Avcı takımda 2 stoper daha varken Gbamin ile çıkıp amacını belli etmiyor mu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara avcısı istifa eder mi yüzsüzzzzz
Yorum
-
İlk olarak alp.ckmk29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bir maçta 3 bacak arası gol yer mi kaleci diğer ikisinde müdahale bile edemedi.
Ama trezeguet,eren, gbamin,larse ,umut bozok mallarina ne diyecegiz asıl.
Yorum
-
Benim tanidigim avcinin kitabinda istifa yazmaz kendi istegiyle istifa ederse cikar ozur dilerim ama sanmiyorum etmez..sen cikip sozlesmesi devam eden hocayla 3 yil daha uzatirsan o da 2.yaridaki gibi degisiklikler yapar sikiysa kovunda goreyim demektir bu izahi yok corba oglu corbaEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 19:31.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAponun 2. yarıdaki değişikliklerinin masum olduğuna inanmıyorum
Denswil hatasız tek stoperimiz ama oynamıyor
Demekki şapkadan tavşan çıkarmasın diye kovulmuş Nwakaeme, defansa gelmiyor İŞİN YALANIYMIŞ, bu sene sistemi bozacak adam bırakma denmiş der düşünenTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Yolların ayrılması ruhsuz oynattığı ilk maçlarda sözleşme imzalanmadan yapılacaktı. Bu saatten sonra yollar ayrılsa nolur. Bence artık devam edilebilir zaten hedef kalmadı ligde. Avrupada yarışabilecek bir kadro ya da oyun ezberi ve disiplinimiz yok. Hedef ZTK Avcı ile devam. Bide fesih parası çıkarmayın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum