Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tebrik ediyorum!!
    alkışlıyorum!!!

Avcı hoca boşa dememiş ;

oyunun son saniyesine kadar,
    oyun disiplinine sadık kalacağız diye

helal olsun helal olsun helal olsun

gururlandım.

dediklerini 90+5 e kadar uyguladılar.

gruplara kalmamız için,

gol yemeden,1 gol maçı uzatacak 2.gol turu geçmemizi sağlayacak.

maçı izlerken gözlerim doldu 1 futbol takımı bu kadar mı oyun disiplinine sadık kalır

sizlerde gururlanın arkadaşlar!!

skor 0-0

dakika,90+4 maçın bitmesine 1 dakika kalmış

hala dörtlü defans
    önlerinde 2 kişi
    ve uğurcana geri pas

mutluyum gururluyum
    al gülüm ver gülüm
    bir sağ bir sola bir geriye
    (bu hareketler hızlı bile değil,kanı gibi)
    alkışşşş

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sosyal medya, özellikle de twitter da taraftarımızın önemli bir bölümü ölçüyü kaçırıp hocanın istifa etmesini istiyor. Evet 2 maça bakıyor olay. Yani bu taraftardan bir bok olmaz diyorum.
      Trabzon taraftarı bi boktan anlamaz.

Yorum

• avcıya öfkeliyim, kızgınım. bu maçta, turda ona yazar. ancak avcı istifa demek saçma sapan bir iÅŸ. avcı gidince giray bulak mı gelecek, sadi tekelioÄŸlu gibi bir futbol duayeni mi, newton , çimÅŸir gibi bir stajyer mi… saÄŸ duyulu her taraftar avcının istifasını istemez. ancak avcı da ben ÅŸampiyon yaptım kredim sonsuz rahatlığında olmamalı. saçma sapan saplantılarından baz geçmeli. takımın 60 hatta 70. dakikaya kadar oynadığı oyunla bir sorunum yok. ancak bu dakikadan sonra oynanan sabır oyununa sonuna kadar itirazım var. paldır küldür saldıralım demiyorum ama 90 artıda da rakib ceza sahasında 3 kiÅŸi çevresinde de 2 kiÅŸi toplam 5 kiÅŸi olmamızı bana kimse anlatamaz. avcı da dahil. madem rakib seni kenar ortalarına mecbur etti hemen ona karşı aksiyon al. ne bileyim hugoyu sok oyuna. ribauntları toplayacak bir yerleÅŸim yap sahada. adam sana orta yaptırıyor. ceza sahası içinde cornellıus dışında hava topu alacak adam tok. gerçi ceza sahası içinde baÅŸka adam da yok. avcı bi zahmet ÅŸapkanı önüne koy ve geçen senenin son on maçından bu yana oynanan oyunun rezilliÄŸini bir düşün. sonuç olarak avcının yanındayım ancak o koltukda oturmanın o kadar ucuz olmadığını bilmesini isterim

Yorum

• Gs olsa bu takımı eleyebilirdi. Bizim futbolcularda asla inanç yoktu eleyeceğimize dair. Adamlar 2-3 dakka top çevirip tempo yaptı bizimkiler başı kesilmiş horoz gibi kaldılar.Varlık gösterebilen topçularımız yeni gelenler bardhi ve bartra. Ömür avrupa ya transfermi yapacakmış, adamlara yaklaşmaya korkuyor,ruhsuz. Bu tempoyla Avrupa liginde de başarılı olamayız. Adamlar bizi gözünde büyütmeseler çoktan işimiz bitmişti.

Yorum

• Dk 90+ Defansimiz arkada bekliyor, önlerinde 2 kisi bekliyor, arkada Ugurcan. Ilerde tek 4 kisi var. Yok ben anlamadim, gol lazim degilmiydi?

Yorum

• Geçen sezonun son çeyreği, hazırlık maçları ve bu maçları topladığımızda takım oyunu, oyun gücü, organizasyon, kolektif hareket etme kabiliyeti, hücüm çeşitliliği ve kondisyon gibi konularda ortalama (5/10) bile olmadığımız açık.

Hele de geçen sezon şampiyon olduktan sonra hem gerekli transferleri yapmayıp hem de berbat bir kamp geçirmemiz kabul edilemez. Hazırlık maçlarından belliydi, adam olacak çocuk b..ndan belli olur hesabı...

Orta sahayı kalabalık tutan takımlara oyun kuramıyoruz.
              Merkezi iyi kapatıp kapanan takımlara karşı komik şekilde hücum ediyoruz.

