Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manava61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün itibariyle sezon bitmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.
    Biten birsey yok.
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok artık ))

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Ne gülüyorsun ya çok mu güzel akşam geçirdin
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yahu 2 senedir ısrarla söylüyorum bu takımın sorunu oyuncular değil bu takımın sorunu Abdullah Avcıdır. Keşke şampiyon felan olmasaydık da Musallat olmasaydı başımıza şimdi atsan atamazsın satsan satamazsın.Bu oyun planı ile Trabzonspor’un Avrupa’da başarılı olma şansı sıfır.
        En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 00:30.

Yorum

Yok artık ))

görürsün hocam bu uyuşuk futbolla lig bitmez

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avrupa Ligi daha iyi olabilir. Biraz takarsak orayi, iyi isler yapabiliriz.
            Ne yapacağız hocam mesela? İyi iş derken? Üst sınırımız nedir? Şampiyonlar liginden kaybettiğimiz geliri almak için kupayı almamız lazım. Alırız diyorsanız tamam.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam ben bu adamlar izin verdiği müddetçe oyunda kaldın kısmını anlamıyorum. Madem bizim oynayabilmemiz onların iznine tabi, neden izin veriyorlar? Silerler bizi sahadan öyle bir güçleri varsa.
              Beraberliğe gelmiş adamlar, dengeli oyunla bana göre hiçte zorlanmadan istediklerini aldılar. Abdullah Avcının oyun okuma yeteneksizliğinden ötürü. İkinci yarı değişiklik için neyi bekledi merak ediyorum. Ömür denen çapsızı hangi akla hizmet o kadar sahada tuttu. Hala daha bu adamdan medet umuyor. Bakasetas zımba gibi topa vurabiliyorken neden bekletildi oyuna alınmak İçin?
              McLas was Here

Yorum

• bu arada birşey eklemek istiyorum. evet istenilen baskıyı kuramadık istenilen pozisyonları bulamadık doğru ortalar da yapamadık. ama inanın bu bizim eksikliğimizden çok rakibin de iyi takım olmasından kaynaklı. ve en önemlisi rakibin bu tür kritik avrupa maçlarında tecrübesi maalesef bizden fazla. bu tarz maçlarda tecrübe çok önemli
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Sampiyonluk parasi
                  Kombine parasi
                  Forma satis parasi
                  Anit parasi
                  Sponsorluk parasi
                  Sonuc allah belanizi versin...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

İnanılmaz abartılı yorumlar var. Bu turu geçme ihtimalimiz max %30 du zaten, ilk maç sonrası %20 ye düşmüştü. Ben bu kadar baskın oynayacağımızı düşünmüyordum, gayet iyiydik bence. Tek sıkıntı sürekli kanattan oynamaya çalışmamız oldu. Göbekten delmeye çalışsak duran top kazanma ihtimalimiz artardı.

Benfica ile eşleşmedik ki. Bu Kopenag son 1 ayda Vibordan 4, Randers’tan 3 yedi. Yerde seri paslaşan takımlara karşı kart krizine giren vasat bir kadrosu var. Antalyaspor çıkması adamlar bile şans buluyor adamlarda.

180 dk’da rakibe çarpıp giren 1 gol dışında gol atamadıysak bu rakibin iyi takım olmasından değil, atan 3’te atıyor 4’te atıyor bunlara. Biz 180 dk’nın 135 dk’sını çöp bir taktik ile oynadık. Tamamen kendi hatamız.

Kim diyorki oyundan gireni de çıkanı da fizikli, beki bile stoper boyunda takıma 90 dk kenar ve geriden orta kes diye. Böyle oyun planı mı olur. Ayrıca bu takımın kondisyonu ne böyle? 35. Dk takım mı yorulur yahu.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Forvet almalı takıma
                      Birde wargas diye yırttım kendimi ama...

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 3 haftaya kadar avcı kovulur şenol güneş gelir buraya yazıyorum
                        Var böyle bir düşünce zaten.

Yorum

• Maçta orta sahada top alan oyunu çeviren yok

şu kanatlarin içeri girmesi muhabbetini icat edenin terezegeut ya kanattan adam geçecek içeri top taşiyacak ya beke yol açacak

geçmiş içerde bir oyuncunun önüne arkasi set önü set zaten bekin ulaşma şansi yok

ne ben oyun bozuyorum bizde yedik abdülkadir terezegeut kouassi çalim atamiyorlar adam geçemiyorlar böyle kanat mi olur

nwakame sayesinde biz bunlari göremedik kalitesiz ligde nwakame yürüye yürüye adam geçti çalim atti gol atti bizde takim iyi zannettik

waka bu maçta adim attirmazlardi bu hizi ile

abdüş bacasetas siopis djaniny kousassi bunlari ligde oynat ama burda yemez hoca ortaya wakanin açiğini kapatacak bir adam getirecektiniz

Yorum

• Adam 10 numara pozisyonunda her zaman saklanıyor boşa çıkıp top almıyor!!!!
                            İlla 2-0 olcak paşamız gelcek dağılmış savunma arasında boş kaleye 3.golü atacak.
                            Neyse canı sağ olsun küsmesin yeterki. Trabzonspor onu tatmin ve mutlu etmek için var nede olsa. Üzülmesin bir tanecik üzümlü kekimiz Abdüşümüz.

Yorum

• İlk olarak Surmeneli_91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hoca takımı beğenmiş o zaman bize laf etmek düşmez

haftasonu gs ye de yenil gör ondan sonra futbolumuzu beğenmeyi

başladı sabır hoşgörü laflarına..
                              Bu açıklama, başarısızlığa kılıf açıklamasıdır. Antalya maçında da beğenmişti. Çünkü Avcıya göre iyi oyun, topun kendinde kalma süresi ve oyuncusunun söylediği şeyleri yapmasıdır. ne yaptığı ne ürettiği ile alakalı bir düşüncesi de yoktur. Risk yoktur, Coşku yoktur.. Eğer Eren'e , şuraya kadar gidebilirsin, ordan daha ileri gitmeyeceksin dediyse de Eren onu yaptıysa kendince başarılıdır..
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

İnanılmaz abartılı yorumlar var. Bu turu geçme ihtimalimiz max %30 du zaten, ilk maç sonrası %20 ye düşmüştü. Ben bu kadar baskın oynayacağımızı düşünmüyordum, gayet iyiydik bence. Tek sıkıntı sürekli kanattan oynamaya çalışmamız oldu. Göbekten delmeye çalışsak duran top kazanma ihtimalimiz artardı.

Neye gore kime gore yuzde 30 ilk macta cikan rakip 11 in degeri senin 3 de 1 in bahane bunlar oynayacak turu gececek ne yaptin sen bakanin sansa giren topu olmasa turu orda birakmiatin zaten rakipte 6 tane 11 oyuncusu yokken ustelik
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X