Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sene takima ve ekibe bazen cok fazla kiziyorum. Sampiyon takim bu hale nasil geldi anlayamiyorum. Bu durum aklima geldikce kizginlik basliyor. Hala ne oynadigimiz belli degil. Takimi oturtamadik. Cok daha iyi olmamiz gerekiyordu. Artik bir seyleri oturtmamiz gerekiyor. Üst siralardan kopacak miyiz? Yoksa zorlamaya devam mi? Hayirlisi olsun.
    Bu akşam ya tamam ya devam diyeceğimiz bir eşik maç

Yen.

Başakşehir'i bekle. Onu da yen. Devreye 3. gir.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

(H) MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ
      (Y) KAMİL ÇETİN
      (Y) CANDAŞ ELBİL
      (D) OZAN ERGÜN
      (V) HAKAN CEYLAN
      (A) KORAY GENÇERLER
      (A) KEREM ERSOY

**

Bu sezon 7 defa süper ligte maç yönetmiş

antep-ankara-1-0
      alanya-istanbul 0-1
      konya-ümraniye 1-0
      k.paşa-kayseri 0-1
      istanbul-fb 2-5
      k.gümrük-antep-3-3
      ankara-ümraniye 1-2

**
      b.şehir maçı öncesi mutlaka kazanılması gereken bir maç

şuanda gs ile 10,fb ile 6 puan fark var.
      7 ve 3 e indirmeliyiz.

Yorum

İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        (H) MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ
        (Y) KAMİL ÇETİN
        (Y) CANDAŞ ELBİL
        (D) OZAN ERGÜN
        (V) HAKAN CEYLAN
        (A) KORAY GENÇERLER
        (A) KEREM ERSOY

**

Bu sezon 7 defa süper ligte maç yönetmiş

antep-ankara-1-0
        alanya-istanbul 0-1
        konya-ümraniye 1-0
        k.paşa-kayseri 0-1
        istanbul-fb 2-5
        k.gümrük-antep-3-3
        ankara-ümraniye 1-2

**
        b.şehir maçı öncesi mutlaka kazanılması gereken bir maç

şuanda gs ile 10,fb ile 6 puan fark var.
        7 ve 3 e indirmeliyiz.
        Hele şükür tanıdık bir hakem vermemişler.

Hayırlısı bakalım.

Mutlak kazanmalıyız.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu ana kadar ki TS'ye bakarsak bu maçta puan kaybı yapması muhtemel. Haftada 2 maçı kaldıramıyor takım, o yüzden yıllardır tekrar ettiğim gibi rotasyon yaparak aç oyunculara da şans verip daha hırslı ve motive bir 11le çıkmak maçı kazanma ihtimalini arttırır.
          Buna benzer şeyler karalamaya gelmiştim, baktım ki yazılmışı var... Neyse altına den de koyup çıkıyorum

Yorum

İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sene takima ve ekibe bazen cok fazla kiziyorum. Sampiyon takim bu hale nasil geldi anlayamiyorum. Bu durum aklima geldikce kizginlik basliyor. Hala ne oynadigimiz belli degil. Takimi oturtamadik. Cok daha iyi olmamiz gerekiyordu. Artik bir seyleri oturtmamiz gerekiyor. Üst siralardan kopacak miyiz? Yoksa zorlamaya devam mi? Hayirlisi olsun.
            Çok basit :
            1.Yıllar sonra gelen şampiyonluk sonrası oluşan doğal rehavet ve hedefsizlik...
            2.Yanlış kadro mühendisliği
            Bu durum bekleniyordu, en azından ben bekliyordum, önemli olan bu yılı fırsat yılı bili kah asıl kah rotasyon için en azından 3 genç takıma kazandırmak.... Benim için Arif tamamdır mesela, buna alabilirsek Naci'yi ve tutarsa Lahtimi'ti de ekleyebilirsek kaymaklı ekmek kadayıfı.

Yorum

Oynadığımız 17 müsabaka içinde en kritik maç haline geldi bu maç,galibiyet hariç her sonuçta şampiyonluk hayalleri başka bahara kalır kazanmamız halinde bence içerde başakşehiride geçeriz ve bir umut der devam ederiz.Böyle bir maça formda bir maxi gomez olmadan yakalanmamızda kötü oldu.
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Herkes yenilebileceğimizi düşünüyor
                O zaman banko MS 2 oynanır
                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                Beşirli/TRABZON

Yorum

Belki kimse kabul etmeyecek ama bu sezonun bu kadar dengesiz olmasının bir sebebi de taraftar dolaylı hoca bence. Sürekli olan hoca korkuyor, 1 puana mı yatıyoruz, sana gol lazım yan top yapıyorsun gibi hepimizin verdiği tepkilere belki de bir tepki olarak hoca Antalya deplasmanında farklı bir çıkış yaptı.

Belki de o maç 2-2 bitmiş olsaydı şu an yine liderdik ve deplasmanda bu kadar maç kaybetmiyor olacaktık. 5-2 gibi bir skor hem takımın alışma sürecini durdurdu hem de muhtemeldir ki özgüven kırılmasına sebep oldu.

Yorum

Geçen seneki çubuklu en iyi formamız. Çünkü psikolojik olarak ve renklerin hem açık hem uyumlu olması ,güzel gozukmesi çok büyük katıyordu. Hakeza mavi ile beyaz Lazio forması da mental olarak çok iyi yerlere goturuyo diye hissediyorum ama hurafe de olabilir. Mavi beyaz denenir umarım.

Bu sene ki çubuklu biraz koyu , bordosu fazla

Yorum

Uğurcan
                      larsen
                      denswil
                      hugo
                      eren
                      siopis
                      abduş
                      baka
                      naci
                      trezege
                      yazıcı

Kadrom
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Şampiyonluk değil de yarışın içerinde olma halinden de bu son 2 maçta koyabiliriz. Bu durum büyük takımları oldukça zora sokuyor. Geçen sene ilk yarına şampiyonluğu garantile bu sezon ilk yarından havlu at. O kadar da olmamalı. En azından son 2 maçı alıp transfer penceresine umutla girmeliyiz. Gelen giden 2 3 takviye farklı şeyler olabilir. Gs deplasmanına minimum puan farkıyla gidip orada elimizden geleni yapmamız lazım. Avcı hocanın derbi karnesi oldukça iyi. Orada yapacağımız pozitif şeyler bizi havaya sokabilir.

Tabi pozitif hikaye bu. Negatifi olası puan kayıpları ve mehter eşliğinde sezon sonuna gidiş.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Takimda motive yok. Pozisyona giremiyoruz, sonra foruma gelenler, forvetimiz kötü, forvetimiz yok diye yorumlar yaziyor. Sanki pozsiyon üretiyoruz?

Dün sikeciler pozisyona giremedi. Mac 5 saatde sürseydi gol atamazdilar. gs ayni bizim taktigle oynadi.

Yorum

Var mıyız yok muyuz maçlarını yokmuşuz gibi izlemekte her zaman yarar vardır
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Bizim takım isterse bu ligde yenemeyeceğimiz rakip yok ama adamların keyfine kaldık artık. İç sahada başka psikoloji deplasmanda bambaşka psikoloji ile oynuyoruz. Deplasman performansın iyi değilse bu ligde şampiyon olamazsın. Deplasman puanın iç saha puanına yakın olmak zorunda.

Yorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X