Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neye gore kime gore yuzde 30 ilk macta cikan rakip 11 in degeri senin 3 de 1 in bahane bunlar oynayacak turu gececek ne yaptin sen bakanin sansa giren topu olmasa turu orda birakmiatin zaten rakipte 6 tane 11 oyuncusu yokken ustelik
    Rakiple alakası yok o oranların. Türk takımları Avrupa'da her zaman 1 numaralı elenme adayı. Rakip Kopenhag değil Maccabi olsa bile yine elenecektik büyük ihtimalle. Mentalite, disiplin, fiziki kalite farkı var. Yoksa Kopenhag dümdüz takım.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu kopenhagı bugün Ankaragücü bile elerdi. Adana demir üçlerdi.
      Gördük, Vaduz'u bile eleyemeyen o dediklerinden daha iyi takım olan Konya'yı.

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekonomik geliri kaybettiğimiz için üzüldüm. Onun dışında katılamamız daha hayırlı oldu. Belirlenen torbalara bakıyorum, başa çıkabileceğimiz bir takım bile yok. Muhtemelen 0 çekip gelirdik. Uefa biraz daha bizim ayarımızda. Boş yere sıkmayın canınızı.
        Çok doğru kardeşim.
        Her şerde bir hayır vardır.
        Hoca'yı, futbolu, taraftarı ve Trezege, Abdüş ve Djaniny başta olmak üzere bazı oyuncuları gömen yorumları okuyunca üzülüyorum.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Yazıklar olsun be günlerim zehir oldu ne spor programı açabiliyorum ne haberlere bakabiliyorum

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazıklar olsun be günlerim zehir oldu ne spor programı açabiliyorum ne haberlere bakabiliyorum
            Üzüntü ve sinirden uyuyamadım. Havanın çok sıcak ve nemli olması da cabası

Hayat devam ediyor.

Maddi açıdan büyük fırsatı teptiğimize yanıyorum alev alev.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan

Stryger Bartra Denswil Eren
              Dorukhan
              Trezeguet Bakasetas Bardhi
              Djaniny

çıkarıp merkezden girin, her yereen kaleye çekin, kanatlara gitmeyin orta fazla yapmayın diyebilirdi, ömürü corneliusu her iki maç oynatmayabilirdi

Yazdığım 11in garantisi var mı, yok. Çünkü ne transfer yaptık nede elimizdekileri tuttuk (sakatlıklar + Nwakaeme). Ama her türlü daha fazla şut çeker beni ele diye bağıran rakibi elerdik.
              10 kişi bişe yenerdik diyorsun yani.

Yorum

• CL'de bizi madara ederdiler Uefa'da gruptan falan çıkarız belki, hayırlı olmuştur herhalde. Alacağımız 10 milyon fazlayı da çarçur edecektik muhtemelen. Ülke içinde CLye kalamadı diye eziklenmek dışında pek götürüsü yok.

Oyuncularda formsuzluk, bitiricilik sorunu olduğu barizdi zaten düne kadar da bunu biliyorduk e sakatlar var çok önemli olmayınca olmuyor yani.

Hocanın sakin görünmesi bu TR ortamında çok mantıklı biliyor ki TS'nin şampiyon hocasını birileri en ufak fırsatta yemek istiyor. Sen bizi şampiyon yaptın göklere çıkardık, şimdi kötü gidişat var elendik yerin dibine sokmayacağız tekrar şampiyonluk istiyoruz!
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 08:10.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Önümize bakalım onca eksiğe rağmen mücadelemizi verdik. Elenmeyecek takım değildi fırsat geldi mi geldi beceriksizlikten atamadık. Avrupa ligi daha dişimize göre bu da bir gerçek. Dün akşam özelinde 3 tane cüce adamla oynadık, günümüz futbolunda kornerlerden felan cezayı keserler Allahtan öyle bir kaza gelmedi başımıza.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• şu maçta ilk 10 dakıka hariç taraftar gerçekten inanaılmazdı..
                    Yok arkadaş Trabzon da top oynamak gerçekten ilginç..

Yahu 90 dakıka durmadan bağır futbolcuyu gaza getir..
                    Yok siz izlediniz avcı izledi biz izledik futbolcuılar izledi..

Sonuç bu

işin komiği dnnajjy efendinin sahanın en kısa adamı olan Ömür'e orta yapmasıydı...

bu arada Ömür çok kötüsün kardeşim..

Mümkünse yapma bırak başka takıma git..

Nedir Allah aşkına o yapamadığın topuk pasları..adamla yan yana koşarken düşünüyorsun..
                    Ne kadar güçsüzssünn.

siopisten oyun kurmak anlayışı nedir...

Birde bu sağ bek stopere stoper sol beke..ordan tekrar sag beke oradan ugurcana ordan ortaya siopise siopisten barthaya ondan sag beke..

ne lan bu
                    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 08:13.

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hoca kontrollü oyun vurgusu yaptı maç sonunda. Doğru, bu bir puan maçı olsaydı belki de memnun olacağımız bir maç oynamış olurduk ama maalesef günün sonunda elendik ve 90+3'de hala top çevirmeye çalışıyorduk. Son 15 dakika tempo, coşku, istek tavan yapmalıydı. Bu olmazsa "her şeyi yaptık" diyemezsiniz. Her şeyi yapmadık maalesef.

Sağlık olsun diyelim. Hoca için de ders olmasını umuyorum. 10 milyon € maliyetli, biraz pahalı bir ders ama Avrupa Ligi'nde atlanacak fazladan bir tur ile telafi edilebilir bir ders. En azından bir çeyrek final ile "Biz buraları zorlayacağız" mesajı verip yine ibreyi umuda doğru çevirmek de kendi elinde.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Garanti oyunu ilk maçta tercih edecektin Abdullah Avcı.

Kadro kalitesi zaten kötü de, hocanın da oyun planı yok. Sıkışan oyunlarda oyunu çözen bir oyuncusu vardı artık o da yok.

Daha önce yazdığım gibi nasıl başlarsak öyle gider. Şanssız başladık, şanssız gidiyor ..
                        McLas was Here

Yorum

• Her şerde bir hayır vardır. Bu sene de ligi alacağız inşallah.
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Garanti oyunu ilk maçta tercih edecektin Abdullah Avcı.

Kadro kalitesi zaten kötü de, hocanın da oyun planı yok. Sıkışan oyunlarda oyunu çözen bir oyuncusu vardı artık o da yok.

Daha önce yazdığım gibi nasıl başlarsak öyle gider. Şanssız başladık, şanssız gidiyor ..
                            Ya girdiğimiz pozisyonları atsak çözmüştük zaten atamayınca böyle oluyor neyini anlamak istemiyor millet. TR ligindeki gibi karşı takımın darma duman olmasını falan mı bekliyorduk tek tük buldularını atıp çözeceksin işte atamayınca olmuyor.

Djaniny atsa Cornelius atsa Bardhi atsa 3lük olmuştular bambaşka şeyler konuşuyorduk bu bitiricilik sorunları maçı turu bu duruma getirdi hoca napsın plan tuttu aslında ama gol gelmedi 10 tane de net pozisyon bulacak halimiz yoktu.

Burada çok kere söyledim bu santrafor hattı yetersiz alabiliyorsak Sörloth alalım, geçen sezon bu performansı verdiler diye bu sezon da aynı seviyede olacak diye bir kanıt yok şu ana kadar da bakarsak gole çevirme oranımız %10muş ligde bize acil daha bitirici golcü lazım bunu göz ardı edersek bu sezonu çöpe atarız.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 08:21.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya girdiğimiz pozisyonları atsak çözmüştük zaten atamayınca böyle oluyor neyini anlamak istemiyor millet. TR ligindeki gibi karşı takımın darma duman olmasını falan mı bekliyorduk tek tük buldularını atıp çözeceksin işte atamayınca olmuyor.

Djaniny atsa Cornelius atsa Bardhi atsa 3lük olmuştular bambaşka şeyler konuşuyorduk bu bitiricilik sorunları maçı turu bu duruma getirdi hoca napsın plan tuttu aslında ama gol gelmedi 10 tane de net pozisyon bulacak halimiz yoktu.
                              Sonuç?

Futbol sonuç odaklıdır.
                              McLas was Here

Yorum

• Sosyal medya, özellikle de twitter da taraftarımızın önemli bir bölümü ölçüyü kaçırıp hocanın istifa etmesini istiyor. Evet 2 maça bakıyor olay. Yani bu taraftardan bir bok olmaz diyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X