Bu takım nasıl gol atacak? Hele de sezonun ikinci yarısı maçlar zorlaşınca.

Üstüne sakatlıklar, eksiklikler eklenince son derece ortaya güçsüz bir oyun çıkıyor.

Dün akşam sadece Dorukhan-Siopis ile en azından agresif olabilmemiz sevindirdi. Dorukhan çıktığı gibi orta saha helva oldu ve klasik, bir adamdan 3 kişi top alamayıp peşinden koşmaya başladık. Bu ikisi oynarken ilk dakikalardaki gibi önde basacaktık. Ama onu yapacak nefesimiz bile yok. Yavaş hücum edince üçüncü bölgede bağlantılarımız güçlü mü desen o da yok. Birbirine uzak ve yavaş oynayınca iş tesedüflere ve ortalara kalıyor.

O yok, bu yok. Ne var anlamadım zaten. Oyuncuların hâli de bir tuhaf. Bu oyuna zor ikna oluyorlar gibi.

Daha ilk avrupa-lig-avrupa serüveninde fizik olarak bittik. Ki, hafta sonu bu rallinin son zinciri var. Hoca nem diyor. Ne nemi Allah aşkına?

Yorum

• Bazen çok sevdiğinin suratına değilde dolaylı yoldan anlatırsın
                eksiklikleri,yanlışlıkları ve hızlı davranmaları için....

aylardır buradan yazdım.

şampiyonlar ligine kalmamız için
                cornelius ve canininin yanlarına oyuncu alın dedim.
                hemde direk oynayacak.
                (bu 2 ismin çok ağır olduğunu becerilerinin sınırlı olduğunu direk yazmadım)

yine buradan şampiyonlar ligi ön eleme maçına;
                12 gün kaldı sağ stoperimiz hala alınmadı diye
                11 kaldı...
                10 kaldı...
                9 gün kaldı...
                8 gün kaldı...
                7 gün kaldı...
                6 gün kaldı...
                5 gün kaldı...

3-4 gün kala alındı çok geç kalındı

klas ayak hamsik sakatlandı yerine ynı ayarda oyuncu alınmadı

kalsaydıyı savunmuyorum,
                terezege makayemenin tırnağı olamaz.
                sol açıksız oynuyoruz hala
                viska sakatlndı sağ açığımız yok

isim vermeyeceğim rakiplerin yedek oyuncularıyla
                kadro kur şampiyonluğun en büyük adayı olur.

bizim yedekler;

kerem
                taha
                yusuf
                emrehan
                kuassi
                doğucan

biz geçmiş olsunu haketmedik mi arkadaşlar?

Yorum

• Herkes dünkü maçtaki futbolu eleştiriyor ama geçen sene Mart ayından beridir futbol oynamıyor takım. Geçen sene ilk yarıdaki Bakatestas-Wkameme-Cornelius performansı, sonrasında ikinci yarıda da biraz Visca ile ilk yarıda şampiyonluğu aldık. O zamandan beridir de sürekli bir geri gidiş var. Ama kimse bunu görmedi. 70 dakika kalan feneri kadıköy'de yenemediğimiz maçta bile kadıköy'de alınan bir puanla mutlu olursanız, kötü ve ağır futbolu görmezden gelirseniz bugün işte böyle gerçeklerle yüzleşirsiniz. İlk Kopenhag maçı da, Antalya maçı da bu maç da aynıydı. Mesele sadece bu maç değil, önceki maçlarda da aynı problem vardı. Pozisyon üretmeyi bilmeyen, hücum varyasyonları yapamayan, tempo hiç yapamayan bir takımız. Sonuç bu işte. Türkiye ligi o kadar kötü bir lig ki işte, futbol kaliteniz biraz iyi olunca Mart ayında şampiyon bile olabiliyorsunuz. Kimse hoca gitsin demiyor, sistemin sürekliliği önemli, ama bu kadro yapısı Süper Lig'in çok üzerinde. Abdullah Avcı'dan beklediğimiz bu kadronun hakkını vermesi.

Bu maç, sezonun en önemli maçıydı. Mesele para felan değil, mesele seviye atlama meselesiydi. Atlayamadık. Seneye yine buralarda olmak önemli, süreklilik sağlamalıyız. O yüzden hocanın arkasında durmak önemli. Ama hocanın da herşeyi en iyi ben bilirim havasından çıkıp, ekibiyle de konuşup, nerede hata yaptık diye kafa yorması lazım. Evet ben hata yapmadım, sonuç böyle oldu derse, o zaman ilerleyemeyiz işte, aynı yerde kalırız.

