Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım içinde sorunlar olduğunu düşünüyorum.

Koita ve Denswill'e verilen paralar bence büyük sorun yarattı.

Hugo'nun Antalya maçındaki hali,bugün tercih edilmeyişi çok normal değil.

Birçok oyuncuda bu konuda rahatsızlık olduğunu düşünüyorum.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Ben Avcıya kızmam bu sonucun tek sorumlusu başkandır.. Şampiyon oluyorsun ama doğru düzgün transfer yapmıyorsun sorarlar neden neden neden.. Şimdi gidip 2 transfer haberi açıklarlar taraftarın gazını alırlar.. Bu saatten sonra Ronaldo gelse kaç yazar.. Ligde diğer takımlar transfer üstüne transfer yapmışlar sen duman olmuşsun.. Bu sene zaten Şampiyonluk imkansız en azından Şampiyonlar ligine gidip parayı indirmek vardı, ama biz hiç futbol bilmiyoruz hep yönetim biliyor .. Gruplara kalırsaj transfer yapıcaz bu nasıl saçma bir mantıktır.. Bizden bu sene bir yol olmaz.. Şu da var Avcı ve Başkan geçen sezon itibariyle benim için en başarılı adamlardır.. Yıllar sonra Şampiyon yaptılar sevindirdiler bizi .. Bu sezonda ıstırap sezonu olacak ona göre ligi takip edin derim ilk 3 başarıdır şu kadroya göre..
      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle avut kendini rahat yatarsın
        Kim gelsin şenol mu ünal mı bizi yine karanlıklara atsınlar bu A avcı bir kere seyirciyi küçümsemedi bir kere şehri küçümsemedi hep sahip çıktı adamın eline oyun kurucu olarak siopis kaldı forveti yok kanadı canini ne yapsın bu adam kadrona göre konuşup hayal kurmayacaksın sen Cornelyus gibi bir tankla oynadığın sürece o hızlı oyunu oynayamazsın ben abdullah hocaya sahip çıkıyorum.şenol veya ünal gelip ağzımıza edip bizi 10 sene geriye götüreceğine inadına A.Avcı.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Maçtan önce kimse hocaya demedi mi 0-0 olursa rakip çıkıyor. Bu nasıl taktik bu nasıl diziliş. 3 gün oynansa sıfır sıfır biterdi. Yazık ya.

Yorum

• Cornelyus canini ve ömür dışında takımı beğendim. Hücüm hattımızı güçlendirmemiz lazım. Vitaminsiz oyunculardan kurtulup atletik oyuncuları takıma kazandırmalıyız.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Var böyle bir düşünce zaten.
              şenol güneşin oynatacağı tarzda bi ofansif kadro var dye düşünüyorum özellikle rafinha ismide eklenirse

Yorum

• Bakasetas hocadan turu geçmeyi daha çok istediği ve daha çok inandığı için sakatlığını riske atıp oynamak istedi. Adım gibi eminim 4-5 şut denememden bir ikisini sokarım düşüncesindeydi. Hoca ise ligde kaldığı alışkanlıklarının esirindeydi. Trezequet ve Baka ile başlasaydık 3-4 golle çok rahat geçeceğimiz turu Abdülkadir gibi özürlülerle heba ettik. Tur hocaya yazar, net.

Yorum

• Bizim ligimizde hakemler her boka düdük caldigi icin maclar düsük tempo'da geciyor. Oyunculara böylelikle sürekli dinlenme imkani taniniyor

Hollandali hakem bence cok iyi mac yönetti. Nerdeyse hic faul calmadan macin akisini durdurmadi. Bu durumda bizim oyuncular yüksek tempo'ya pek dayanamiyor.

Türk takimlarin en büyük sorunu bu bence. Ligimizde ki ve Avrupada ki hakemler arasinda daglar kadar fark var. Oyuncular buna adapte olmakta cok zorlaniyorlar
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Hunter hocamın 6 avrupa maçında bir galibiyet alamadık. Teşekkürler sabırlı oyun

Yorum

• Sut atan oyuncun yok, calim atabilen oyuncun yok, driplling yapan oyuncun yok, sapkadan tavsan cikaracak oyuncun tek Dyannyi var, oda formsus. Taktik desen yok. Bugün hoca bize neyi sehretti. Peki taktigin yoksa, insan en azidan pres yapar, rakibi hataya sorlar.

Yorum

• İlk olarak kadirkaradag061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        23 euro iyi. 23 tl vermem. bak tl diyorum. dünyanın en değerli parası
                        Abartma sende ya. Adamın saçları çok rahat 23 TL eder
                        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türk takımlarının yeri en fazla Avrupa Ligi zaten. 3 ay önce şampiyon olan, 1 ay önce kupa alan hocaya ve takıma çok abartılı, çok agresif yorumlar var. Tek üzüldüğüm kaybedilen 10 milyon. En kötü Avrupa Ligi grubunda 3.olup Konferans Liginde devam etmeliyiz.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Şu kopenhagı bugün Ankaragücü bile elerdi. Adana demir üçlerdi.

Yorum

• Bu takımı ben şampiyon yaptım dedi..

WAKAME yi ondan istemedi,

Oysa bu takımı Wakame ve Hamsik şampiyon yaptı, Ama o başarıyı kendi başarısı olarak anlatmaya devam etmek için, Wakamesiz bir kadroyla kendi gücünü test etmek istedi ve hala da ediyor, Ondan diyor ben oyunu beğendim diye.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bence abdullahta yönetimde bizim kadar dert etmiyor bu maçı. hatta bu sezonu bile dert ettiklerini sanmıyorum.

nasılsa geçen sene şampiyon olduk kimse bir şey diyemez bu kadroyla en kötü ilk 4 e gireriz diye düşünüyorlardır

Yorum

• Elenmek değil de, şampiyon olup gidemeyen ilk takım olmak daha ağır değil mi? Bundan sonra zaten şampiyon 2-3 eleme oynayacak ki daha gidilemez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X