen seneki gibi sezon bizim için Ocak ayında bitti. Bu sene kötü bitti ama maalesef.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Herkesi orijinal yerinde oynatsa muhtemel 1 yerdik. Gbamin gibi orta saha niye defansa zorlanırki. Soldaki Trezege niye sağa atılıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Siopis, Abdülkadir, Baka ile 3'lü orta sahayı kaç tane teknik direktör tercih eder acaba süper ligteki tüm hocalara sorsalar. Israrla Trezeguet'i sağ kanada sıkıştırıp en etkili oyuncunun oyununu bozan kaç teknik direktör olur acaba. Ayrıca Gbamin Bartra'dan daha iyi dimi stoperde?
                          Aynen.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çoğu oyuncu verimli olduğu mevkide oynamıyor temel problem bu bence
                            Ve gerekli mevkilere transfer yapmak yerine milyon yurolarımızı gereksiz mevkilere harcamak. Ayıklayalım şimdi pirincin taşını. Bu kadar marazaı nasıl düzelticez aklım almıyor benim. 41 milyon yuro şu kadro.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Kanatlarımız çalışmıyor beklerimiz çalışmıyor ve iyi değiller, rakip kendi alanını kapatıyor biz kilitleniyoruz ve hoca buna bir türlü çözüm üretemiyor.

Saçma sapan goller yiyoruz, takımda önemli eksik parçalar var ve iştah yok.

Yine bu maçta bir waka bir sorloth/cornelius olsa sadece bu 2 topçu çok büyük fark yaratabilirdi.

Bakayi Umut un yanına ve siopis in yerine hamsik i derin oyun kurucu olarak al hoca başka birşey yapmana da gerek yok.
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• Bu takım top oynamıyor dağılmış giresuna bile adam akıllı atağımız yok derken bazı çok bilmişler benim yorumlarıma alındı..o alınan arkadaşlara soruyorum nasıl memnunmusunuz takımdan bu futboldan..siz polyanadan başka bişey değilsiniz..hadi köyümüze dönelim bizden bi cacık olmaz
                                En son makbernatsu tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 18:35.

Yorum

Yükleniyor...
                                X