Kopenhag ile olan 180 dakikayı defalarca izlemesi lazım hocanın. Yana pas sağa pas sola pas. Kendisi bundan zevk alıyor olabilir ama işte 180dk içinde Djanini dışında pozisyonumuz yok. Baktım dün 18 şut çekmişiz, Djanini'nin şutu dışında içinde bir tane net şut yok. Hepsi zorlama ıkınma pozisyonlar. Ceza sahasına herhalde 30 tane orta yapmışız, 1.90'lık kule defansların içindeki tek başına Cornelius'a orta yapmak hücum planımız. Bu şekilde CL'ye girebileceğimizi düşünmüş teknik ekibimiz yani. Kapalı defansı açma adına hiç varyasyon yok. Ne bileyim sıfıra ineyim geriye çıkartayım, ortadan verkaçlar yapayım, şut açıları yakalayayım. Hiçbiri yok. Oyun kurucu pas dağıtıcımız zaten Siopis düşünün yani oyuna ne kadar varyasyon yapabiliriz. Hamsik'ten Siopis'e geldi oyun kuruculuk. Hatta Bartra. Stoper adamdan karşı defansı açmasını bekliyoruz. İşte bunlar biraz da Wkameme tembelliği. Geçen sene hocanın kapalı defansı nasıl açarım diye bir derdi yoktu, buna hiç kafa yormadı. Neden, çünkü maç sıkışınca, oyunu da karşı tarafa yıktıysan hele, at topu Wkameme'ye 5 kişiyi yatırsın kaldırsın, yoktan pozisyon var etsin. Ne büyük taktik. Ama o zaman kusura bakmayacaksınız verirsiniz Wkameme'ye 1m fazla, tutarsınız takımdı. Wkameme bugün olsaydı Kopenhag'ın işini daha ilk maçta bitirmiştik, Antalya'yı da rahat yenmiştik. Sen Wkameme'siz nasıl oynayacağını bilme, adamı gönder. İşte sonuç ortada. Wkameme gibi adam 2-3 yıl daha çok rahat verimli oynardı, bir sürü de maç çözerdi.

Son olarak şunu da söyleyeyim. Hamsik, Visca ve Wkameme'nin olmadığı takımda, eğer skor yüküne katkı verebilecek bir santrafor/kanat da olmayacaksa, bu sene çok kabız eder bizi söyleyeyim. Hoca'nın kredisi çok ama o kredi hocanın başarısından değil Hamsik Wkameme Bakasetas'ın geçen sene ilk yarıdaki oyunundan ve diğer takımların geçen sene çok kötü oluşundan geliyor. Bu sene Wkameme, Hamsik, Viskca, Bakasetas ya yok, ya eski formunda değilller, bu sene hocanın gerçek seviyesini göreceğiz, ve inanın çok hayal kırıklığı yaşayabiliriz.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Elimizden geleni yaptık. Bu tip bir maçta bulabileceğimiz sayıda pozisyona da girdik atamadık. Geçen seneye oranla hücum gücümüzde azalma var. Buna Waka dersin visca/hamsik dersin Corne geri gitti dersin, ne koyarsan adını artık. Halbuki geçen seneden bugünler için bu işin organizasyonu daha iyi yapılmalıydı. Tabi ki sakatlıklar etkiliyor ama Hamsik'in görevini bir nebze dahi yapabilecek bir orta sahamız yoktu maalesef. Silopis'ten araya pas atmasını, oyunu yönlendirmesini bekledik çaresizlikten. Bu arada 1-2 de attı hakkını yemeyelim. Stoperler ile geriden oyun kuruyorsun. Adamlar seni kanada iteliyor, oradan onlarca orta ama sonuç yok. Girilen pozisyonlarda harcanınca maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu.

Şampiyonlar ligi kadrosu kurulur kurulmaz diye sene başında konuşurken geldiğimiz noktada kulübesi çaresiz kalan bir takıma dönüştük. Oyunu değiştirmek için yedek bir santrafor/forvet alamıyorsun yok. Oyunu çözsün diye kanada umudu kestiğin Kouassi'yi alıyorsun. Rotasyonun en geniş olması gereken zamanda inanılmaz daraldı. Sorgulanması gereken bu maçta atılamayan goller, oyun kurgusu, yok şöyle böyle oynadık değil. Buraları oynamak için ne kadar hazırdık, alternatifli bir kadromuz var mıydı? Öyle veya böyle Avrupa'da 8 10 maç oynayacağımız belliydi. Kötü oyuncular aldık diyemem ama doldurmamız gereken bir kaç yeri ya hiç dolduramadık ya da geç doldurduk.

