Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Komik komik işler

Alanya 3 isabetli şut 3 gol.
    Karagümrük 6 isabetli şut 4 gol
    Ankaragücü 1 isabetli şut 1 gol

Son 3 deplasmanda yaptığımız muhteşem istatistik.

Hocam nerede bu senin sağlam savunma yapıların, ben inanamıyorum artık yaşadıklarımıza. S. b.ktan takımlardan bir devrede 3 gol yiyoruz 3.

Şimdi klasiğimizi de yapalım hocam Djaniny'yi al, Yusuf yazıcı'yı al Bardhi'yi al tek stopere dön yine 8 yiyelim. Hocam bi kendine gel artık rica ediyorum, 3 hafta önce lig liderini ezen takım bir devrede 3 gol yer mi ya? O-HA artık
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• Hoca oyunculari maca hazirlayamiyor konsantrasyon 0 golu yiyince deplasmanda hem hoca hem topcular bitsede gitsek havasindalar reaksiyon veren yok hoca izliyor oyuncular yan pas geri pas devam.. ilk 5 dakika 2 0 olacak mac bencillik yuzunden bu duruma geldi..erene gelen toplar bana gelse en az 1 kez isabetli orta acardim heralde..ugurcan desen ayri havada colman ömur gibi o da elimizde patladi zirveyi gordunmu satcaksin iste tipik turk futbolcusu saldi kendini .izahi yok artik bu isin hoca ertugrul dogan ordayken birakip gitmez bok vardi sezon sonuna kadar sozlesmesi olan adamin sozlesmesini uzattik 3 sene daha sanki bir yere gidecekti birakip..avcinin takima katkisi yok 1 senedir tamamen bireysel yetenekler ile takim sampiyon oldu bunu gecen senede yazdik ama sampiyonluk adina herkes sustu onemli olan skor diyerek gectik.bu takimi bireysel yetenek ile karaman-cimsirde sampiyon yapiyordu hakemler izin verseydi kadro maliyeti neredeyse yarisiyken ustelik ne anladik bu isten biz..hoca hatalarindan ders almiyor yok kasim yok subat yok mayis gecti borun pazari hocam.turkiye kupasida yalan olur bu gidisle ligin en yumusak takimina karsi gol atamadan bitecek bu mac korkum o resmen hucum nedir nasil yapilir unutmus takim..destek destek de artik gitmeyecek bu is belli oldu zorlamaya gerek yok.antalyadan 5 karagumrukden 4 alanyadan 3 yiyen takim mi olur arkadas
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 18:37.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• En büyük problem çok net orta sahada. Abdulkadir ve bakasetas aynı anda olmuyor hiç bir maç olmadı. Trabzonspor olarak yapilacak tek şey hamsik yerine aynı kalitede 30 yaşlarında bir oyuncu bulup oraya monte etmek. Gerisi sezon sonu artık
        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Takım çok iyi fakat aşırı kontrolsüz oynuyoruz. Bu kadar önde basmanın anlamı yok. Taraftar memnun olacak diye geçen yılki kontrollü oyunumuzu terkettik. Trabzon taraftarı futboldan anlamaz.

Yorum

• 50 kere dedik bu ligde kanatların yoksa bir cacık yiyemezsin, istersen orta sahaya Xavi-İniesta koy. Hele bekleri oyuna katamıyorsan geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aponun gitmesi yetmez bu planlamayı yapan yönetim de defolup gitmeli. Şampiyonluk gelmiş, camianın hasreti bitmiş yeni bir planlama ile genç, gelecek için bi takım kurmak yerine kadroyu çöplerle dolduran herkes defolup gitmeli kısaca.
              Bunu algılayabilecek ne taraftar ne hoca ne yönetim var kardeş

Yorum

• Şu son yenilen goldeki ebleh tavırlar yeterli benim için.

Bu kadroya bu paraları harcayıp, kuvvetle muhtemel maaşları ödemekte sıkıntılar yaşıyorlar.

Bu angut oyunun tek açıklaması bu olabilir.

Yorum

• Benim bildiğim saha içindeki tüm varyasyonlar , paslaşmalar , alan değiştirmeler , ikiye birler vb akla gelecek ne varsa son tahlilde rakibi 1 kişi eksik yakalamak üzerine yapılmaz mı ?

