Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonlar Ligi Play-Off (II) | Trabzonspor 0 - 0 Kopenhag | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 kişi bişe yenerdik diyorsun yani.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eksik yazmışım kusura bakma.
    Zaten Ömür 10 kişi oynattığı işin bilinç altıma da işlemiş olabilir.
    Demek istediğim 2 şutör var sürekli kanatlara gidip boş ortalar yerine merkezden girip sürekli şut deneseydin farklı olurdu. Geçti gitti artık transfer yapıp İstanbulspora karşı oynasınlar. ŞLni bir daha rüyamızda göremeyiz.

Yorum

• * Dün akşam bizim adımıza en iyi performans gösteren oyuncular Bardhi ve Larsen'di. Her pozisyonumuzda vardı Bardhi; ya başlatan ya olgunlaştıran ya da alan açandı. Larsen de hem kanadını hem de sağ iç koridoru yalnız oynadı. Top Bartra'dayken ileri çıktı.

* Hakeme inanamadım. Ne güzel oynattı, cılız müdahalelere düdük çalmadı, kalecinin ağırdan almasını 90. dakikaya kadar seyretmedi, faulde topu uzaklaştıran rakip oyuncuya direkt kart çıkardı. Trezeguet'nin rakibi düştü, bizimki bile duruyordu, oynattı. Valla turu geçemedik ama böyle bir hakem performansı seyrettiğim için gerçekten çok mutluyum.

* Dorukhan'ın sol stopere geçmesindeki amacı çözemedim. Hoca oyun tıkanınca orta sahayı boşaltmayı tercih ediyor. Çevirdiğimiz Kayseri maçı hariç bunun tuttuğunu hatırlamıyorum. Kapalı savunmaya atıyoruz beş oyuncuyu, sonra doldur boşalt. Dönen toplar anında kalemizde. Adamlar 25-30 metrelik alanda sıkışıyor. Takım halinde ok gibi çıkıyor. Biz onları ceza yayında karşılıyoruz. Orta çizgide görürsek Denswil ve Dorukhan'la iki defa indirdik.

Önceki takımlarında kaybettiği topu 5-6 saniyede geri kazanmakla övünen hocamız neden bizde Dorukhan'ı bu kadar geride kullanmaya başladı? Üstelik orta alanda bu kadar zayıfken, çözemiyorum.

* Maçtan önce, uzama ve Cornelius'un oyundan düşme ihtimaline karşı başka forvet olmadığı için Djaniny'nin yedek başlayabileceğini düşünmüştük. Hoca farklı tercihte bulundu. Yaz döneminde en fazla harcama yaptığımız oyuncuyu en kritik maçta kenarda tuttu. Buna da eyvallah. Trezeguet'yi oyuna soktuktan sonra Kouassi veya Eren'le denemede bulunduk.

* Abdülkadir'in sağ önde bir kötü kontrolü ve iki de temiz top kaybı vardı. Yaklaşık bir sene önceki Gs maçındaki hâli aklıma geldi. Hâlbuki bu maç onun kendisini ispat maçı olabilirdi, olmadı. Ondan çok beklentim yok. Daha kötüsü, sanırım onun da inancı yok.

* Eren'i her geçen maç daha çok beğeniyorum. Aferin... İnşallah daha da iyi olur. Ancak bu çocuk bir haftada üç maç çıkarabilir miydi? Çıkaramadı işte, son dakikalarda düştü. İki metreye pası veremedi.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 09:45.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1. ihtimal ; bilerek elendik...bizi gruplarda kevgire çevirirler diye ( yoksa sahadaki bukadar salaklığın bi anlamı olmamaz)

2.ihtimal ; takımda hiçbir plan yok geri pas yan pas dışında...3 tane cüce ile oynayıp havadan oynamak hocaya yazar..avcı iyce b...nu cıkarmaya başladı yeter millet 2 maç sonra çıldırır ki maçın son anında yaşanan o rezilliği kabul etmek mümkün değildi.avcıyı eleştiriyorum diye hemen avcıyı korumaya kalkmayın.istifa et diyen yok..kendini düzelt diye söylüyoruz..antalya maçında kontrollu futbol dedin kontrollu oynayarak 5 yedik..burda elendik..bırak artık şu korkaklığı...

maç sonu açıklamasında yok plana sadık kalmışız...ulan silkeliyeyim senin planını tur gitti hoca tur..sen hala plan mlan diyosun..

burda maç başlamadan bir arkadaş yazmıştı kesin eleniriz diye takımda hiçbir şey yok diye...çoğu kişi adamı linç etmişti..maç öncesi görüşlerim aynı o arkadaş gibiydi..çünkü bizim takımda ne plan var ne istek arzu...doymuşluk var tek şampiyonlukla...benim gs maçı içinde görüşlerim aynı o arkadaş gibi..

