Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (I)| Trabzonspor 3 - 3 Molde | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence takim iyi oynuyor
    sorun yok
    ilk resmi macta boyle oynamak guzel

Yorum

• Deplasman golünün bir önemi olmadığı için 1 gol yemenin pek bir numarası kalmadı. Artık atabildiğimizi atmalıyız. Belki hoca değişiklik yapar beklerde ve öndeki dizilimde. Herifler Tony'e de çalışmış. Gervinho'yu oraya yanaştırmak lazım, hazırlık maçlarındaki gibi.

Yorum

• Adama taktınız at gözlüğü ile bakıyorsunuz. Rakip 30 mt yürüyerek geliyor rahatsız eden yok. Edgar mecburen öne çıkıyor basmaya, defansın dengesi bozuluyor. Serkan ın yeri doğru, de ge bozulunca çok yapacak bir ley kalmıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu takım orta sahada Berat, Bakasetas ve Hamsik ile çıktığı her maçta yediğimiz golün benzerlerini defalarca yer! Burada bir kurgu sorunu var. Hamsik ve Bakasetas defansif katkı vermezse o bölgede Berat kağıt gibi yırtılır. Ya o bölgeye Berat'tan daha tecrübeli bir ismi alacaksın ya da Bakasetas ve Hamsik'ten bir tanesi kenara gelecek. Başka türlü bir çözüm göremiyorum.

Yorum

• Djaniny gayet iyi şu ana kadar. Hedef santrafor olmadığı kesin ama adamın.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Serkan trondsen değişikliği
              Ayrıca bakasetas sahte 9 oynasin semedo kanada geçsin.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bence çok iyiydik tek düşündüğüm şey hamsik, gervinho gibi oyuncular 90 dakika temposunu tüm sezon kaldırabilir mi bilemiyorum. Elenme ihtimalimiz yüksek elenirsek şaşırmam ben bu karşılaşmayı hazırlık maçı olarak görüyorum. Umarım teknik heyet eksik yanlarımızı iyi analiz eder ligde de şampiyonluğun en büyük adayı oluruz

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim yorumumun yedigimiz golle ne alakasi var, bende onu anlamadim. Takimin ilk yaridaki aciklarini diyorum Ben. Dikkat edersen kanatlarimiz dönemiyor
                  Serkan ne yapabilir yazmışsin ondan o pozisyonu yazdım. Zaten başka da ciddi pozisyon olmadı bi tane Hugonun araya girdiği vardi herhalde. O da serkanin bölgesinden geldi.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Maç önü içimden geçen skor 3-1'di, bakalım ne olacak.

Yorum

• Golde Serkan kendini yan hakem sandı galiba...
                      Sen oyununa bak arkadaş...
                      Fanteziye gerek yok. Trondsen i oynatmak istemiyorsan Serkan I at sola Pères I öldürme orda...
                      Takımda forvet yok maalesef.. Wakame kanatta kalıyor içe kat etmiyor. Böyle olunca hücumda etkisiz kalıyoruz.
                      ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kanat koşu atarak geliyor, topla gelen adamı karşılayan yok. Araya koşu mu atacaksın yoksa ayağına doğru mu atayım diye diyalog kurdular resmen.
                        Aslına bakarsanız bu durum kadro mühendisliğinde yaptığımız kurgusal hataya kadar dayanıyor. İdeal görünen 11imizdeki bekler ve kanatlarımızın en genç olanı 31 yaşında ve bu da ister istemez uzun vadede tempo sorununa yol açıyor. Bir ikincisi de orta sahanda hamsik gibi kaliteli bir veterana yer açmak istiyorsan önüne ve arkasına Selçuk colman gibi hem koşan çift yönlü hem oyun aklı yüksek oyuncular yerleştirmek zorundasın. Hiç olmazsa flávionun daha uzun ve oyun aklı daha yüksek olanını yerleştirmek zorundasın. Kadro yapılanmamızdaki 2 majör hatanın bunlar olduğu kanaatindeyim.

Yorum

• Merkez çok kırılgan ya en sert oyuncumuz Bakasetas düşünün hem 10 no hem defansif orta saha oynuyor adam. Rakip elini kolunu sallayarak geçiyor merkezi.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ikinci yarı

.....................uğurcan..............................
                            peres........edgar......hugo....trondsen(ismail)
                            ..............dorukhan...berat.........................
                            gervinho............hamsik...............nwakame
                            ....................bakasetas.............................

olmalı
                            Aynen böyle olmali
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ben takımı beğendim, eksiklerimiz var. Tempo sorunumuz da var ama. Havanın inanılmaz nemli olduğunu unutmamak gerek. Durduğun yerde 5 kilo terliyorsun.

Yorum

• Ya arkadaşlar 15 milyon euroluk rakip takımla oynuyoruz. Takım değeri 100 milyon euro. Adamlar elini kolunu sallayarak senin sahanda golü atmış. Birkaç tane pozisyon var ama net gol pozisyonu yok. Bu adamların bırak yarı sahayı ceza sahasını geçememesi lazım. Yok iyi oynamışızda yok bilmem ne

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X