Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu | Trabzonspor - Molde | 05.08.2021 Perşembe 20:30
İlk 20 dakika fişek gibiydi takım ama acil bağlantı oyununa yatkın güçlü bitirici forvet lazım. Djaniny anca kanat rotasyonuna girer. Serkan bildiğimiz gibi. Abi Beratı da beğenmedim ya bilmiyorum. Golcü olsa maç 3-1 falandı. Ben umutluyum. Ne olursa olsun 18 maç oynamış takıma karşı oynuyoruz ve ilk resmi maçımız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serkan'ın geçen seneki performansından sonra herhangi bir maçta ilk 11 oynaması skandaldır bence. Bunun dışında olumsuz bir durum yok. Djaniny elde başka forvet olmadığı için oynuyor orada.
Edgar cok pres yapiyor, Victor ve Serkan alan savunuyor veya savunmaya calisiyor diyelim. Orda bir koridor aciliyor. Hazirlik macinda da gorduk bunu, Peres Edgarin kademesine girmek zorunda felan kaldi. Terside oldu. Ordada gol yemistik yanlis hatirlamiyorsam.
Herkes Djaniny'e yükleniyor. Fakat bu adam santrafor değil. Çocuğa gereksiz yüklenmeyin. Ayrıca geçtiğimiz sene bunu fazlası ile deneyimlediğimizi sanıyorum. İlk yarıda en uçta bir oyuncumuz olmadan oynadık. Buna sebep olan kim? Yönetim! Başka bir şey konuşmamak lazım.
Serkan ne yapabilir? Eski maclarda yaptigi hatalari bu Maca tasimayin! Gervinho dönemiyor, Nwakeme dönemiyor. Bekler 2 ye 1 kaliyor. Arti Orta sahadaki üclünün görev dagiliminda sorunlar var. Kim hangi görevi üstleniyor malesef belli degil. Hamsik ve Bakasetas ayni pozisyonda oynuyor gibi. Ordada bosluk olusuyor.
Geri konularda takim iyi bir görünüm veriyor
2ye 1 yakalanmadi ki golde, Gervinhonun donmemesiyle alakası ne anlamadım. Teke tek arkasındaki adamı kaçırıyor Serkan.
Foruma girip yorumlara bakayım dedim. Hamsik vasat gervinho beklentiyi karşılayamadı filan gibi yorumlar okuyorum. Gözlerime inanamadım. Takım gayet istekli ve sağlam top oynuyor.İyi bir golcümüz olsa çok rahattık şu an.
Bizim ilk maçımız, rakibin 19. maçı ama taraftar tam tersi sanıyor galiba.
Galiba farklı maç izliyoruz. Herifleri sildik sahadan. 1-2 pozisyon buldular 1'ini attılar. Biz bulduklarımızı dağlara taşlara attık. Hamsik tam bir şef gibi, Bakasetas da çok iyi. Sorun Djaniny. Ayrıca Gervinho'yu arkaya kaçırmamız lazım, yapmadık bunu hiç.
Djaniny yerine Koita olsa ( bu da ayrı bir mesele, adam sakat ) ben skorun daha farklı olabileceğine inanıyorum. Djaniny bu oyun düzeninin futbolcusu değil. Ama Sörloth olsa hemen arkasında deplase forvet olarak iş yapabilir.
Rakip sezon ortasında, yani fiziksel olarak en üst limitlerindeler. Taktik olarak da bir birleriyle oynamaya alışık oyuncular. İlk resmi maçımıza göre, ortaya pozitif tarafları daha ağır basan bir oyun koyduk. Kesinlikle umut verici.
Ancak bazı kritik sorunlarımız var, üzerine çalışmalı.
Yorum