şampiyon olupta kadro olarak nasıl istanbul takımlarından geri kalabildin hayret verici...anladık borc var harc var ama yerim borcunu..muhasebe yapmaya gerek varmıydı şampiyonlar ligi öncesi..iyice cimrileşmeye gerek yok..adamların borcu almış gitmiş diyorsunuzda merak etmeyin 5 sene sonra bu kulüpler bu paraları ödeyemezse zaten devlet bir şekilde yine el atacak bizim rezil lige...

gelelim maçın hakemine; adam okadar güzel maç yönettiki bizim ülkedeki hakemlere ezerek aşağılayarak rencide ederek ders vermesi gerekir..adamların seviyesi futbol olarak olsun oyun olarak olsun hakem taraftar vs olsun bizden kat kat üstün..

söylenecek çok şey var...

sonuç olarak benim düşüncem bu kafayla bu sene avrupa ligini ya 3 yada 4. bitirip ligte ise ilk 5 6 ya girersek başarıdır...
        1. şıkka çok ama çok inanmak isterdim ama ligde de oynadığımız oyun belli yani bilerek elenmedik. burda şahsi düşüncem iyiki elenmişiz gruplarda rezalet yaşayabilirdik. Bizim gerçekten yarışabilecegimiz lig konfederans ligi.

Yorum

• hatta tuhaf gelecek ama, trondsen hadi neyse de 1.5 miluon alan koita neden kadro dışında, sezon sonu sakatlığı yoktu, takımla çalıştır, en azından son 15 dakka at kale önüne, corne tek santrafor 4 günde bir maç adamı öldürdük, mesela akşam son 15 dakka koita ile 2 lenebilir, en azından karambole oynardık. ingiltere maçlarına bakıyorum, takımlar rakip sahaya yerleşiyor, o esnada kale önüne en az iki adam sokuyor. biz bunu son 15 dakka bile yaoamadık. corneyi 2 stoperin kucağına verdik maç boyu, adamlar rahat rahat maçı bitirdi

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes dünkü maçtaki futbolu eleştiriyor ama geçen sene Mart ayından beridir futbol oynamıyor takım. Geçen sene ilk yarıdaki Bakatestas-Wkameme-Cornelius performansı, sonrasında ikinci yarıda da biraz Visca ile ilk yarıda şampiyonluğu aldık. O zamandan beridir de sürekli bir geri gidiş var. Ama kimse bunu görmedi. 70 dakika kalan feneri kadıköy'de yenemediğimiz maçta bile kadıköy'de alınan bir puanla mutlu olursanız, kötü ve ağır futbolu görmezden gelirseniz bugün işte böyle gerçeklerle yüzleşirsiniz. İlk Kopenhag maçı da, Antalya maçı da bu maç da aynıydı. Mesele sadece bu maç değil, önceki maçlarda da aynı problem vardı. Pozisyon üretmeyi bilmeyen, hücum varyasyonları yapamayan, tempo hiç yapamayan bir takımız. Sonuç bu işte. Türkiye ligi o kadar kötü bir lig ki işte, futbol kaliteniz biraz iyi olunca Mart ayında şampiyon bile olabiliyorsunuz. Kimse hoca gitsin demiyor, sistemin sürekliliği önemli, ama bu kadro yapısı Süper Lig'in çok üzerinde. Abdullah Avcı'dan beklediğimiz bu kadronun hakkını vermesi.

Bu maç, sezonun en önemli maçıydı. Mesele para felan değil, mesele seviye atlama meselesiydi. Atlayamadık. Seneye yine buralarda olmak önemli, süreklilik sağlamalıyız. O yüzden hocanın arkasında durmak önemli. Ama hocanın da herşeyi en iyi ben bilirim havasından çıkıp, ekibiyle de konuşup, nerede hata yaptık diye kafa yorması lazım. Evet ben hata yapmadım, sonuç böyle oldu derse, o zaman ilerleyemeyiz işte, aynı yerde kalırız.

Kopenhag ile olan 180 dakikayı defalarca izlemesi lazım hocanın. Yana pas sağa pas sola pas. Kendisi bundan zevk alıyor olabilir ama işte 180dk içinde Djanini dışında pozisyonumuz yok. Baktım dün 18 şut çekmişiz, Djanini'nin şutu dışında içinde bir tane net şut yok. Hepsi zorlama ıkınma pozisyonlar. Ceza sahasına herhalde 30 tane orta yapmışız, 1.90'lık kule defansların içindeki tek başına Cornelius'a orta yapmak hücum planımız. Bu şekilde CL'ye girebileceğimizi düşünmüş teknik ekibimiz yani. Kapalı defansı açma adına hiç varyasyon yok. Ne bileyim sıfıra ineyim geriye çıkartayım, ortadan verkaçlar yapayım, şut açıları yakalayayım. Hiçbiri yok. Oyun kurucu pas dağıtıcımız zaten Siopis düşünün yani oyuna ne kadar varyasyon yapabiliriz. Hamsik'ten Siopis'e geldi oyun kuruculuk. Hatta Bartra. Stoper adamdan karşı defansı açmasını bekliyoruz. İşte bunlar biraz da Wkameme tembelliği. Geçen sene hocanın kapalı defansı nasıl açarım diye bir derdi yoktu, buna hiç kafa yormadı. Neden, çünkü maç sıkışınca, oyunu da karşı tarafa yıktıysan hele, at topu Wkameme'ye 5 kişiyi yatırsın kaldırsın, yoktan pozisyon var etsin. Ne büyük taktik. Ama o zaman kusura bakmayacaksınız verirsiniz Wkameme'ye 1m fazla, tutarsınız takımdı. Wkameme bugün olsaydı Kopenhag'ın işini daha ilk maçta bitirmiştik, Antalya'yı da rahat yenmiştik. Sen Wkameme'siz nasıl oynayacağını bilme, adamı gönder. İşte sonuç ortada. Wkameme gibi adam 2-3 yıl daha çok rahat verimli oynardı, bir sürü de maç çözerdi.

Son olarak şunu da söyleyeyim. Hamsik, Visca ve Wkameme'nin olmadığı takımda, eğer skor yüküne katkı verebilecek bir santrafor/kanat da olmayacaksa, bu sene çok kabız eder bizi söyleyeyim. Hoca'nın kredisi çok ama o kredi hocanın başarısından değil Hamsik Wkameme Bakasetas'ın geçen sene ilk yarıdaki oyunundan ve diğer takımların geçen sene çok kötü oluşundan geliyor. Bu sene Wkameme, Hamsik, Viskca, Bakasetas ya yok, ya eski formunda değilller, bu sene hocanın gerçek seviyesini göreceğiz, ve inanın çok hayal kırıklığı yaşayabiliriz.
            Bu toz duman içinde iyi tespitler...

Öncelikle her şeye rağmen sükunet lazım , devamında takımın bas bas bağıran eksikleri ve yapılan transferler ve bu transferlerin hangi iradenin ürünü olduğunun sorgulanması lazım zira eksiklerle , gelenler (gidenler) arasında bir link-bağlantı kopukluğu var. (yani oynanmak istenen oyun , alınanların bu oyunun ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamaması , transferlerin zamanlaması vb) Ana sıkıntı burada gözüküyor ve bu sorun durumu kangrenleştirme eğiliminde.
            TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• ben dedim demek istemiyorum ama mac oncesi ne yazdiysam cikti. bizim kontrollu oyun anlayisimiz temposuz gevseklikten ibaret bu seviyede kosu istatistigi rakipten 5 km az olursa sampiyonlar liginde parcalarlar adami..kosu seviyesi bukadar geride kalmışken bizimkiler son 20 dk yuruyemiyodu gole ihtiyacimiz vardi 2 kisi atak yapiyoduk mac bitti hepsinin dili disardaydi..uzatmaya gitse yine yenilcektik..copenhagin grubunu gorince belkideniyiki orda degiliz dicez bayern city liverpol bunlar bizim gibi kosamayan takimi yerlerdi rekor gol maglubiyetleri alırdık..siz bakmayin turkiye ligonde uğurcan kurtariyo sampiyo lar ligindeki sut kalitesi baska seviye

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elimizden geleni yaptık. Bu tip bir maçta bulabileceğimiz sayıda pozisyona da girdik atamadık. Geçen seneye oranla hücum gücümüzde azalma var. Buna Waka dersin visca/hamsik dersin Corne geri gitti dersin, ne koyarsan adını artık. Halbuki geçen seneden bugünler için bu işin organizasyonu daha iyi yapılmalıydı. Tabi ki sakatlıklar etkiliyor ama Hamsik'in görevini bir nebze dahi yapabilecek bir orta sahamız yoktu maalesef. Silopis'ten araya pas atmasını, oyunu yönlendirmesini bekledik çaresizlikten. Bu arada 1-2 de attı hakkını yemeyelim. Stoperler ile geriden oyun kuruyorsun. Adamlar seni kanada iteliyor, oradan onlarca orta ama sonuç yok. Girilen pozisyonlarda harcanınca maalesef istemediğimiz bir sonuç oldu.

Şampiyonlar ligi kadrosu kurulur kurulmaz diye sene başında konuşurken geldiğimiz noktada kulübesi çaresiz kalan bir takıma dönüştük. Oyunu değiştirmek için yedek bir santrafor/forvet alamıyorsun yok. Oyunu çözsün diye kanada umudu kestiğin Kouassi'yi alıyorsun. Rotasyonun en geniş olması gereken zamanda inanılmaz daraldı. Sorgulanması gereken bu maçta atılamayan goller, oyun kurgusu, yok şöyle böyle oynadık değil. Buraları oynamak için ne kadar hazırdık, alternatifli bir kadromuz var mıydı? Öyle veya böyle Avrupa'da 8 10 maç oynayacağımız belliydi. Kötü oyuncular aldık diyemem ama doldurmamız gereken bir kaç yeri ya hiç dolduramadık ya da geç doldurduk.

Bir fırsat kaçtı ama en azından uefa grup maçlarına kadar eksikler giderilirse oralarda mücadelemize devam ederiz. Takım olarak puanımızın çok az oluşu bugün bizi daha zor kuralara itiyor. Uefa gruplarında bu puanları toplamak lazım. Finansal anlamda uefa gruplarında 10 puan toplayıp gruptan çıkmak bugün kaçırdıklarımızı telafi eder. Tabi prestij anlamında pek telafisi yok maalesef.
                Aynen

Yorum

• Sevgili hocam senin yanında bir hiçiz biz!!

benim gördüğümü düşündüğümü sizin ve ekibinizin görmediğini düşünmediğinizi
                  düşünmek aptallıktır.

mutlaka görüyor ve düşünüyorsunuz
                  ama bir şey değişmiyor niçin?

bartra dan deswile desnswilden siopise
                  siopisten tekrar bartraya

diğer tüm oyuncular metrelerce uzakta kimse top almak için açığa çıkmıyor
                  rakip basıyor pres yapıyor

o esnada yukarıda dedim ya olacakları görüyor ve düşünüyorum diye

şimdi diyorum bu paslaşmalardan sonra
                  top uğurcana verilir
                  uğurcana baskı yaparlar uğurcanda
                  topu taça atar böylelikle top rakibe geçer

ben kimin diyorum ama olacakları görüyorum.
                  cornelius ve canini kaleciyle karşı karşıya kaldıklarında
                  gol yapma şanslarının çok düşük olduğunu biliyorum.
                  ve yanılmıyorum.

avcı hocam lütfen gör bunları ve sistemi değiştir

Yorum

• sevelim, sevmeyelim ama fatih terimin en iyi türk teknik direktörü oldugunu dün yine görmüs olduk. son 10 dakikada yedekte hugo gibi kopenhag defansini uzun toplarda karistiracak adam varken, neden o risk alinmaz. fatih terim bunu donk ve luyindima ile yapip, cok mac cevirdi. ist risk alamayan hocalar ile böyle anca türk liginde basari saglayabiliriz.
                    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Eleştirilecek çok nokta var ama maç sonu basın toplantısında hocaya "kum saati sizin için geriye akıyor, ne düşünüyorsunuz?" gibi hadsiz bir soruyu yöneltmek kimsenin haddine değil. Abdullah Avcı'ya inanılmaz bir psikolojik baskı uygulanacak bu yıl bakın görün. Daha dün Vole denen o YouTube artığı kanalda Avcı'nın oynattığı futbolun çağdışı kaldığı konuşuluyordu (şimdi bol bol TS konuşurlar artık, istedikleri kıvamdayız çünkü).

Eleştiriyse eleştiri ama hocayı kimseye yedirmeyiz. Tek üzüldüğüm nokta hoca bu tip şeyleri kafasına çok takıyor gibi. Hocam salla bu adamları. Sen şampiyon olmuş, bu ligde kendini ispatlamış bir adamsın. Boş ver bu içi boş lakırdıları
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam bugün nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Hocanin yanlısı son 15 dk iyiden iyiye risk alabilirdi yapmadı. Hiçbir şey yapamıyorsan atarsın Hugoyu ileri ve topu sisiririrsin. Hoca bunları yapsa kimse onu elestirmez bombayı da yönetimin kucağına bırakırdı ama bu şekilde hedef tahtasına oturan kendiisi oldu.