Bir fırsat kaçtı ama en azından uefa grup maçlarına kadar eksikler giderilirse oralarda mücadelemize devam ederiz. Takım olarak puanımızın çok az oluşu bugün bizi daha zor kuralara itiyor. Uefa gruplarında bu puanları toplamak lazım. Finansal anlamda uefa gruplarında 10 puan toplayıp gruptan çıkmak bugün kaçırdıklarımızı telafi eder. Tabi prestij anlamında pek telafisi yok maalesef.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hocam zaten düşük tempolu pas oyununu bende eleştirmiyorum,avcı nın city taklidi bu oyun ile hedefe varabileceğini yada zirve yarışı içinde olacağımızı bende düşünüyorum

problem şu, bu oyunu doğru isimlerle oynamak varken saçma sapan tercihler yaptı son 3 maçta avcı, hatasını anlayıp ikinci yarılarda doğru tercihleri yapsada kurtaramadı,bu maçta ise avcı form olarak dibi gördü bence,hatasını anlayıp doğruyu bulamadı bu kez ve maçın ikinci yarısıda çöpe döndü

avcı risk aldı ama bu riski yanlış oyuncularla aldı

avcı nında formsuz dönemleri olabilir tabi, umarım bu çift 6 nolu sistemden bir an evvel uzaklaşır
                      Hocam bugün nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Hocanin yanlısı son 15 dk iyiden iyiye risk alabilirdi yapmadı. Hiçbir şey yapamıyorsan atarsın Hugoyu ileri ve topu sisiririrsin. Hoca bunları yapsa kimse onu elestirmez bombayı da yönetimin kucağına bırakırdı ama bu şekilde hedef tahtasına oturan kendiisi oldu.

İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocaya sahip çıkalım, evet ama hocayi eleştirelim de...

Sirf Cornelius sahada diye bir kuzey takimina karşı 90 dakika boyunca top ceza sahasına şişirilmez.

Bu bir acizliktir...

Çizgiye inmeyi neden hiç denemedik? Eren ve Larsen neden her topu havadan rastgele ceza sahasına ortaladilar.
                      Hoca buna 95 dakika boyunca nasil seyirci kalabildi?
                      Hocam vallahi ben geçen sene de oynanan oyundan dolayı çok eleştirdim. Ama dün akşam sorulan soruyu görmüşsündür . Hocayı yemek için bekleyen bir kesim var. Şu düzlükten sessiz sedasız çıkalım yarın tekrar eleştiririz. Eleştiri olmadan gelişim olmaz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sosyal medya, özellikle de twitter da taraftarımızın önemli bir bölümü ölçüyü kaçırıp hocanın istifa etmesini istiyor. Evet 2 maça bakıyor olay. Yani bu taraftardan bir bok olmaz diyorum.
                        Seviyeli elestiri iyidir ama bizim taraftar onuda beceremiyor illa asmak kesmek lazim..

Bana kalirsa Abdullah Avci ile uzun vadeli bir anlasma yapilmasi lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 1. ihtimal ; bilerek elendik...bizi gruplarda kevgire çevirirler diye ( yoksa sahadaki bukadar salaklığın bi anlamı olmamaz)

2.ihtimal ; takımda hiçbir plan yok geri pas yan pas dışında...3 tane cüce ile oynayıp havadan oynamak hocaya yazar..avcı iyce b...nu cıkarmaya başladı yeter millet 2 maç sonra çıldırır ki maçın son anında yaşanan o rezilliği kabul etmek mümkün değildi.avcıyı eleştiriyorum diye hemen avcıyı korumaya kalkmayın.istifa et diyen yok..kendini düzelt diye söylüyoruz..antalya maçında kontrollu futbol dedin kontrollu oynayarak 5 yedik..burda elendik..bırak artık şu korkaklığı...

maç sonu açıklamasında yok plana sadık kalmışız...ulan silkeliyeyim senin planını tur gitti hoca tur..sen hala plan mlan diyosun..

burda maç başlamadan bir arkadaş yazmıştı kesin eleniriz diye takımda hiçbir şey yok diye...çoğu kişi adamı linç etmişti..maç öncesi görüşlerim aynı o arkadaş gibiydi..çünkü bizim takımda ne plan var ne istek arzu...doymuşluk var tek şampiyonlukla...benim gs maçı içinde görüşlerim aynı o arkadaş gibi..