Bizim tüm organizasyonlar rakibin tam olarak yerleşmesini bekleme üzerine yapılıyor , kazara eksik yakalasak da duruyoruz geri dönüyor 2-3 salak pas yapıp (topu 2 m'de birbirine dürtüp) rakibi iyice yerleştirdikten sonra rakip defansın açığını arıyormuşuz bak bak bak... bu kadar aptalca bişey olabilir mi ?

olur , bunu da set oyunu , pas oyunu topa hakim olma vb adı altında satarız öyle mi ?

hoca her şeyi yap bunu yapma Trabzonspor taraftarı evet tribünde senkronize olamaz , iyi tribün yapamaz vb ama aptal değildir ve oynanan şeyin futbol olmadığını çok çok iyi anlar.

ondan sonra utanmadan çıkıp ankaragücü taraftarı vb üzerinden taraftara gönderme yapma , bizim transfere değil taraftara ihiyacımız var diye ahkam kesme.

taraftarı çok ararsın sonra bir gün bakmışsın gelmiştir o beklediğin taraftar ama tsunami etkisi ile seni de o salak futbolunu da süpürmek için , burayı zorlama..

yeter , tadında kalsın.
                  TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vallahi ben oyuncu grubunun, Antalya'dan 5, Karagümrük'ten 4, tek yarıda Alanya'dan 3 tane gol yiyecek kadar ucube bir takım olduğuna inanmıyorum.
                    Yani bu takımın karşısında Alanya gibi haftalardır maç kazanmaktan aciz bir takıma karşı, ki aynı duruma Karagümrük karşısında da düştü, 3 er 4 er yiyecek takım değil.

Geçen sene Avcı sayesinde kazandık dedik, dedim.
                    Bu sene de söylüyorum, net Avcı ve ne olduğu anlaşılmayan sistem ve mevki saçmalamaları sayesinde bu durumdayız.

Yoksa bu takım bu oyunu oynamaz.

Önce başkan, sonra Hoca sorumlu...
                    Şu takımı izlemeye tribüne gidilir mi yahu?
                    Futbol yok, estetik yok, sağa sola pas yapmak dışında ses yok seda yok!

Olmaz.

Evet adamlar oyun oynamadı.
                    Karagümrük de oynamadı, Antalya da oynamadı.
                    Sıkıntı bizim takımda.
                    Bireysel oyuncularda değil bu sıkıntı.
                    Tek tek oyuncu dövmeyi bırakın.

Kim iyi?
                    Yok iyi olan kimse.
                    Yoksa yönetim ve Hoca sıvamıştır.
                    Valla aga doğru söylüyorsun.
                    Yani yenilirsin vs bir şeyler olur aksiliktir dersin, hakemdir dersin de aga bu ne ya?
                    Hiçbir şey iyi gitmiyor, her oyuncu aksıyor, iyi giden hiçbir şey yok ve her maç sonu hoca MAVAL OKUYOR BİZE
                    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Ayrıca takımın kaptanı olan kalecimizde motivasyon 0 - SIFIR -
                      Bunu daha kolay kolay kimse almaz, 1-2 senelik bi sıçrayıştı dibi gördü.

Yorum

• Bu takımın geçen sezonun Mart ayından beri gram top oynamadığını görmek için ne yapması lazım mesela. Bi anda olan bir şey değil bu geçen sezonun ortasından başlayan bir vaka düzelmedi ve düzelmeyecek.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Alanya 10 kişi savunmaya geçse ve topçuları hiç hareket etmeden sadece dursa bu oyuncular yine gol atamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vallahi ben oyuncu grubunun, Antalya'dan 5, Karagümrük'ten 4, tek yarıda Alanya'dan 3 tane gol yiyecek kadar ucube bir takım olduğuna inanmıyorum.
                            Yani bu takımın karşısında Alanya gibi haftalardır maç kazanmaktan aciz bir takıma karşı, ki aynı duruma Karagümrük karşısında da düştü, 3 er 4 er yiyecek takım değil.

Geçen sene Avcı sayesinde kazandık dedik, dedim.
                            Bu sene de söylüyorum, net Avcı ve ne olduğu anlaşılmayan sistem ve mevki saçmalamaları sayesinde bu durumdayız.

Yoksa bu takım bu oyunu oynamaz.

Önce başkan, sonra Hoca sorumlu...
                            Şu takımı izlemeye tribüne gidilir mi yahu?
                            Futbol yok, estetik yok, sağa sola pas yapmak dışında ses yok seda yok!

Olmaz.

Evet adamlar oyun oynamadı.
                            Karagümrük de oynamadı, Antalya da oynamadı.
                            Sıkıntı bizim takımda.
                            Bireysel oyuncularda değil bu sıkıntı.
                            Tek tek oyuncu dövmeyi bırakın.

Kim iyi?
                            Yok iyi olan kimse.
                            Yoksa yönetim ve Hoca sıvamıştır.
                            Kesinlikle. Zaten bir takımda herkes kötüyse mevzu futblculardan çıkmış demektir.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Ugurcan senin bu performansın küme düşürür bir takımı nasıl bir kalecisin seni takip eden avrupa takımının olmayan futbol bilgisine tüküreyim .
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Oyuncularda ozguven sorunu var kimse yerinde oynamıyor kimse risk almiyor kimse umursamıyor yana ver geri ver bunu bende oynarim
                                Ekuban gibi dorukhan gibi visca gibi peres gibi dikine oynayan hırslı yıkılmayan güçlü oyuncuların eksikliği çok hissediliyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X