Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (I)| Trabzonspor 3 - 3 Molde | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence bizim takım deplasmanda daha tehlikeli bir takım. 2. bölgede bekleyip kolayca skora gidebiliriz.
    Teknik oyunculardan kurulu takım deplasmana gidip dengeli oyun oynayarak topa sahip olduğunda ev sahibi takım çok acı çeker.

Yalnız kuzey takımları enteresan tabi, bu tip durumlarda soğuk kalıp doğru ani bekledikleri oluyor.

Ilk maçtan sonra da biraz korkmuşlardir, kapanıp bekleyebilirler yine

Defans ortasaha arasını daha iyi kapatıp oyuncu yetenekleriyle birebir oynayarak goller bulursak turu geçeriz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teknik oyunculardan kurulu takım deplasmana gidip dengeli oyun oynayarak topa sahip olduğunda ev sahibi takım çok acı çeker.

Yalnız kuzey takımları enteresan tabi, bu tip durumlarda soğuk kalıp doğru ani bekledikleri oluyor.

Ilk maçtan sonra da biraz korkmuşlardir, kapanıp bekleyebilirler yine

Defans ortasaha arasını daha iyi kapatıp oyuncu yetenekleriyle birebir oynayarak goller bulursak turu geçeriz.
      Biz bunlardan 3 gol yedik ama onlar da bizden yediler. Savunma arkasına atılan toplardan 1 gol bulduk, 1 tane karşı karşıya çok net kaçırdı Gervinho. Başka pozisyonlarımız da var. Defansı çizgi halinde yakalarsak cezayı keseriz. Yani bunlar bizim üstümüze falan geleyim derse roller değişir bu sefer. Yine bekleyerek oynayacaklardır. İlk golü bizim bulmamız işleri kolaylaştırır.

Yorum

• Maçın kazanılmama sebebi Oyuncu Serkan
        Takımın penaltıcısı belli değil.
        Nwakaeme bu sene daha çok üzer bizi, yaşlı adam koşamıyor,
        ileri 3lünin ortasında kale önüne yakın yerde oynatılsa ondan faydalanılabilir.
        Daha ilk maç ama Hamçik pek ağır geldi bana zaten ağırlarımız var.
        Djanyni ayarsız saat çabukluğu kadar tekniği yok.
        Bjk den gelen yerli oyuncu takıma adapte olmalı bir an önce.
        Sahamızda kazaanmadık, deplasmanda kazanacağımızı umud etmek sadece ümit. Tur şansı zora sokulmuştur beklenti yapmak bizi erken üzer.
        En son Mehmet tarafından düzenlendi; 06.08.2021, 17:28.
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

• Uzun zaman sonra ilk defa takimi izleyek dedim, baktim sahada Urbain Breams taktigi ili oynayan bir takim gördüm. Cok atan, cok yiyen..böyle oynayacaksak, lige renk katariz ama o kadar.

Sagbek diye alinan Perez, sagbek mi, sagacik mi derken, yolbek olmus! Berat´a sallayanlara gülüyorum..ayni tarzla oynayan Trabzonspor´da, Mbia ikinci macinda yelkenleri suya indirip, kacti gitti, hatirlatirim!

Hamsik ve Gervinho heyecan veren transferlerdi. Koita alindi, Djaniny var, hala daha Santrafor bekleniyor Dorukhan gibi vasat bir adamda cabasi...Ortagöbege saglam bir Adam alinmis olsa, dün bu problemler yasanmazdi.

Bakasetas´a yazik olmus, keza 89´da maci kapattim, penalti kacirmis, hemde cok iyi oynadigi bir macta.

Abdullah Avci´ya gelince, umarim iskazasidir. Deplasmanda akilli oynarsak cok rahat kazanabilcegimiz maci, bakalim nasil cikip oynayacagiz? Takintisi yüzünden, Ekuban gibi bir adamin performansi düstü ve hakli olarak kacti gitti..umarim Trndsen´le iligili bir takintisi yoktur!!
          En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 06.08.2021, 18:17.
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu yazana altın angus ödülü verilmeli.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

48 saat ceza aldım twitterdan bu geri zekalı adama cevap yazdım diye iyi mi
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                48 saat ceza aldım twitterdan bu geri zekalı adama cevap yazdım diye iyi mi
                Serkanı bu maçta öven Trabzonsporlu olamaz.

Herif topa koşacağına 'HEİL HİTLER' diye elini kaldırıyor.

Yorum

• Offside a el kaldırdı anladık her adam kaçıran şansını deniyor fakat bu maç sürekli herkese pas atacağı adamı eliyle gösterdi. Daha önce bunu yapmıyordu bu ilginç geldi bana.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Offside a el kaldırdı anladık her adam kaçıran şansını deniyor fakat bu maç sürekli herkese pas atacağı adamı eliyle gösterdi. Daha önce bunu yapmıyordu bu ilginç geldi bana.
                    kendi nereye pas atacağını çok biliyor da millete söylüyor.

U19 taha serkan dan çok daha kaliteli bir isim.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçın kazanılmama sebebi Oyuncu Serkan
                      Takımın penaltıcısı belli değil.
                      Nwakaeme bu sene daha çok üzer bizi, yaşlı adam koşamıyor,
                      ileri 3lünin ortasında kale önüne yakın yerde oynatılsa ondan faydalanılabilir.
                      Daha ilk maç ama Hamçik pek ağır geldi bana zaten ağırlarımız var.
                      Djanyni ayarsız saat çabukluğu kadar tekniği yok.
                      Bjk den gelen yerli oyuncu takıma adapte olmalı bir an önce.
                      Sahamızda kazaanmadık, deplasmanda kazanacağımızı umud etmek sadece ümit. Tur şansı zora sokulmuştur beklenti yapmak bizi erken üzer.
                      renktas biraz yavas, bu ilk resmi macimiz. Hersey daha iyi olacak.
                      Maci izledinde aslinda farkinda olman lazimsin, takim 90 dk kosdu. Full pres yaptik, Wakayeme ne calimlar yapti, gol atdi, 2 asisitlik pas verdi degerlendiremedik. Wakayeme bu sezon cok can yakar, cok istekli.

Ve geri kosmasina lazim degil, göbekte Berat Hamsik var onlar bi zahmet karsilasin

Yorum

• Keyifli bir maç oldu.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X