şampiyon olupta kadro olarak nasıl istanbul takımlarından geri kalabildin hayret verici...anladık borc var harc var ama yerim borcunu..muhasebe yapmaya gerek varmıydı şampiyonlar ligi öncesi..iyice cimrileşmeye gerek yok..adamların borcu almış gitmiş diyorsunuzda merak etmeyin 5 sene sonra bu kulüpler bu paraları ödeyemezse zaten devlet bir şekilde yine el atacak bizim rezil lige...

gelelim maçın hakemine; adam okadar güzel maç yönettiki bizim ülkedeki hakemlere ezerek aşağılayarak rencide ederek ders vermesi gerekir..adamların seviyesi futbol olarak olsun oyun olarak olsun hakem taraftar vs olsun bizden kat kat üstün..

söylenecek çok şey var...

sonuç olarak benim düşüncem bu kafayla bu sene avrupa ligini ya 3 yada 4. bitirip ligte ise ilk 5 6 ya girersek başarıdır...

Yorum

• net 2 tane golcü santrafor lazım

Yorum

• top bizdeyken oynayan bir takımız. Topa sahip olarak oynayan bir takımız.
                              AA
                              **
                              Eyvallah sayın hocam değerimizsin
                              seni çok seviyoruz var olmalısın kimse yanlış anlaşılmasın
                              bizi şampiyon yapan hocayı sever ve sayarız

ama yanlışlarını eleştirmeyeceğiz anlamı yazımaz.

peki top rakipteyken ne yapıyoruz avcı hocam?
                              takım aylardır top oynamıyor
                              takım güçsüz
                              takım kanı gibi hareket ediyor
                              hızlı niçin çıkamıyoruz rakip kaleye
                              teknik kapasitesi yüksek oyuncularımız sayısı fazla
                              dar alanda ayağa pas yapamıyoruz
                              sıkışan dar alanda 3-4 ayağa pasla niçin çıkamıyoruz o alandan
                              kontra atağımız oluyor çok nadir ilerde ceza sahası içinde 1 veya 2 oyuncumuz oluyor
                              niçin kenar ve orta saha oyuncuları ileriye destek vermiyor
                              elinde yetenekli tek vuruş ustası oyuncunda yok
                              ligin en ağır 2 tane forvetine sahibiz

bence sevgili hocam bizi ezberlediler
                              oyun kurgusunda değişikliğe gitmezsen
                              geride ve orta sahada çok hata yaparız,
                              taraftarlarımızdan sabir ve destek istiyorum laflarını sıkça duyarız.

Yorum

• skor alamadığında temposuz oyun daha fazla dikkat çekiyor taraftarda ,eleştiri olarak

tabi bunun tersinide yakın geçmişte yaşadık, güzel oyun+tiki taka + bol gollü maçlar , 4-3 lük vs, malum ünal karaman dönemi

taraftar bu kezde şöyle diyordu,taktik maktik yok,takım çok gol yiyor,oyunu tutamıyoruz vs, skorlar kötü gidince

hem güzel ve tempolu oyun oynamak hemde skor almak kolay bişey değil, bunu avrupanın en baba 10 takımı falan yapıyor aga

güzel oyun oynayınca taraftar niye skorlar kötü diyor ve eleştiriyor

temposuz oynayıp skorları alınca bu kez oynanan oyun eleştiriliyor

hem temposuz oynayıp hemde skor alamayınca şekilde görüldüğü üzere taraftar çıldırıyor

şu anda oyunu beğenmeyen taraftara güzel oyun oynayalım ama ligi 4. bitirelim deseler kabul etmezler, gene kötü oynayıp şampiyon olalım diyeceklerdir çoğunluk

avcının sistemi skor olarak uzun maratonlarda iş yapan bir sistem,avcı sistemi zirve yarışı içinde olur,kaybeder yada kazanır bilemeyiz,ama o yarışta olacaktır

bu arada bende avcı nın son 3 maçtaki ilk 11 lerini skandal olarak görenlerdenim,avcıya yakışmayan ve oldukça korkak ilk 11 ile sahaya çıktı,hocanın formsuz bir dönemi, umarım gs maçıyla birlikte orginal ayarlarına geri döner avcı, hocam şu takımı artık tek ön liberoyla çıkar bi zahmet,bu nedir hocam

sivas süper kupa maçına hamsik ömür bakasetas ile çıkıp şov yapıyoruz,sonra birden çift 6 no ya geçiyoruz,inanılır gibi değil
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X