Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdullah avcıya bu akşam teşekkür edip vedalasmaliyiz
    Bir takım bir iyi bir kötü oynamaz o zaman hocada sorun vardır
    Biz dikine oynayan ruhla oynayan bir takım istiyoruz bu unalla Sadi ile de olmaz bakalım ne olacak...

Yorum

• 3.golü de yedik. İlk yarı bitti. Biraz kendi fikirlerimi yazmak istiyorum.

Geçen sene defansta sağlam durup, bir şekilde golü bulan (taraftara göre sıkıcı ve kötü) bir futbol oynuyorduk. Geçen sene puan farkı 20lere çıktığında bile birçok kişi "kötü oynuyoruz" tarzında yorumlar yapıyordu, ki haklarıdır. Herkesin takımdan ayrı bir beklentisi var. Taraftarın geneli yüksek şiddetli pres, önde baskı gibi şeyler bekliyordu. Bu sene de takım bunu yapmaya çalışıyor ve sürekli kontra ataklardan gol yiyoruz. Bunun suçunu tabii ki bunu isteyen taraftara atmıyorum, yanlış anlaşılma olmasın.

Ancak dünyanın en sıkıcı futbolunu oynayıp kazanalım istiyorum ben. Güzel oyuna ihtiyacım yok. Manchester City değiliz biz. Haddimizi bilerek oynamazsak böyle oluyor işte. Can sıkıcı bir durum.

Yorum

• Hunter hocam şov yapıyor. Seni hoca diye başımıza bela edeni Allah bildiği gibi yapsın. Futbol katili . Ulan 3 senedir tek hücum organizasyonu olmaz mı bir takımın. Yediklerimizi geçtik. Defol defol defol.

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tek korkum hocanın iyice kontrolü kaybedip elindeki bütün hücumcuları sahaya sürmesi ikinci yarı.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Burak sapkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alın size Naci
            Naci mi (((((((((((((((((((((:
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hamsik 5 maçtır beden oynamıyor kimse bu soruyu niye soramıyor ?

Yorum

• Yazıp yazıp siliyorum. Bu akşam onur kırıcı bir skor olacak gibi hissettim ilk golden sonra. Maalesef hoca kendi kompleksinde boğuldu. Biter bu iş
                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                Karl Marx
                анархія-мама

Yorum

• bu 11 ile bu olacagi belliydi
                  BordoMavi

Yorum

• Frençvaroş maçında yollar ayrılmalıydı.

Çok geç artıkk.

40 milyon euro maaş bütçesi, kadro değerinin yarılanması ve hoşgeldin kaos.

Acilen bırakması lazım bu teknik heyetin.

Yorum

• Takım yeteneksiz ordusu. Suçlusu da hoca ve yönetim. El ele mahvettiler kadroyu. Gbamin kim anasını satayım orta sahada bile tam oynayamıyor koyduk stopere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Cekilin sahadan cikmayin maca daha fazla rezil olmayalim guntekinin yuzunde guller actirdiniz reziller utanmaz adamlar hangi yuzle su futbola destek istiyorsunuz birde.
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oyuncuların bir günahı yok,kalitelerinde sorun yok fakat öyle bir hoca varki şampiyonluktan sonra enerjisi bitmiş,tükenmiş,motivasyonunu kaybetmiş ,biran önce görevimin sonuna gelsem de kavga etmeden dövüşmeden iyi hatıralarla ayrılsam diye günleri sayıyor.

Yorum

• Hocam artık taraftar bekliyoruz bize taraftar lazım deme. Taraftar cebinde para yokken bile geldi o stada. Bu rezillik için mi gelsin. Sen de akıllarda güzel kaş çok zorlama. Kredin var ama böyle rezillik izletmeye hakkın yok bize. Hamiden newtondan farkın kalmadı böyle hocalık yapacaksan!

Yorum

• Kadro dışı mı gelir hoca mı kovulur bilmem ama karagümrük sonrası bu rezillik yenilip yutulmamalı...

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• siopis, abdüş, bakasetas üçlüsüyle oyunu domine etmeye çalışırsan eze eze cezayı keserler.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X