Hocam vallahi ben geçen sene de oynanan oyundan dolayı çok eleştirdim. Ama dün akşam sorulan soruyu görmüşsündür . Hocayı yemek için bekleyen bir kesim var. Şu düzlükten sessiz sedasız çıkalım yarın tekrar eleştiririz. Eleştiri olmadan gelişim olmaz.
                        alakası yok hocam,en başta belki anlayabilirim,daha defansif ilk 11 çıkarmayı,1 gol uzatmaya götüreceği için

ama maçın 60. dakikasında aynen deplasmanda olduğu gibi bakasetas ömür bardi orta saha üçlüsüne dönebilirdik,bunu yaptık, hemde deplasmanda,top oynadık ve set hücumu yaptık,

bakasetas bardi ömür , ileri üçlü canini direzege cornelius son 30 dakika oynarsın şu kadroyla

ama son 30 dakika öyle saçma ve hatalı kadroyla oynadık ki takım set hücumu yapamadı aga, riski yukarıdaki 6 lı ile yapacaksın ki bi işe yarasın

hocanın aldığı risk ise saçmalıktan başka bişey değildi,zaten oyun olarakta son 30 dakika dibi gördük,doldur boşalt oyunu,yakışmadı hocaya,çaresizlikten doldur boşalta döndük,çünkü sahada pas yapacak set hücumu yapacak oyuncu sayısı azdı

ama deplasmandaki maçtaki son 30 dakikaya bak,harika set hücumları yaptık aga
                        TEKKEBALL

Yorum

• Siopis bu maçı nasıl 90 dk tamamladı anlayamadım. Antalya maçında aldığı kadar bile risk almadı hoca.

Topa sahip olacağız dedi hocamı, eğer topa böyle sahip olacaksak lazım değil. Geçiş oyunu oyna daha iyi. her adam ayağından 5 sn de top çıkartıyor. Bardhi ve Bartra'yı kenara koyuyorum bu anlamda ama onların da sisteme adapte olması uzun sürmez.

Hoca'nın yanındayız, kelle istemek de saçma bana göre ama onunda sistemini bir sorgulaması lazım. Sal azıcık şu takımın ipini diyeceğim de 10 yılda bir gelen fırsat gitti. neye yarar artık.

Yorum

• bu oyuncularla bu kadar. canlari sagolsun. ellerinden geleni yaptilar

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak oskayb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu toz duman içinde iyi tespitler...Öncelikle her şeye rağmen sükunet lazım , devamında takımın bas bas bağıran eksikleri ve yapılan transferler ve bu transferlerin hangi iradenin ürünü olduğunun sorgulanması lazım zira eksiklerle , gelenler (gidenler) arasında bir link-bağlantı kopukluğu var. (yani oynanmak istenen oyun , alınanların bu oyunun ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamaması , transferlerin zamanlaması vb) Ana sıkıntı burada gözüküyor ve bu sorun durumu kangrenleştirme eğiliminde.
                              wakeme modelinde sete yerleşince cornede iş yaptı, ancak trezege-vsça hızlı dikine akan oyunun santraforu da maalesef corne değil....büyük planlama hatası... net dikine gidebilen top sürerek şut atabilen iki tane santrafor lazım...hala ortasaha-forvet arkası isimler geçiyor...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                taraftar tam bir rezaletti. haketmiyor hic birseyi bu sehir..

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Doğu üst tribünde idim.Sadece Deniz tarafında sürekli tezahurat yapan bir grup gördüm.Taraftar grupları bu kadar bölünmüş olursa gayet normal bu.Ben şahsen oraya kaliteli bir maç izlemek için gittim.Maçın başlarında baya tezahurata destek de verdik ama hiç kimse kusura bakmasın bu kadar boktan ve heyecan vermeyen bir oyun için insanlar sürekli bağırıp çağırmaz.Sen önce taraftarını heyecanlandıracak güzel bir oyun oynamalısın.90 dk yan pas yap,190 lık adamların olduğu rakibe karşı sürekli saçma sapan ortalar aç.Anlamsız bir kör dövüşü yap.Ondan sonra neden taraftar bağırmıyor.Ben 400 lira verip maç seyretmek için gittim,yeterince tezahuratta yaptım,takım bok gibi oynadığı içinde taraftarlar artık yine olmayacak düşüncesiyle üzüntüye kapıldı ve tezahurat yapmayı bıraktı.Genel olarak dikkat ettim,taraftarda problem yok.Uyuşuk,kalitesiz,ne yaptığı belli olmayan bir oyuncu grubu için fazla bile tezahuratta bulundular.İnsanlar oyunun gidişatının nereye varacağını gördükleri için susuyorlar doğal olarak.
                                En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 25.08.2022, 10:05.

Yorum

Yükleniyor...
                                X