İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Bu takım bireysel performanslarla ve rakiplerin berbatlığı sayesinde şampiyon oldu yoksa kaliteli futbol oynamadık, İstanbul takımlarından bir tanesi bizimle yarışsaydı asla şampiyon olamazdık bu bir gerçek, çok uzun zamandır top oynadığımız yok, bireysel yetenekleri de kaybedince takım makım olmadığımız ortaya çıktı, biz 2010-2011'de mükemmel bir takımdık, Başakşehir'e hediye ettiğimiz sezon ve geçen sezon ise mükemmel bir takım değildik, Başak'a şampiyonluğu vermemizin sebebi bireysel yetenek Nwakaeme'nin sakatlanmasaydı, ŞL'ye kalamamamızın sebebi de Nwakaeme'nin takımda tutulmaması, özel yetenekli futbolcuyu göndermeye değil takımda tutmaya çalışırsın sayın Avcı, neyse Trezegeyle sana hayırlı işler..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Ben avrupa ligini izlemem zaten gruptan çıksan neye yarar ilk maçta eleniriz .Lige dönmek gerek ligde kaybedilmiş birsey yok tüm gücü lige vermeliyiz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen avrupa ligini izlemem zaten gruptan çıksan neye yarar ilk maçta eleniriz .Lige dönmek gerek ligde kaybedilmiş birsey yok tüm gücü lige vermeliyiz.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecanini ve abdulkadir bu işin ilk halaksı bence. ekuban bunun 5 katı daha çok yarar veriyordu, gerçek yardımcı forvet.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Ligi'nde bi esprisi kalmadı, kendimiz çalıp kendimiz oynarız işte, şampiyon olan kendini bir bok sanacak artık bu ligde, Şampiyonlar ligine kalmak mucizelere kaldı, gelirler zaten düşük, İstanbul takımları para basıp kendi kendilerine oynayacaklar işte, hedef ne ligi senin üstünde bitirmek, peki bitirsen ne olucak kendi egonu tatmin etmiş olacaksın başka bişey yok, Türkiye ligi ve takımları çöp..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbduş hicbir zaman yıldız olamayacak o mantalite o güven onda yok tek şut çekemedi tek pas veremedi bir dripling yok gizlendi 65 dakika. Vay anasını be 65 dakika gizlendi bunu mozampik ligine bile transfer yapmazlar 22 yaşında bitik bir adam 20 türkiye ligi maçının 3 ünde oynar bizde seviniriz.Hatay maçında zorlama şutla attığı gol onu 5 hafta götürür. Sonra boktan bi maçta bi gol, bi asist, kendini yetenek orgazmı zannedip lüks cipine binip alt yapıda çoluk çocuğa hava atmaya devam.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen avrupa ligini izlemem zaten gruptan çıksan neye yarar ilk maçta eleniriz .Lige dönmek gerek ligde kaybedilmiş birsey yok tüm gücü lige vermeliyiz.
Yorum
-
Bu durumda 95 dakika boyunca bıkmadan ceza sahasına top şişirdik. IMG_20220825_022149.jpg
Maç sonunda bir de 38 orta kestik diye övünüyoruz...
Galiba hocamiz ligimizdeki takimlar gibi (şikecilerin yediği 2'ci golü hatirlayin) bir hata yapmalarini bekledi 95 dakika boyunca...
Yorum
-
Hava çok nemliydi, ondandır.
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol lazım olan takımın santraforu dışında ceza sahasında tek topçusu var.
"Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIllede sampiyonlar ligi isteniyorsa, Cuma gunu cekecegimiz grup soyle olabilir
Arsenal
Monaco
Betis
Trabzonspor
Sampiyonlar ligi kalitesinde
Lige odaklansak desem TSL boktan bir lig. Bu sene bizi ligde iyi olsak bile biçerler. Geçen seneyi saymaz isek üst üste 3 maç ile kaosa girmek üzereyiz. GS maçı en az beraberlik lazım. Siopis, Djaniny, Cornelius ve Ömür yedek olacağı bir kadro kuramazsak iyi futbol beklemeyelim. İnşallah Trzegenin sonu Agustin veya Bushaj gibi olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım bireysel performanslarla ve rakiplerin berbatlığı sayesinde şampiyon oldu yoksa kaliteli futbol oynamadık, İstanbul takımlarından bir tanesi bizimle yarışsaydı asla şampiyon olamazdık bu bir gerçek, çok uzun zamandır top oynadığımız yok, bireysel yetenekleri de kaybedince takım makım olmadığımız ortaya çıktı, biz 2010-2011'de mükemmel bir takımdık, Başakşehir'e hediye ettiğimiz sezon ve geçen sezon ise mükemmel bir takım değildik, Başak'a şampiyonluğu vermemizin sebebi bireysel yetenek Nwakaeme'nin sakatlanmasaydı, ŞL'ye kalamamamızın sebebi de Nwakaeme'nin takımda tutulmaması, özel yetenekli futbolcuyu göndermeye değil takımda tutmaya çalışırsın sayın Avcı, neyse Trezegeyle sana hayırlı işler..
Yorum
-
Valla bizim taraftarın bu kadar nankör olduğunu bilmiyordum. Neymiş 20 milyon euro muş neymiş prestijmiş falan filan. Evet herkes istiyordu gruplara kalmayı ama olmadı ne yapalim. Geçen sene bjk gitti de ne oldu. 20 milyon euro aldi sonrada ligi domine mi etti, aksine cl deki kötü sonuçlar ligede yansıdı ve hüsran bir
sezon geçirdiler. Belki de bizim için hayırlısı buydu. Şuan cl de 3. Lük için bile mücadele edecek çapta değiliz
bu sezonda şampiyon olup gelecek sezon çok daha iyi durumda avrupaya ayak basalım
eksilerimiz de var hatalarımızda ama Allah aşkına olaylara genel bakalım. Trabzonspor olarak iyi bir yönetime ve hocaya sahibiz 2011 den sonra ilk kez böyle derli toplu ve
istanbul itlerine karşı bu kadar güçlüyüz
bu yönetim ve bu hoca bize 38 sene sonra şampiyonluk sevinci yaşattı. Gs galibiyeti ile lige sarılmaliyiz.
kısacası bu maçi unutup önümüze bakmaliyizFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
Yorum